Bez sexu

Príspevok v téme: Bez sexu
Anomyss

Ahojte, chodím s priateľom 3 a pol roka. Všetko je v úplnom v poriadku, teda až na jednu vec sex. Na začiatku vzťahu sme spolu mali sex aj 2krát za deň a teraz 2krát do mesiaca. Vôbec neviem v čom je problém, ale určite viem, že neverný mi nie je. Proste vôbec mi nejde do hlavy, že nemá záujem a to z toho dôvdu, že on sám mi rozprával, že bez sexu by si život nevedel predstaviť. Do nášho prvého stretnutie mal sex neustále, dokonca mal aj kamarátky len na sex. A práve preto neviem čo sa s ným stalo, keď mu poviem aby sme si išli spolu užiť tak povie že sa mu nechce, vždy povie to isté. Preto už ani nemám zíujem sa ho to stále pýtať. Skúšala som aj sexi prádlo a mič. Neviete mi nejako poradiť čo mám robiť ? Ako ho mám znovu dostať ? Prosím ľúdkovia, ktorí ste niečo podobné zažili poradte. A blbé komentáre si nachajte pre seba.Ďakujem za odpovede bambule :)

tinka8874

No presne, súhlasím, treba partnera dostať do nálady :) ja mu (nám) vždy niečo objednám na superlove eshope a je kopec zábavy :D chlapi to maju radi

Veronicca33

a co skusit nejake sexi pradielko? afrodiziaka? nejaku prijemnu masaz a tak..to by ho mohlo nazhavit nie? :) alebo aspon u nas fungovalo..

Marosko-n

Posledné genetické výskumy dokázali, že biela rasa s malými odchýlkami bola tu na Zem dosadená do existencie rôznych ľudských rás na Zemi, ktoré tu už žili pred bielou rasou.
Dokazuje to DNA rôznych ľudských rás.
DNA prvých ľudí bolo naprogramované tak aby do niekoľkých generácii sa nerodili poškodený ľudia. Po určitých generaciach sa tato informácia nenávratne v DNA stratila. To bol zámer Boha stvoriteľa. Je napísané, že sme boli stvorení na obraz Boží. Preto to odlišenie v DNA.
Bez milovania a sexu-rozmnožovania by nebolo ľudstvo do dnešných čias.
Je veľa dodnes nevysvetliteľných dôkazov o existencii inteligentného ľudstva na vyššej technickej úrovni spred 20-200 tisíc rokmi.

Tomas12345

Neveriaci567 :

Na začiatku bolo ludí velmi málo, kebyže nedochádza k incestu tak by sa ludstvo nerozmnožilo, preto ja osobne zastávam názor že bol incest v tom prípade dovolený. No v čase Mojžiša už bolo ľudí dostatok a preto sa toto nariadenie už zrušilo. Aby sa zamedzilo k incestu Boh to nastavil tak aby pri inceste dochádzalo ku genetickým chybám.

Najprv žili v rovnakom pásme, no potom sa rozprchli do celého sveta a na každom kontinente su ine podnebné pásma a to spôsobilo Aziati, černosti, Indiani a belosi sú rozdielni.

Ale líšia sa, Američana spoznáš, len sa musíš poriadne zapodívať.

A ako inak by si si to predstavoval ? aj ked dojde k sexu u dvoch ludí zijucich v hriechu aj v tomto prípade predsa dôjde k uvolneniu mužových spermií nasledkom coho dojde k otehotneniu. Ak by tomu tak u hriešnych ludí nebolo, bol by to 100% dôkaz Boha a to by potom už neexistoval slobodný výber. Boh nám síce dáva dobré dôvody veriť v Jeho Slovo, avšak stále nám nemieni poskytnúť 100% dôkaz.

Marosko n :

Maroško ukáž že sú tvoje tvrdenia správne aspon na jednom verši Biblie. Tvrdíš že Biblia podporuje to čo hovoríš tak to i dokáž. A už ty to nebudem hovoriť dva krát, ak toto ignoruješ tak nemá zmysel s tebou nejakú diskusiu vôbec viesť.

SofiaElla :

Ospravedlnujem sa, ale nedokázal som nereagovať na Maroškovo výroky. Ano, mohli sme si založiť vlastnú tému, no pôvodne som si myslel že to bude s Maroškom len krátka debata a kvôli krátkej debate sa mi nechcelo založiť samostatnu tému. Navyše autorka témy sa do témy nezapojuje, ak by sa do témy zapojovala a bola by tu nejaká diskusia, nespamovali by sme tu. Tolerantný byť treba, ale to ešte neznamená že budem tolerovať a dávať za pravdu každé jedno Maroškové slovo ktoré napíše.

Tutanchamon_xD

Ďalšia FAKE téma ? Autorka príspevku sa nijak inak nevyjadrila a nepoďakovala za návrhy a rady :D aspoň, že sa tak snažíte.

SofiaElla

A napadlo vás dvoch niekedy, že sem ľudia chodia pre rady do reálneho života? Že keby chceli čítať, ako to všetko myslí Boh, tak by napísali na nejaké kresťanské fórum alebo si pokecali s farárom alebo to priamo spomenuli vo svojom príspevku? Nie, to vás asi nenapadlo, tak, ako vás nenapadne, že treba byť tolerantní aj voči ľuďom, ktorí túto vašu propagandu vo svojej téme riešiť nechcú. Ja vám nehovorím, aby ste si to neriešili, keď vám to tak chýba, ale najlepšie urobíte, keď si na to založíte vlastnú tému. Prejavíte tým aj lásku ku všetkým blížnym, ktorí tento váš fanatizmus vo svojich témach čítať nechcú.

Marosko n

Stále riešime otázku lásky, túžby ,hriechu a sexu medzi manželmi a milencami a znasilnením.

Riešime otázku bez sexu spolužitie dvoch ľudí , čo je podľa Boha správne a snažime sa nájsť pravdu prijateľnu pre človeka.
Každý nech si vyberie čo mu vyhovuje.

SofiaElla

Vy dvaja - Tomas a Marosko, krásne tu ukazujete, čo ste zač. Za prvé tu spamujete úplne inú tému, za druhé len úboho prezentujete, ako sa dvaja náboženský fanatici hašteria v cudzej téme. Hlavne, že tu píšete, ako Boh lásku hlása :)))) a tuším hlása aj toleranciu. Za tretie, čo keby ste si na vaše hašterenie a propagandu založili vlastnú tému?