Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco kazdy do nas rype za to ze nemame decka?

Príspevok v téme: Preco kazdy do nas rype za to ze nemame decka?
Precoooo

Mame 33r a netuzime ich mat! A kazdy to stale preriesuje, vzdy ked niekoho stretneme je to hned druha alebo tretia otazka! A ked povieme, ze nemame, alebo ze nad tym nerozmyslame, tak ti ludia rypu dalej, pytaju sa a preco, naco??? Normalne su pohorseni, dokonca sa ma uz pytali aj to, ci som bola na nejakych vysetreniach, ci sexujeme vobec??? Je toto normalne iba na Slovensku??? Lebo v zahranici som sa s tym teda nestretla! Uz ma to unavuje pocuvat tych sprostych ludi, podaktori z nich dokonca dobre vedia, aku mame komplikovanu financnu situaciu (nemame poriesene este vacsie byvanie), ale aj tak sa budu pytat preco nemame decko v tom jednoizbaku! Tym ludom to uz nacisto sibe??? Keby sme tak mali problemy, ze nemozeme deti mat a stale by sa ma toto niekto pytal asi mu dam aj po papuli!

Defcon

Tomas, to by bola zla odpoved, povedat ,ze : teraz nad tym neuvazujem a nemienim to s vami teraz riesit.....
Spravna odpoved znie : neuvazujem nad tym a nemienim to s vami riesit ani teraz ani v buducnosti....
Pretoze v pripade odpovede A davas jasne dotycnemu najavo, ze sa ma spytat o tyzden

Defcon

Hm, mat ci nemat deti je vylucna vec daneho paru.
Je len na Tebe a partnerovi ako dany “problem” vyriesite. A myslim ze ho zle riesite, ked sa vas na to neustale niekto pyta.
Az sa vas na to niekto, kto sa pytal na to niekedy v minulosti, tak mu treba povedat, ze sa vas na to pyta opakovane a ci nema na starosti svoje zalezitosti. Jednoducho ukazat, ze vas tato tema otravuje a ze ten dotycny je ten posledny co to ma mat v hube.
Aj v zahranici by sa vas na to pytali, keby ste sa tam narodili a zili .
Ja som osobne zato, aby dospely clovek dal zivot dalej, ale vobec ma nesiere, ze niekto uvazuje inak. Skor ma serie, ze v takejto teme sa niekto opovazuje svoj nazor presadzovat medzi inymi.
Skratka : deti nemam a neviem ci budem chciet mat v buducnosti. Ak ta to važeny irituje, tak si nasad serbel na hlavu a skoc z mostu.

Sloniecko

no co, je to tvoja osobna vec. Je to tvoj zivot a nikto ti donho nema kecat. Ked nechces deti, tak nechces, tak je to tvoje rozhodnutie. A ked sa niekto otravne vypytuje, tak staci povedat, ze nic ho do toho nie je a ak chce ostat zadobre, nech sa zaujima sam o seba. Vyriesene. Nechapem, co ta na tomto dokaze az takto rozhodit. Ze kvoli tomu chces niekomu "dat po papuli". To je aj lepsie, ze nechces mat deti, ked dokazes kvoli tomuto dat niekomu po papuli, na dieta by si fakt nemala trpezlivost. Deti su zvedave, furt sa pytaju, niekedy aj viackrat to iste. Na dieta treba mat trpezlivost a byt kludny.

bezdetna35

Jeb na nich ako ja to robim :D
Pousmej sa a povedz ..no lebo ..
Ich to sere lebo vam zavidia ze ste slobodni nikym neobmedzovani ako vtaci, ze nemate starosti s deckym revom, krikom, trucom, ze neriesite veci ako krmenie, kakanie, prebdene noci kvoli rastucim zubom ci horucke, ze nemusite behat po lekaroch s nimi, neriesite domace ulohy a zle znamky, ze si uzivate dvaja slobodu, volnost, cestovanie a milovanie vsak lebo pri detoch to uz nieje kedy chces a kde chces :D
Takze zachovaj pokoj, zhlboka sa nadychni a ignoruj ich.
Riesia vas lebo neriesia a neziju vlastny zivot ale riesia zivoty druhych a zatial ten ich im preteka pomedzi prsty.
A snaz sa takym ludom vyhybat co najviac ak sa da ;D

ahjaj

ja mám dve deti, narodili sa viac rokov po svadbe z dôvodov štúdia a zamestnania. Tiež sa furt vypytovali, ale štúdium a zamestnanie prijímali ako dôvod. Keď sa oženil môj brat, tiež sa ho pýtajú, už sú 12 rokov spolu a bezdetní. Ja som sa ich nikdy nepýtala. Keď nechcú deti, otázka nepomôže a keď nemôžu mať, tak sú dosť inteligentní na to, aby vedeli, čo majú robiť.
Takže je to o inteligencii iných ľudí.