Bez sexu

Príspevok v téme: Bez sexu
Anomyss

Ahojte, chodím s priateľom 3 a pol roka. Všetko je v úplnom v poriadku, teda až na jednu vec sex. Na začiatku vzťahu sme spolu mali sex aj 2krát za deň a teraz 2krát do mesiaca. Vôbec neviem v čom je problém, ale určite viem, že neverný mi nie je. Proste vôbec mi nejde do hlavy, že nemá záujem a to z toho dôvdu, že on sám mi rozprával, že bez sexu by si život nevedel predstaviť. Do nášho prvého stretnutie mal sex neustále, dokonca mal aj kamarátky len na sex. A práve preto neviem čo sa s ným stalo, keď mu poviem aby sme si išli spolu užiť tak povie že sa mu nechce, vždy povie to isté. Preto už ani nemám zíujem sa ho to stále pýtať. Skúšala som aj sexi prádlo a mič. Neviete mi nejako poradiť čo mám robiť ? Ako ho mám znovu dostať ? Prosím ľúdkovia, ktorí ste niečo podobné zažili poradte. A blbé komentáre si nachajte pre seba.Ďakujem za odpovede bambule :)

Antisexx

Manzel, pocuvam nazory ze hak chut do sexu znizuje a taktiez robi neplechu a telom. To si radsej mohol ist na vasektomiu.

ahjaj

samozrejme, že je dovolený, aj keď sa potomstvo neplánuje. Billingsova metóda napr.
Nie som tak prísna katolíčka v tomto ohľade. Rozhodne nie HAK a žiadna dana, ani tabletka po. A tým u mňa z hľadiska môjho svedomia zákazy končia, aj keď sú definované trochu konzervatívnejšie, napr. ohľadne prerušovanej súlože alebo kondómu.
My sa s manželom intímne stýkame, kedykoľvek sa nám chce. Prerušovaná súlož. Trikrát som bola tehotná, všetky tri gravidity boli plánované. Z troch gravidít sa narodili dve deti a jeden plod odumrel.

Antisexx

Kazdy ma na sex iny pohlad. Ale manzel, aj tak mi to nejde do hlavy co pises. Pride mi to dnes uz divne aby sa dvaja takto milovali a sexovali spolu odkedy su spolu. A pises aj to ze vselijake kostymy a hry- to je mozno tym ze dajme tomu ze sa hra na zdravotnu sestru tak ty si hned predstavis ze je to nejaka zdravotna sestra a nie tvoja zena a preto ta to aj vzrusi. Ale bez tychto veci by si si mozno, ako to vy chlapi zvyknete robot, nasiel mlade masko. Ja nesexujem, ani nebudem, pre mna to nie je ale vidim ako to ma vacsina starsich ludi ktori su spolu dlho. Ani chytenie sa za ruky, ani bozk hoci len na lice tak pochybujem ze nejaky sex.

Tomas12345

ahjaj :

Chcel by som sa ťa spýtať ako katolíčky, ja totižto v tom nemám zcela jasno, len som dačo z počutia počul, čo sa týka ohladne sexu v manželstve. Ako to funguje ? Dakde som čítal že cirkev uznáva sex v manželstve len v prípade že sa má splodiť potomok, alebo je sex dovolený aj ked sa potomok splodiť neplánuje ?

Manzel6544

ahjaj, my sa k tomu nenutime. Mne manzelka skor povie, ze tie hormony, ktore sa pri tom vylucuju jej az chybaju a mne tiez, je to ako ked ma clovek endorfiny z cvicenia a tesi sa na to. A velmi to posiluje vztah a lasku a aj to uvedomenie si, ze sme mozno jedini na Slovensku, ktori to takto po 30 rokoch maju. Ta vynimocnost.
My ked vidime u znamych, ako sa k sebe chovaju tie pary, tak nam je az zle z toho, hlavne, ked sa chlap chova k tej svojej ako ku sluzke a ona chudera trpi tym, ze koho by si v tomto veku nasla, ze to musi uz jednoducho s nim vydrzat. Niekedy mam 100 chuti tresnut takemu hulvatovi po hube, aby sa uvedomil, najma, ked mi je za neho az trapne.
Inak manzelka ma pri tom stale orgazmus a niekedy aj viacnasobny. Prideme z prace domov, ideme do sprchy a uz sme v posteli, tak nam to chyba :) Deti uz mame dospele a su uz prec z domu, takze o to viac si to spolu uzivame.
A tesim sa, ked mame nejake vyrocie, narodky, meniny, valentin a pod. lebo vzdy urobim nejake prekvapenie, ze objednam hotel, dam doviezt kvety, sviecky, dame tam luxusnu veceru a ... :)

ahjaj

manžel, ja chápem, že je to prospešné, ale čo s tým, keď človek nemá chuť? Nemáme problém komunikovať, túliť sa, držať sa za ruky, len sa nám s manželom nechce mať sex ani každý týždeň. Pripadalo by mi silené, nútiť sa k tomu.

Manzel6544

Salamistka, toto som nasiel, precitaj si, vsetko toto je naozaj pravda, my s manzelkou sa citime ako pubisi niekedy a nerozumieme si s rovesnikmi, praveze k nam inklinuju skor mladi ludia a aj nam uz viackrat povedali, ze sa pri nas citia velmi dobre a rozumeju si s nami.
zena.pravda.sk