Ahojte. Zistili mi že som krátkozraká takže potrebujem okuliare. Moc z toho nadšená nie som ale čo iné mi ostáva? Nemám s optikami skúsenosti , keďže som nikdy nenosila okuliare tak neviem ako to tam chodí. Je to pre mňa dilema. Možete mi prosím vás poradiť, kde by som mohla zohnať dobré okuliare čo aj vydržia a nerozpadnú sa po mesiaci. Blízko v obchoďáku máme Grandoptical. Je to dobrá optika?
Grandoptical skúsenosti
Tak ja som si našťastie kúpila nové po novom roku v akcii takže som to stihla, len som sa preobjednala na meranie zraku ale to mi až tak nesúri.
Len teraz asi tazko kedze vsetko zatvorili, akurat vcera somsi hovorila, ze ako dobre, ze som si nakupila zasobu sosoviek. Keby teraz niekto potrebuje nove okuliare tak ma asi smolu
Majú dobrý výber a fakt okuliare čo od nich mám mi držia dosť dlho. Asi by som už mohla aj vymeniť ale som lenivá
No jasné, keď niekto na to má tak si kúpi aj Gucci napríklad, no len pri našich platoch sa my niektorý uskromníme aj s lacnejšími značkami. Ale zase keď je tá kvalita dobrá a to podľa mňa z mojich skúseností je tak mi nevadí že nemám mega značky.
Tak to určite, značky majú celosvetové ale ja mám napríklad rada tú ich značku. Neviem nejak som si ju oblúbila a viem, že mi vždy tie rámiky dobre sadnú. Ale učite každému vyhovuje iné.
podla mna nejde ani tak o to, ze aku optiku si vyberies ale aky ram, akej znacky vies
Taktiež nie, ale určite musíš mať šťastie natraviť na milú osobu. Ale vidím že je to jeden z obchodov v lepšej úrovni starostlivosti o zákazníka. Takže snaha je a preto tam rada chodím.
Neviem nestretol som sa tam so zlým prístupom.
U mňa je Grandoptical na dobrej úrovni. Chodím tam častejšie a úprimne keď mi treba dačo z optiky tak idem väčšinou sem takže chodím na istotu že vždy dačo kúpim
Ja sa nejak v tých optikách nevyznám ale myslím že pokiaľ je to dáka dobrá a známa tak tam by to malo byť aj kvalitnejšie. Možno že ale aj drahšie o dačo, no ale zase by som asi nešetrila na zdraví. Ale poznám ľudí že hrabú po čo najlacnejšom takže nakupujú kade tade