Len ma zaujímajú nejaké vaše rady.
V čom majú osamelí ľudia (s minimálnou šancou na vzťah) vidieť zmysel?
Petroneta - veľmi pravdivo napísané :)
Tomas12345 - neboj sa, ešte výkupné budeme pýtať :D :D :D
Petroneta vidim nie som jedina ktorej sa neda spat :D
tomas, veď to čo písali bolo tak veľmi absurdné, že sa tomu jednoznačne nedalo uveriť, iba sa nad tým zasmiať. Ideme prepadnúť inak zmýšľajúceho diskutéra ako gestapo?
Prosím ťa pekne. A ty zrazu uveríš, že to tak je? Vieš, prečo si o ľuďoch myslíš, že sú tak príšerne primitívni? Lebo medzi nimi nežiješ a nepoznáš ich. Myslím, že práve takéto stretnutie by mohlo vám mladým pomôcť a vnútorne vás obohatiť. Napriek rozdielnym názorom. Spolu si zájsť na výlet, spolu si opekať, prípadne brnkať na gitare a dačo spievať. Keď sa kladie táborák, je úplne jedno, kto má aké názory, každý prikladá na oheň, každý má svoju úlohu a všetci ťahajú za jeden povraz.
noc :
Neviem či v tvojom okolí sa medzi sebou bežne vyhrážate takýmito vecami ale mne to teda rozhodne normálne nepríde. O takýchto veciach sa ani nevtipkuje. A hocijaký psychopat moze dat pod tu výhražku aj 10 smajlov a nič to nemení na veci.
dobreuz :
No lenže ty si takej výbušnejšej povahy že v reáli by si s tebou človek aj musel dávať pozor na jazyk či ti nepovie niečo čo ťa urazí.
Inak Pilcuk má už 50, nie 49 :D
A že každá ide len po zbohatlíckych frajeríkoch :D
Aspoň by ma to pobavilo : D chcela by som raz naživo počuť tú vetu: „Mám 49 rokov a za celý život som nedostal ani jediný bozk." : D
Ja tiež :D Len či by aj Teba nenazval zlatokopkou :D (vieš aký je) A na Tomasa12345 som fest zvedavý. A celkovo by som chcel vidieť tých ľudí čo sem chodia naživo :)
Bolo by to zaujímavé zorganizovať : D bola by som celkom zvedavá na Pilcuka.
Abcd888 a Ty čo vravíš na stretko fóra? Nebol by to dobrý nápad zorganizovať? :D