Zoznámenie cez pokec

Príspevok v téme: Zoznámenie cez pokec
Liania

Ahojte všetci..Som 21 ročná baba a ide oto že doteraz sa mi nepodarilo s nikym zoznámiť skym by som mala vzťah..Teda chodila som na diskotéky celu pubertu,na koncerty atď proste tam kde sa vyskytovali ľudia v mojom veku...Maximalne som spoznala niekoho na par dnove pisanie a potom to haslo... Lenže ja už by som rada mala aj vztah alebo aspoň dobreho kamarata ktory mi neprestane pisat po pár dňoch...Preto rozmýšľam že si spravim nick na pokeci kde si dám aj svoju foto...myslite že mam šancu tam spoznať nejakeho fajn chlapca v mojich rokoch?naozaj už nemam kde inde sa zoznámiť ..od 16 som si myslela že niekoho spoznam vonku ale doteraz nič tak neverím žeby sa niečo zmenilo a tym že chodim do prace nemam na diskotéky a podobne veci veľa času...aké mate skúsenosti s pokecom?

Fittonia

Ja som kedysi mala tiež na pokeci profil. Je pravda, že sú tam rôzne indivíduá ale dajú sa tam nájsť aj normálni. Nechodila som tam síce pravidelne lebo nič som si od toho nesľubovala. Jedného dňa sa mi tam ozval jeden chalan o ktorom som nevedela, že mi zmení život. Chvíľu som si s ním písala ale potom som mu raz neodpísala lebo však som to tam nebrala vážne, a chodila tam len z nudy :D Po nejakom čase sa mi ozval znova a vytiahol ma vonku. A dopadlo to tak, že sme už manželia a som veĺmi rada, že sa mi ozval aj druhý krát aj napriek tomu, že som mu najprv "zatvorila jeho RP" a neodpísala mu :)
Takže podľa mňa je možné nájsť aj vzťah na pokeci len treba vedieť vyselektovať uchylákov.

Hnedovlaska8

OSOBNE SOM NEMALA DOBRE SKUSENOSTI A NERIESILA BY SOM TAKETO ZOZNAMENIE. ALE DRZIM TI PALCE, ABY TI TO VYSLO!

pp

Pokec atd je ciste zúfalstvo. Co budes robit ked ti nikto ani tam nenapise? Alebo neodpise? Alebo ta pošle dakam? Pokec ti ja poviem z vlastnej skúsenosti je: 1. skupina uchyli 2. skupina, ta lepsia, introverti a zakomplexovanci. Cele zle. A nic medzi tym nie je.

Marconello

Ja mam taku skusenost, ze na zoznamkach ako badoo zeny ani neodpisuju. Pritom vidim, ze si precitaju moju spravu, ale neodpisu. Tak asi sa nechcu zoznamit len ukazat ake su pekne.

Liania

Ivjuska- super tak to sa teším stebou :)) dodala si mi aj nádej:)) áno to je jasne človek môže na blbcov natrafiť aj v reale veď za netom sú skutoční ľudia tiež...

ivjuska

Ahoj.Napisem ti moju skúsenosť z pokecu.Bola som tam zaregistrovaná kvôli podanému inzerátu. Písali mi tam však aj iní,keďže som tam mala foto. Väčšinou sú tam chlapi,čo si hľadajú jednorazovky. Ulet,neveru.Oblbujú rečami ženy o vážnom vztahu,hrajú sa na niekoho kým niesú. Ale aj ženy sú tam divne-klamú.Ja som chodila von do spoločnosti často ako aj ty. Ale čo je na pokeci je aj vonku. Ľudia klamú všade rovnako,skúšajú co sa da. Vyskúšala som inak viacere zoznamky. Partner na úrovni.Kresťanské zoznamky,badoo.A nič.Tak som si povedala,že skúsim ešte jeden posledný inzerát a zabalím to. Odpísali mi viacerí muži a dvaja-traja z nich boli to,čo som hľadala. Ten co bol u mňa na 1.mieste,s tým som sa stretla asi po 2-3tyzdnoch intenzívneho písania. Na pokec nechodil, iba si čítaval inzeráty,či tam na nejakú vhodnú ženu nahodou nenatrafi.On je introvert,do spoločnosti malo chodi.V práci sú uňho väčšinou muži,alebo staršie ženy. Ja som sa mu hneď zapáčila. Obsahom inzerátu. Tak si založil ucet-profil a odpísal mi. Od nášho 1.stretnutia sme si porozumeli a krátko na to sme zacali spolu chodiť. On viac odvtedy nechodi na pokec,ani ja. Sme spolu,žijeme už spolu, aj sme sa už stihli zasnúbit. Poznajú sa naše rodiny a všetci spolu velmi dobre vychádzame.Takže áno, ja som na pokeci stretla toho pravého. Ale dovtedy,kym sa tak stalo,som tam narazila a stretla aj kopu magorov.Ale ako vidíš,mne to vyšlo. Minuly rok zrušili zoznamku,cez ktorú sme sa tam spoznali.Skoda.Lebo kamošky co spoznali toho môjho,si tam chceli už tiež podať inzerát :-))

Mrauka

Mozno sa podarilo najst, ale si si ista, ze ju ten chlap na pokeci nepodvadza? Chces vztah za kazdu cenu? Niekedy je cloveku lepsie samemu.