Osamelí ľudia

zobudsa

a prestan s tym dobrym posmrtnym zivotom a ze to je podstatne. Je to akoby si nezil, uvedom si to. A tieto nabozenske barlicky ta akurat ohlupuju.

dobreuz

Už prestaň s tými rodičmi, nikto normálny nebude žiť s rodičmi do smrti, nie každý je mamičkin maznáčik ako Ty.

Tomas12345

Treba si uvedomiť niekolko vecí, sama žiť nemusíš, aj ked nebudeš mať partnera tak môžeš bývať s rodičmi či s niekým z rodiny, môžeš bývať so spolubyvajucimi, môžeš si zaobstarať domáce zvieratá.

Cas sa dá vyplniť koníčkami. Ja svoj čas vyplnam na počítačí, televízory, počúvaním hudby, čítaním knihy, pomáhaním ostatným, jedením, atd.

V živote nie je dôležité to či človek niekoho má alebo nemá. V živote je dôležité to zasvätiť svoj život Bohu a snažiť sa získať dobrý posmrtný život. Toto je to podstatné. Cim skorej si to uvedomíš tým skorej sa prestaneš trápiť kvôli zbytočnostiam ako je to či niekoho máš alebo nemáš.

pomelo

BJ 2, ja som baba, snazim sa povedat, ze aj chalani to mozu robit. Ja to nerobim, som hanblivejsia, nedokazem sa prva usmiat.

BJ_2

pomelo - chalanovi toto nestaci robit.
Este aj ked sa pozrie babe do oci, usmeje sa, a vyzera priemerne, alebo aj kludne nadpriemerne, nic sa nedeje. Baba sama nepride,ani nic nezacne, a to dokonca ani ked je dominantnejsieho a extrovertnejsieho typu. Jedine, kedy nieco zacne je, ked ho ma uz dlhsiu dobu vytipovaneho, teda on o tom ani nevie, ze ho pozoruje, a je do neho zamilovana. A to dokaze iba vtedy, ked je dost extrovertna a odvazna co sa vztahov tyka. Takych bab je malo. Ale tutanchamon ma pravdu, babe staci pohlad, umsev hocico a ked to urobi niekolko krat, minimalne niekto sa chyti. baby co si dlho nevedia nikoho najst, maju zaujamcov, len ich vsetkych odbijaju, jedneho po druhom.

pomelo

Tutanchamon, pises, ze: Stačí sa na nejakého usmiať, pozerať sa mu do očí, prehovoriť s ním a chalan sa chytí, ak to nie je introvert. Babám stačí tak málo urobiť preto, aby si nejakého uchmatli.
Su aj plache dievcata, nikdy som toto nedokazala.
A ked uz, toto iste mozu aj chlapci. Preco to nerobis?

naivny

ja by som si tu položil otázku, či sú ľudia bez vzťahu aj osamelí?
Ja by som povedal, že osamelý človek je ten, ktorého niečo trápi a nemá to komu povedať. A ono to nie je vždy vzťah, v rámci ktorého existujú takéto interakcie medzi ľuďmi, aby toto fungovalo.
Ale nemal som zatiaľ vzťah, tak naozaj neviem, a celkom by ma zaujímalo, tá inakosť či odlišnosť psychického prežívania človeka v rodine, ktorý má členov rodiny, ktorý ho podržia a snažia sa podporovať, alebo kto má takto nie pôvodnú rodinu, ale už partnera.

Cliattsi

uprimny- úprimný Neviem načo si narážal ale myslím si že tá žena v tom príspevku hovorila o niečom inom.

Iveta Michael- keď sa teda zobudíš kľudne mi to prelož. Ďakujem

Tutanchamon_xD

Velmi sa čudujem, že baba ma problém si niekoho nájsť. Každá baba čo vyzerá aspoň priemerne dobre si nájde vždy partnera. Stačí sa na nejakého usmiať, pozerať sa mu do očí, prehovoriť s ním a chalan sa chytí, ak to nie je introvert. Babám stačí tak málo urobiť preto, aby si nejakého uchmatli.

Samozrejme, ak nechodíš na zoznamky a nenavštevuješ spoločnosť ako nejaké bary, koncerty, podujatia na ktorých by si mohla niekoho spoznať, tak sa nečudujem, že nemáš kde koho si nájsť.