Mame 33r a netuzime ich mat! A kazdy to stale preriesuje, vzdy ked niekoho stretneme je to hned druha alebo tretia otazka! A ked povieme, ze nemame, alebo ze nad tym nerozmyslame, tak ti ludia rypu dalej, pytaju sa a preco, naco??? Normalne su pohorseni, dokonca sa ma uz pytali aj to, ci som bola na nejakych vysetreniach, ci sexujeme vobec??? Je toto normalne iba na Slovensku??? Lebo v zahranici som sa s tym teda nestretla! Uz ma to unavuje pocuvat tych sprostych ludi, podaktori z nich dokonca dobre vedia, aku mame komplikovanu financnu situaciu (nemame poriesene este vacsie byvanie), ale aj tak sa budu pytat preco nemame decko v tom jednoizbaku! Tym ludom to uz nacisto sibe??? Keby sme tak mali problemy, ze nemozeme deti mat a stale by sa ma toto niekto pytal asi mu dam aj po papuli!
Preco kazdy do nas rype za to ze nemame decka?
A ešte som rád, že nežijem na dedine, ale vo veľkom meste, lebo takým hlúpym ľuďom by som vykričal celú pravdu a už by sa ma na to nikdy neopýtali.
IN blossom: (vadi mi, ze v poslednej dobe sa vsade mnozia tieto nazory, ako su decka otravne, hnusne, ze ich nechcu, aj v tomto fore, nie normalne povedat nechcem, ale uplne agresivne sa o nich vyjadrovat a neviem co. Tito vsetci zabudli, ze niekedy aj oni boli tym sprostym deckom, odkazanym na druhych, ktore docasne obmedzovalo svojich rodicov.)
Dočasné obmedzovanie? To akože really? Veď minimálne do 6tich rokov decka mu človek musí behať za zadkom, aby nevyhodil byt do vzduchu. Potom ďalej že sú to uvrešťané otravy: to že ja som bol tiež, to je tá najtrápnejšia výhovorka vôbec. Moji rodičia keď si ma splodili majú povinnosť starať sa o mňa, inak by som ich mohol žalovať a to že aj ja som bol niekedy taký, to neznamená, že som povinný mať rád tie uvrešťané otravy. To len táto chorá spoločnosť si zaumienila, že každý zdravý by mal mať decko. Trápny, staromódny názor z doby kamennej.
In blossom: (Ze materialsticka vychova :D Mat deti nie je vec vychovy a uz vobec materializmu ale zakladny prejav kazdeho ziveho zdraveho organizmu. Po pude sebazachovy je rozmnozovaci pud druhy najsilnejsi a pre kazdu zdravu spolocnost bolo vzdy prioritne, aby mala potomkov. Lenze my uz daaaaavno nie sme zdrava spolocnost. A ja som za, nech to co je degenerovane sa radsej nemnozi. Lebo dnesny bezbrehy egoizmus a hlupost je tiez forma degeneracie. Takze ked pre niekoho su deti "uvrestane sproste zivot obmedzujuce decka, ze chudatka rodicia nemozu cestovat a sexovat jak kraliky kedy si zmyslia", je len svetu na osoh, ked svoje geny nepreda dalej. Super, buducnost vam podakuje a mozno sa ludstvo docka nejakeho pozitivneho zvratu, bravo! :p)
Nie nie je rozmnožovací pud druhý najsilnejší, možno keď tak u zvierat, ľudia tvrdia že sú VRAJ inteligentnejší, takže by mali svoje pudy vedieť ovládať. A s tým trtkaním ako králiky to je tiež blud, pretože ja nechcem deti kvôli tomu, aby som mohol trtkať ako králik (vzťah nechcem a prostitútky sa mi hnusia) takže možno budem panic navždy ale je mi to jedno, život sa netočí okolo sexu ako u väčšiny ľahšie zmýšľajúcich jedincov, ktorí nevedia nič iné, len trtkať a privádzať na svet zbytočné jedince, veď keď vidím tú mladú generáciu (mojich rovesníkov, ale hlavne ešte mladších) tak fuj hnus, samý odpad, prefetovaní, prepití, prefajčení, čo slovo to nadávka, trtkajú od 12tich pomaly už, katastrofa, v dnešnej dobe je určite lepšie deti nerobiť! Radšej sa budem venovať sebe a rásť športovo (kondične a silovo) a niečo aj dokázať v živote. Plodiť deti nie je zmyslom života, ako opakujem už Xtý krát.
povedz každému ,že ste neplodný pár a preto deti nebudú, raz to poviete už 2x sa pýtať nebudú.
miga, mám 1 vlastného brata a 2 bratrancov, ktorí vyrastali ako moji bratia. Jeden z bratrancov bol tak, že k nám doniesol priateľku, a ona urobila na nás dobrý dojem, a s bratom sme sa zhodli, že by sa s ňou mohol oženiť a mohli by mať dieťa. Len že to si môžeme ticho myslieť a nie nahlas povedať im. Takže asi tak.
Janko a my kedy budeme mať deti? Vždy som túžila mať početnú rodinu s pedagógom s východu :-)
Antisexx chudák ty :D By som na dedine asi poslal ehm niekde takých ľudí :D
Ak sa fakt takto pytaju, tak ano, je to uz moc a poslala by som ich do... Myslim si, ze potom byvas fakt na nejakej totalne dedine, lebo mam problem si predstavit, ze by sa to spytal normlany clovek v normalnej civilizacii. A teda neviem aku chces radu, ved by som im odpovedala takym sposobom, ze by sa ma to uz nikdy nespytali, aky problem? Mne toto pride len ako zas jedna provokacna tema, ktorych tu je plno o tom, ake je hrozne mat deti. Nebudem tomu uz venovat pozornost, lebo aby 33 rocny clovek si nevedel poradit s takouto vecou a musel pisat na forum, kvoli takemuto "problemiku", hmm...
Autorka nebyvas nahodou na dedine? Nejakej malej kde lisky davaju dobru noc a cinnostou tunajsich ludi je len stat za plotom a sliedit co kto robi v susedovom dvore :DDD
to nejaky jebn*uti musia byt ked ti stale kladu tie iste otazky ..
To nemaju svoj zivot ci co?
Prijeb*ni teda riadne budu ako vidim..
Ludia, naucte sa citat :) Ked uz toto nie je cez ciaru, tak neviem co.
A ked povieme, ze nemame, alebo ze nad tym nerozmyslame, tak ti ludia rypu dalej, pytaju sa a preco, naco??? Normalne su pohorseni, dokonca sa ma uz pytali aj to, ci som bola na nejakych vysetreniach, ci sexujeme vobec???