Len ma zaujímajú nejaké vaše rady.
V čom majú osamelí ľudia (s minimálnou šancou na vzťah) vidieť zmysel?
petroneta :
Tak ono s dobreuz moc dobré skusenosti pri diskusiách nemám, takže sa mi ani nečuduj že o nom nemám dva krát dobrú mienku. Ty to zlahcuješ, ale kebyže ty niekto cudzí na internete začne vypisovať takéto veci tak tiež by si nevedela čo si o takom človeku myslieť a či je psychicky ok ak takéto veci (hoc aj so srandy napíše.
dobreuz :
Problém je ten že mi sa nevieme v klude baviť ani tu na fore, tak o čo horšie by to bolo v reáli ? A minule si ma dokonca nazval náboženským fanatikom, takže ktovie či by ta zas v reáli nenaštvalo dačo dalsie ? A vôbec sme proste naprosto odlišný ludia s inými názormi, ktorí by si v reáli aj tak nesadli.
dobreuz :
Neviem, nebol som tam, takže neviem posúdiť. Nemuseli ste nikoho vidieť, to však neznamená že tam nijaká ludská osoba nebola. Poltergeist sa zvykne prejavovať viacerými javmi než len zvukmi po chodbe, napríklad i samovolným zažínaním/vypínaním svetla, levitáciou predmetov atd.
Antisexx :
"no a tomas je domased coz je skoda lebo ma najkrajsie roky a nemusel by ich takto márnit."
Premrhaný je u mna každý den ktorý je bez Boha. Náhodou byť doma je top, pustím si televízor, som za počítačom, ppustam si hudbu, najem sa toho na čo mám chuť, prečítam si knihu, takto by som kludne žil rád i večne.
Antisexx : A ty niekoho miluješ? A ako zistíš že ťa niekto milujem, ako sa to podľa teba prejavuje.
Petroneta sranda :D Tá analýza :D Hej a cloo si začne potom trepať hlavu o dosku :D :D Už len tá predstava :D
Sex vo vztahu by bol jedine v tom pripade ak by som videla ze ma partner naozaj miluje a ze ma nema len na to. Sex nemam rada a nikdy ma nebude bavit ale pokial by bavil priatela tak ok. Ale nemohol by odomna ocakavat ze ja ho niekedy zacnem iniciovat prva. Bozkavanie je top takze ten sex by sa dal prezit ved vo vztahu sa jeden pre druheho musi obetovat napr aj chlap ide so zenou nakupovat aj ked to rád nemá. Ale ja nikoho mat nebudem cize ani sex a dobreiz tiez nikoho mat nebude lebo nechce :) no a tomas je domased coz je skoda lebo ma najkrajsie roky a nemusel by ich takto márnit.
dobreuz: zeny by sa o teba trhali, cloo by si trhal vlasy, ale ty by si si aj tak zvolil antisexx. Mali by ste rovnaké stravovacie návyky, aj vekom by ste si boli blízki, proste stvorení pre seba a antisexx by ťa presvedčila, že sex je vo vzťahu zbytočnosť. Plodiť uvrešťané potvory by ste aj tak nechceli, a tak potom načo. Zdravotné benefity sexu by ste kompenzovali behom a športom :-))
Tomas12345 rád by som priamo od Teba počul či v pondelok 1.4. keď sme boli v mlyne a počuli sme kroky po črepinách ale sme nevideli nikoho či to bol Poltergeist alebo nie. Len Ty to môžeš potvrdiť alebo vyvrátiť :D
A ženy by sa trhali o mňa, pretože všetky randia iba s pracháčmi (výrok by cloo) :D :D Ale zase mám rád ľudí, ktorí doprajú :D Nie tých, čo nikomu nič nedoprajú, ani pekné počasie na pohrebe :D
antisexx, ja som v prechode, takže mi stačí 5 hodín spánku, aby som bola svieža. :-))
Večer zaspím okolo 22-23 hod., takto nadránom som nejaký čas hore, a začnem vetrať, lebo je teplo, a potom ešte hodinku a pol spím, a ráno som úplne čerstvá a teším sa na nový deň. A na Tomasom sa usmievam.
Dobreuz. Tomas, aký je milý, by Ti doprial ísť do väzenia kvôli nemu. A Ty by si potom vydal pamäti, ako si sa kvôli nemu dostal do väzenia, a ako tam bolo, a bol by to bestseller. Hneď by si mal vlastný byt aj luxusné auto. :-))
Tomas12345 Už len kvôli Tebe by som chcel sedieť vo väzení haha :D :D Ani som sa ešte nebil keď mám pravdu povedať, okrem nejakých šarvátok na ZŠ, ale to neboli skutočné bitky. Mohli by sme diskutovať o hocičom neutrálnom ako napísala tuším Petroneta, napr. aj o tom že čo si myslíš o tom, že o 5 rokov pôjde kandidovať Braňo Mojsej za prezidenta - jediný kandidát, ktorý nejde pod 40% a zároveň jediný závislý kandidát :D :D Aspoň troška čerstvého vzduchu a zdravej diskusie v reáli by Ti naozaj neuškodilo :)
tomas, nemas absolutne ziadny zmysel pre humor, svoj zivot prezijes citanim nabozenskych ......., a pobytom na jednom fore a to je vsetko.