Ahojte. Zistili mi že som krátkozraká takže potrebujem okuliare. Moc z toho nadšená nie som ale čo iné mi ostáva? Nemám s optikami skúsenosti , keďže som nikdy nenosila okuliare tak neviem ako to tam chodí. Je to pre mňa dilema. Možete mi prosím vás poradiť, kde by som mohla zohnať dobré okuliare čo aj vydržia a nerozpadnú sa po mesiaci. Blízko v obchoďáku máme Grandoptical. Je to dobrá optika?
Grandoptical skúsenosti
Ako ste si zvykali na multifokálne sklá? Majú v Grandopticale akciu tak som sa dala manželom presvedčiť že by som ich mohla skúsiť. Ja len, že som ešte také nemala tak zisťujem.
Úprimne nikdy som nejaké značkové okuliare a celkovo veci nekupovala, nejak si na to nepotrpím. Ja som si kúpila tiež len ich značku a dokonca v akcii aby som to mala lacnejšie a som rada. Svoj účel tiež spĺňajú.
Tiež nekupujem nejaké prehnané značky. Kúpila som si Solaris čo je ich značka a sú pekné a aj cenovo boli dostupné
ale nie kazdy ma na to aby dal stovky eur za znackove slnecne okuliare
Čo poznám ľudí, tak majú okuliare z Fokusu, takže môžeš pozrieť aj tam. Skús pozrieť aj zľavu www.kodino.com
nie je ale lepsie si kupit nejake kvalitnejsie ako nejake fejky? ved to moze aj oci pokazit ak to nema tie potrebne filtre
Neboj dakde sa snáď dostaneš a keď nie tak aj u nás sú super miesta. Ja viem že nie more ale lepšie ako sedieť doma. A zľavy som videla že majú, len ja už slnečné okuliare mám tie som kupovala minulý rok, tento budem musieť ešte vymeniť dioptrické.
No nejak som ich nevyhľadávala keďže okuliare nenosím ale teraz keď pootvárajú hranice tak chcem ísť na nákup nejakých slnečných ak by sa mi podarilo v akcii. Snáď sa ešte dostanem niekde k moru.
Chvalabobu, že sa to už pootváralo všetko. Bolo to na nervy. Nieže by som potrebovala silou mocou nakupovať ale okuliare som ako naschvál pokazila pár dní pred otvorením a neviem čo by som robila dlhšie bez nich. Ale teraz som si kúpila aj do zásoby, fakt nikdy nevieš. Takže mám staré opravené a ešte aj nové v nejakej zľave na rámik:-))
Inak len tak pre info, včera som išla okolo a už normálne fungujú, tak aspoň že sa to dostáva pomaly do normálu.