Ahojte. Zistili mi že som krátkozraká takže potrebujem okuliare. Moc z toho nadšená nie som ale čo iné mi ostáva? Nemám s optikami skúsenosti , keďže som nikdy nenosila okuliare tak neviem ako to tam chodí. Je to pre mňa dilema. Možete mi prosím vás poradiť, kde by som mohla zohnať dobré okuliare čo aj vydržia a nerozpadnú sa po mesiaci. Blízko v obchoďáku máme Grandoptical. Je to dobrá optika?
Grandoptical skúsenosti
Ja mam z fashionoptic.sk a som spokojna
Súhlasím, záleží aký personál tam pracuje. Ja som zatiaľ vždy narazila na príjemnú pani, ale to mám šťastie že vždy tam je keď prídem. Ale výber rámikov je dobrý
Chodím tam pomerne často. Aj som si dala zmerať zrak pred rokom čo som bola milo prekvapená že to robia. Ceny sú ok aj keď možno troška vyšie, ale zase sa oplatí dáka tá akcia.
Dost zalezi na koho narazis na aku predavacku :)
Myslím že toto je jedna z tých lepších optík. Osobne nemám skúsenosť s kúpov dioptrických okuliarov keďže ich nepotrebujem ale raz som tam niečo zháňala a boli príjemní.
Mám síce len jedny odtiaľ ale nesťažujem sa. Zatiaľ držia a to ich už mám vyše roka.
Chodím tam na šošovky už nejaký čas. Personál je fajn, teda aspoň keď som tam ja tak vždy natrafím na jednu milú pani. Ona mi vždy poradí, dokonca si pamätám že mi radila ako sa o šošovky starať.
Optikou asi nič nepokazíš. Nemyslím že je tam zlá kvalita.
Som rada za služby čo ponúkajú, konečne nemusím k očnému aby mi zmeral zrak takže mi to spravili na pobočke a hneď som si aj zariadila okuliare. Inak všetko celkom rýchlo a bez problémov
Ja som tam zohnala dobré okuliare za super cenu pred pár dňami. Mali nejakú akciu a cenovo ma to vyšlo super. Takže som spokojná s kúpou.