Preco kazdy do nas rype za to ze nemame decka?

Príspevok v téme: Preco kazdy do nas rype za to ze nemame decka?
Precoooo

Mame 33r a netuzime ich mat! A kazdy to stale preriesuje, vzdy ked niekoho stretneme je to hned druha alebo tretia otazka! A ked povieme, ze nemame, alebo ze nad tym nerozmyslame, tak ti ludia rypu dalej, pytaju sa a preco, naco??? Normalne su pohorseni, dokonca sa ma uz pytali aj to, ci som bola na nejakych vysetreniach, ci sexujeme vobec??? Je toto normalne iba na Slovensku??? Lebo v zahranici som sa s tym teda nestretla! Uz ma to unavuje pocuvat tych sprostych ludi, podaktori z nich dokonca dobre vedia, aku mame komplikovanu financnu situaciu (nemame poriesene este vacsie byvanie), ale aj tak sa budu pytat preco nemame decko v tom jednoizbaku! Tym ludom to uz nacisto sibe??? Keby sme tak mali problemy, ze nemozeme deti mat a stale by sa ma toto niekto pytal asi mu dam aj po papuli!

Acaaa

Pretože na otazku kedy umrieme odpovedat nevieme. Ale to kedy bude svadba to cca vieme napr tento rok neplanujeme ale skor ten dalsi. Aspon zhruba. Ale kedy umrieme to mozno keby mam nevyliecitelnu chorobu tak poviem ze mozno par mesiacov..

marnica

A mna tak napadlo ze ked sa ludia pytaju mladych ci starsich ze
Kedy si niekoho najdes?
Kedy bude mat frajera/ku?
Kedy sa zasnubite?
Kedy ta poziada o ruku?
Kedy sa vezmete?
Kedy bude svadba?
Kedy bude dieta?
Preco sa ludia nezvykli tiez pytat
Kedy umries?
Kedy sa uz konecne poberies na onen svet?
:DDD

emminia

lebo to je u ľudí také normálne, že keď spolu dvojica chodí dlhšie, tak sa stále pýtajú kedy bude svadba, potom sa zoberú a zase nastáva ten istý kolotoč kedy budú deti, atď, atď. z toho si nič nerob. jedným uchom dnu, druhým von.

naivny

ďalšia davova psychoza. Nebyť závislý, človeku má byť totálne jedno, čo si o ňom iní myslia. Je predsa moja vec, s kým spávam, a či sa chcem rozmnožovať.

ahjaj

pan slovencynar - v pohode tie námietky až na gramatiku. Keď žije človek dlhodobo v inom jazykovom prostredí a nepoužíva jazyk ani písomne, gramatické chyby prichádzajú. Takže by som bola tolerantnejšia. Inak dlhy, splátky a neviem čo všetko nemám ani ja.

janulin013

Tak pre väčšinu ľudí je to automatika, že keď ste partneri už dlho tak je to pre nich logicky ďalší krok. To je proste u nás také zakódované v ľuďoch. Keď vás to nebaví už vysvetľovať tak jednoducho povedzte, že sa o tom nechcete baviť a hotovo

akinom007

Aliss/ zdielam tvoj nazor akoby si hovorila za mna..tiez sa stretavam ako autorka s podobnymi otazkami okolia ale myslim si to co aj ty

PanSlovencynar

FullHd, z coho usudzujes, ze ludia v tejto teme nemaju rodinu (to, ze niekto nema deti, neznamena, ze je sam na svete), ze maju splatky (ty nemas?), ze maju dlhy (toto ma najviac zaujima, rad by som vedel, ako si sa dopracoval k ich dlhom). Nevymyslaj si, nenamyslaj si a radsej si pozri pravidla gramatiky. To ti bude v zivote daleko lepsie, ako posudzovat podla nicoho niekoho.