Mame 33r a netuzime ich mat! A kazdy to stale preriesuje, vzdy ked niekoho stretneme je to hned druha alebo tretia otazka! A ked povieme, ze nemame, alebo ze nad tym nerozmyslame, tak ti ludia rypu dalej, pytaju sa a preco, naco??? Normalne su pohorseni, dokonca sa ma uz pytali aj to, ci som bola na nejakych vysetreniach, ci sexujeme vobec??? Je toto normalne iba na Slovensku??? Lebo v zahranici som sa s tym teda nestretla! Uz ma to unavuje pocuvat tych sprostych ludi, podaktori z nich dokonca dobre vedia, aku mame komplikovanu financnu situaciu (nemame poriesene este vacsie byvanie), ale aj tak sa budu pytat preco nemame decko v tom jednoizbaku! Tym ludom to uz nacisto sibe??? Keby sme tak mali problemy, ze nemozeme deti mat a stale by sa ma toto niekto pytal asi mu dam aj po papuli!
Preco kazdy do nas rype za to ze nemame decka?
Ale navzajom sa vzdy podrzime na tomto fore, mensina proti vacsine :)
Práveže chcel, len keď si 300 km vzdialená :D
Ani ja nechapem takych ludi, co sa neustale staraju, kedy kto bude mat svadbu a deti a vztah a partnera. U mna je to podobne, akurat nejde o otazku o detoch. Ide o otazku o partnerovi. Ze kedy uz konecne budem mat chlapa a preco som nikdy nemala. Fakt som nikdy nemala chlapa a to som uz blizsie k 40 ako k 30 a niektori ludia stale rypu. Nedaju si s tym rypanim pokoj. A normalne sa pri otazke PRECO tak prisne zatvaria, ako keby to bola moja sväta povinnost si najst chlapa a hned rodit deti. Pritom som cely zivot pracovala a aj som sa snazila v robote byt aspon len usilovna, aj ked som nebola moznoze najsikovnejsia a najlepsia, ale aspon tou usilovnostou som sa snazila to kompenzovat, vydrzala som vselico, aj intriganstvo, nedala som hned vypoved, ked boli zle vztahy v kolektive niekde napriklad, vzdy som si najskor nieco nasetrila a az potom dala vypoved po dokladnom zvazeni, SNAZILA SOM SA TEDA, ale peniaze nemam, iba dlhy a neviem si predstavit, ze pri sucasnej situacii a neistote najmä teda financnej by som si mala uviazat na krk take velke bremeno ako vztah a riskovat este aj tehotenstvo a dat sa na rodenie detí. A keby som aj nasla bohateho muza, ktory by mi poskytol taku tu financnu istotu, tak so strachom ho vyprevadzat kazdy den do roboty, ze co ked bude mat autonehodu, co ked zomrie, co ked sa mu nieco stane a ja s deckami zostanem sama, co potom, kam sa podejem? Az som z toho zostala frigidna a netuzim ani len po sexe. Ale tazko vysvetlit starsej generacii, oni sa za komunistov brali 18 rocní. Mali hned tehotenstvo a deti a mladomanzelsku pozicku, ktoru splatili do roka, do dvoch. Cena bytu predstavovala tak 10 nasobok mesacneho prijmu, plus neboli mobily a smartfony a internet a co sa tyka telefonu a inych veci, nikto nikoho nenutil do PRAVIDELNYCH MESACNYCH POPLATKOV, ale si kazdy zaplatil len to, co prevolal. Namiesto sms sa posielali pohladnice a listy a kazdy si zaplatil, co odoslal a nie to ako teraz sa zije. Kazdy od kazdeho by len vo forme pravidelnych mesacnych poplatkov vsetko pozadoval (este aj na charitativne ucely - adoptovat si dieta na dialku a podobne veci) a clovek sa ani nenazda, az sa mu rozum zastaví a peniaze su prec. Snazila som sa teda, nepoflakovala som sa a nezneuzivala som socialny system, nesla som dobrovolne na podporu, aj ked som mala tu prilezitost a mohla som mat niekedy podporu vo vyske platu, ale som sla radsej robit. Tak neviem, kde a v com som urobila chybu, ale naozaj nepovazujem za potrebne nadväzovat vztah, ktory by s väcsou pravdepodobnostou asi stroskotal ako by vyustil do stastneho konca v podobe AZ KYM NAS SMRT NEROZDELI a po dochodok spolu vydrzat, spolu zostarnut, aj ked bolo by to urcite pekne... A to som len zena, ktora cely zivot pracovala a nic nema. O to tazsie to maju v zivote muzi, od ktorych sa automaticky akoby ocakava, ze uzivia rodinu, ze budu chodit do roboty, zatial, co zena je s malymi deckami doma, ale komu dnes uz staci do domacnosti jeden príjem? Lebo almuznu v podobe materskej nepovazujem za príjem, nech sa ani nikto nehnevá. Tak sa vobec nerozculujte za takych ludi, co do vás rýpu. Oni si s tym rypanim nikdy nedaju pokoj. Nehovoriac o tom, ze do mna rypu aj niektori, co sami decka nemaju a ani vztah nemaju, lebo oni nie su povinni mat a ja som? Alebo vy ste? Vsetko je to na vas, treba takym ludom odolavat a postavit sa k veci asi tak ako jednym uchom dnu a druhym von. Aj ked to moze byt tazke takto ich vnimat ale oni si nezasluzia za svoje rypanie, aby boli nami, co mame fin. problemy vnimani inak.
Mna by si nechcel spoznat :D vascina ludi sa so mnou neciti dobre preto sa nudim a chodim sem :D
Inblossom áno, množiť sa nebudem, radšej budem chodiť po horách a po urbexoch a cvičiť. Aj keby som mal rád deti, tak by som ich nechcel, pretože priviesť ich do tejto doby no amen... Aj tak by sa riadilo radami jeho/jej super kamarátov/kamarátiek, ktorí by sa každý piatok chodili ožrať do nemoty.
Antisexx vďaka, aspoň niekto ma chápe :) By som Ťa normálne rád spoznal :D
Ovečky má pravdu. Keď niekto večne niekomu dáva tie otravné otázky, ide to minimálne na nervy.
Vetu, nemôžeš to ignorovať? môže povedať len ten, kto dostal takú otázku len raz v živote alebo vôbec.
A vôbec, prečo sa niekto večne pýta tú istú otázku, prečo nemáte deti? Veď podľa mňa sú len 2 možnosti. Buď nemôžu mať deti alebo ich nechcú mať.
Inblossom pani dokonalá...
Dobreuz- spravny nazor mas, az tak dobry ze ti nan ani protirecit nemozu :D suhlasim.
A vies co milujem najviac? Ked sa niekomu narodi dieta a hned milion gratulaci, hned fotka na facebook, samozrejme milion fotiek brucha pocas tehotenstva, nekonecny osial a tolko gratulacii akoby vynasli liek na rakovinu :D pre boha ved splodit dieta je tak neskutocne lahke u plodnych ludi az tak lahke že 12ročný to dokaze. Nechapem to
dobre uz, spravny nazor, ty sa fakt nemnoz, pomozes genofondu
Autorku si pamatam, je pravda, ze byvaju na dedine a pri velmi malom meste, ktore je tiez dedina. Takze sa necudujem, ze si s tym nevie poradit. Mozes mat aj 40 a so sprostymi ludmi si nedas rady. Mozes sa jedine tak odstahovat :D