Ahojte všetci..Som 21 ročná baba a ide oto že doteraz sa mi nepodarilo s nikym zoznámiť skym by som mala vzťah..Teda chodila som na diskotéky celu pubertu,na koncerty atď proste tam kde sa vyskytovali ľudia v mojom veku...Maximalne som spoznala niekoho na par dnove pisanie a potom to haslo... Lenže ja už by som rada mala aj vztah alebo aspoň dobreho kamarata ktory mi neprestane pisat po pár dňoch...Preto rozmýšľam že si spravim nick na pokeci kde si dám aj svoju foto...myslite že mam šancu tam spoznať nejakeho fajn chlapca v mojich rokoch?naozaj už nemam kde inde sa zoznámiť ..od 16 som si myslela že niekoho spoznam vonku ale doteraz nič tak neverím žeby sa niečo zmenilo a tym že chodim do prace nemam na diskotéky a podobne veci veľa času...aké mate skúsenosti s pokecom?
Zoznámenie cez pokec
To radsej nejaku inu zoznamku ako je badoo alebo nieco podobne. Pokec je uz zastaraly a podla mojho nazoru tam normalneho chalana na chodenie nenajdes!
dobreuz už som písal dávnejšie, že nehľadám vzťah ani frajerku a stále sa toho džím, takže nie ďakujem.
Tak skús sem dať kontakt, možno sa nejaký muž bude s Tebou chcieť zoznámiť... Napr. Tutanchamon_xD alebo niekto iný...
Tak dakujem pekne všetkým ktori mi tu napisali svoj názor rozhodla som sa teda tak že počkám ešte nejake 2 3 mesiace ak do tej doby nespoznam nikoho normalne (čo asi nie) tak idem na pokec..:)
tak nájsť niekoho normálneho v dnešnej dobe by musel byť podľa mňa zázrak :D
Ahoj. Podľa mňa určite skús. Ľuďí čo sa ti nepozdávaju, proste blokni, ignoruj a takisto aj ľudí bez fotky. Určite tam nájdeš, po čase aj niekoho normálneho, aj ja tam občas zájdem a to som normálny chalan. Držím ti palce, nech sa ti podarí nájsť toho pravého=)
internetovych priatelov, aj dievcata clovek pritahuje takych, ktori su si niecim podobni. Teda aka si ty, na takeho natrafis, selektuj, vyberaj. Na pokeci nie som, to teda neviem, som vo viacerych zaujmovych skupinach, a tam nachadzam fajn ludi. Teda osobne ich nepoznam, iba s par s nimi sme sa stretli aj osobne, ale na internete si vo vseobecnosti vytvori taky okruh kamaratov, ako je on sam, a ktore vyhovuju jeho osobnosti.
No mne tam kazdy druhy rozpraval o tuzbe po anale a chcel poslat foto svojho penisu
Cez pokec nie...nikdy
Pokec je strašný šak tam chodia len sami uchyli . Ja som tam párkrát bola a vsetci len sex chceli a fotky kde som nahá, je to strasne ale tým chlapom o nič iné nejde len o sex, som si tam chcela niekoho nájsť ale nájsť tam normálneho chlapa je ako nájsť ihlu v kope sena