CBD olej

Príspevok v téme: CBD olej
Palino995

Prosím Vás máte niekto skúsenosti s CBD olejom? Mám vážnu obsesivno-kompulzivnu poruchu už je to nadmieru veľmi ma to obmedzuje...beriem 4tyzden citalopram Teva a olanzapin a bol som u psychiatricky vo štvrtok lebo som to už nezvládal vkuse sa musím modliť dokonca každý deň aj pri panne Márii pri kostole keď pomylim tak znovu a 8krat po sebe atď,upratovať musím stále byt,kontrolujem už každý krok pomaly je to hrozne.. psychiatricka ma chcela hospitalizovat ale ešte som nechcel tak mi pridala ďalšie lieky helex a kventiax ale to som mal iba jeden deň a hneď vysadil strašné oblbovaky....a sestra mi doporučila si kúpiť CBD olej že je to výborné antidepresívum tak som si objednal z českej stránky 5% CBD ale doktorka mi to samozrejme neodporucila a ani ho nemôžem kombinovať s liekmi...sestra ako vyučena psychologicka len sa tým nezivi mi ho nakazala užívať a vysadiť antidepresíva,že psychiatricka mi ho naschvál neodporucila lebo z neho jej nejdú lieky do poisťovne,a stvrtok mám ísť znovu na kontrolu a idem prvý krát aj ku psychologicke...len neviem ako ho mám dávkovať všade píšu ináč tak či mi neviete poradiť dávkovanie má OCD chorobu chcem to skúsiť s tým olejom všade na nete som čítal výborné recenzie dokonca sa vyliečili aj zo schyzofrenie ľudia...dakujem

Janculina

Ahojte! CBD je podľa mňa úžasný pomocník. Mňa osobne pomáha najviac pri vonkajšom použití, keď mám napríklad záderu na nechtu, alebo nejakú ranku, popáleninu, akné a podobne, je to instantný tlmič bolesti. Okrem toho je to ale aj silný antioxidant a zlepšuje aj psychický stav. CBDčko je jednoducho naozaj bomba!! A čo je najlepšie je, že na slovenskom konečne vyšiel zákon o legalizácii, takže si CBD môžu legálne objednávať aj slováci, čo je supr správa (do teraz to tak nebolo). A ak vyberáte CBD olej, tak odporúčam poriadne preklepnúť značku, ktorú kupujete (niektoré nie sú kvalitné). Za mňa je úžasný CBD STAR, majú veľmi kvalitné a cenovo dostupné produkty, ale je ich veľa parádnych. Je to vidieť aj v rôznych porovnaniach (třeba tady: zivotavyziva.sk ) Tak veľa zdaru!

Andrejka87

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

Ahojte dievčatá, našla som minulý týždeň skvelý článok, kde vysvetlujú dávkovanie CBD a musím povedať, že mi to celkom pomohlo lebo som bola doteraz celkom stratená :D. Tu je link getcbd.sk už som od nich aj objedanala a zatial som veľmi spokojná.

skajka_7

Dobrý deň.
Ak je tu ešte niekto kto by potreboval pomôcť a chce nato skúsiť CBD, viem odporučiť a posunúť úžasný CBD koncentrát, nie olej.. S 95-98% okamžitou vstrebatelnostou do krvného obehu. Fakt odporúčam! ?
Môžete mi napísať na nikol.kastelovicova@gmail.com

vinvb

Cześć,

Używam oleju CBD od kilku miesięcy i moje ciało zaczęło czuć się lepiej. Zanim go użyłem, przeczytałem wiele informacji o możliwych efektach CBD.
[url=www.cibdol.cz CBD[/url], którego użyłem, pochodzi od Cibdol i mogę go polecić. Na swojej stronie oferują również wiele informacji o CBD, co jest naprawdę pomocne.

Mam nadzieję, że to ci pomoże.

David719

Prajem pekný deň, CBD olej užívam zatiaľ len krátkodobo, avšak zo začiatku som mal problém s tým nájsť niekde ucelené informácie. Diskutovalo sa o tom pomerne veľa avšak mnohokrát išlo len o polopravdy. Narazil som na túto stránku: recenzovo.sk a môžem odporučiť. Ucelený názor na CBD olej podložený štúdiami zo zahranicia, ktoré si môzete prečítať. takže nejde len o varenie z vody Úsměv

Ak chcete vedieť info o CBD oleji, či je vhodný práve pre vás a ak hej tak aké má účinky.

Dúfam ze som tymto aspon trosku pomohol. Prajem pekny deň.

Dávid

Pitra

Dámy pozor, poraďte se vždy s lékařem. CBD není všemocné a pokud máte vážný problém, tak nemůžete jen tak vysadit prášky. Abyste mě nenařkli, že jsem z nějaké farmaceutické společnosti, tak vás musím utvrdit, že sama CBD na nejrůznější problémy používám. Už delší dobu. Konkrétně, když mi je těžko, nastupující stres a úzkost, celková duševní pohoda a lepší spánek. Vidíte, že jsou to většinou jen takové sociální choroby, na ty těžké se prvně poradím s lékařem. Používám od CBD STAR www.cbdstar.cz , klidně jim tu reklamu udělám, jsem s nimi velmi spokojená a vždy mi poradí.

Ale probůh, prvně se poraďte s lékařem než vysadíte nějaké prášky (nebavím se o těch zbytečných na zvládání stresu, atd..).

milovana29

V dnešnej prechemizovanej dobe je veĺa ľudí,čo hladajú alternatívu.
Prečo? Lebo atb,analgetika,antidepresíva už nepomáhaju,a ak,tak málo a poškodzujú zas iné orgány.
My,čo sa zaujímame o CBD oleje a ich produkty,sme už nato prišli.
Slovenská legislatíva nepovoluje predaj CBD,prečo?
No ,lebo politika je nad výskumy,nad lekárov atd.
Ale nezakazuje nám nákup CBD.
Na trhu je dostatok CBD produktov,ale ktorý si vybrať? A kde sú záruky,že naozaj pomáhajú? Neaké výskumy ...
Ja si sama objednávam od americkej firmy krorá ako jediná vyrába tento produkt bez THC a syntetickych látok,ktoré môžu poškodzovať nase zdravie.
Sú to úplne čisté produkty,čisté CBD.
Kvalitny olej sa pohybuje v cenach 10ml cca od 40-50€,
Ja si objednavam 120ml za 180€.
Treba si uvedomit,že CBD olej sa uživa dlhodobo..čiže z dlhodobeho hladiska je tento čo si objednavam ja,veĺmi výhodný.
Mne osobne CBD veľmi pomohol..od chronickych bolestí ramena ,chrbtice až po úzkostne stavy.
Už redukujem aj tabletky na tlak.
Takže ak sa niekto rozhoduje,a stále premýšla ,či uživat alebo nie,..moja rada..hor sa do toho...CBD je nádejou ĺudstva.
Ak stále premýslate kludne mi napíste lucia.durcakova@gmail.com

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.