Ahojte, chodím s priateľom 3 a pol roka. Všetko je v úplnom v poriadku, teda až na jednu vec sex. Na začiatku vzťahu sme spolu mali sex aj 2krát za deň a teraz 2krát do mesiaca. Vôbec neviem v čom je problém, ale určite viem, že neverný mi nie je. Proste vôbec mi nejde do hlavy, že nemá záujem a to z toho dôvdu, že on sám mi rozprával, že bez sexu by si život nevedel predstaviť. Do nášho prvého stretnutie mal sex neustále, dokonca mal aj kamarátky len na sex. A práve preto neviem čo sa s ným stalo, keď mu poviem aby sme si išli spolu užiť tak povie že sa mu nechce, vždy povie to isté. Preto už ani nemám zíujem sa ho to stále pýtať. Skúšala som aj sexi prádlo a mič. Neviete mi nejako poradiť čo mám robiť ? Ako ho mám znovu dostať ? Prosím ľúdkovia, ktorí ste niečo podobné zažili poradte. A blbé komentáre si nachajte pre seba.Ďakujem za odpovede bambule :)
Bez sexu
Salamistka, ano fakt. Ale nerob si z toho nic, vela ludi okolo nas tomu nechce verit, akurat sa cuduju, ze s manzelkou vyzerame tak na 35, hoci mame obaja 48 :)
A pytaju sa, ci aj cez menstruaciu, ano aj, da sa to. Pri sexe sa uvolnuju totiz horminy a tie robia s telom priam zazraky. A spestrujeme si to tym, ze cez vikendy niekam vypadneme, hrame sa rozne hry, mame aj nejake kostymi a tak, aby nebola nuda :)
On je asi zvyknuty ze zeny na sex striedal a mal furt nieco nove a to bolo pre neho vzruso. Kazda zena ho bavila len do casu a potom prisla dalsia. S tebou ho to tiez bavilo na zaciatku ked si bola nova a neokukana, uz ta ale osexoval prilis vela krat a prestalo ho to bavit.
Manzel to fakt? Kazdy den? 30 rokov vkuse?
Antisexx, som 30 rokov zenaty a mame sex kazdy den a niekedy aj 2-3 krat za den, vacsinou cez vikend. Sex je zalezitostou mozgu a nie pudov. Na sex sa da velmi nazhavit predstavami.
Chalan bral sex prilis primitivne, iba pudovo, tak sa ho tymto sposobom prejedol a nedokaze sa dostat na jednu vlnovu dlzku so zakladatelkou temy.
Radim najst si partnera, ktory dokaze brat sex viac intelektualne.
keď ste spolu 3,5 roka, bola reč o spoločnej budúcnosti? O založení rodiny a o dieťati?
pripájam sa k antisex. Neomrzela si ho ako človek, ale v posteli sa Ťa už nabažil. Mala som takú kolegyňu v práci. Brali sa po 7 či koľkoročnom vzťahu. Chcela aj bábätko, len nemala z čoho otehotnieť, lebo ten jej to chce len raz za 3 mesiace. Teraz je už vo veku, keď bábätko ani nechce. A ďalej s ním žije. Spia vedľa seba ale nie jeden s druhým.
Podla mna sa ta uz nabazil dost lebo mat sex 2x denne je prehnané. Omrzela si ho, mozno ak si mu dala hned, tak ta vnimal ako lahsiu a teraz uz jednoducho nema zaujem.