Grandoptical skúsenosti

Príspevok v téme:  Grandoptical skúsenosti
Emmka33

Ahojte. Zistili mi že som krátkozraká takže potrebujem okuliare. Moc z toho nadšená nie som ale čo iné mi ostáva? Nemám s optikami skúsenosti , keďže som nikdy nenosila okuliare tak neviem ako to tam chodí. Je to pre mňa dilema. Možete mi prosím vás poradiť, kde by som mohla zohnať dobré okuliare čo aj vydržia a nerozpadnú sa po mesiaci. Blízko v obchoďáku máme Grandoptical. Je to dobrá optika?

Nikasa

To je pravda. Ale majú tam aj úplne obyčajné lacné rámiky ale tiež sa dá dobre vybrať aj z nich. No a potom tie lepšie značky čo stoja aj cez dve stovky a tak. Takže každý podľa chute a na čo má.

Lukca

Ja som za ne dala asi 130 Eur ale určite záleží aj aký rámik si vyberieš. Keď chceš značku tak zaplatíš viac. Ja som si vybrala takú strednú cestu ale som spokojná.

Lukca

Ja som si bola akurát vyzdvihnúť dioptrické slnečné okuliare na pobočke v Nitre. Už dávnejšie som si na ne robila zálusk tak sa teším keď ich budem môcť využiť. Inak pracuje tam celkom príjemná pani.

Nikasa

Áno majú, bola som pár dní dozadu a fungujú, len musia dodržiavať riadne tie opatrenia ale všetko bez problému

Nikasa

@stratenazena Tak my máme jednu pobočku v Banskej Bystrici v Europe tam chodím stále. Ale sú aj v BA, videla som keď som bola na nákupoch. Ale myslím, že aj v iných mestách. Treba pozreť konkrétne kde.