Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco kazdy do nas rype za to ze nemame decka?

Príspevok v téme: Preco kazdy do nas rype za to ze nemame decka?
Precoooo

Mame 33r a netuzime ich mat! A kazdy to stale preriesuje, vzdy ked niekoho stretneme je to hned druha alebo tretia otazka! A ked povieme, ze nemame, alebo ze nad tym nerozmyslame, tak ti ludia rypu dalej, pytaju sa a preco, naco??? Normalne su pohorseni, dokonca sa ma uz pytali aj to, ci som bola na nejakych vysetreniach, ci sexujeme vobec??? Je toto normalne iba na Slovensku??? Lebo v zahranici som sa s tym teda nestretla! Uz ma to unavuje pocuvat tych sprostych ludi, podaktori z nich dokonca dobre vedia, aku mame komplikovanu financnu situaciu (nemame poriesene este vacsie byvanie), ale aj tak sa budu pytat preco nemame decko v tom jednoizbaku! Tym ludom to uz nacisto sibe??? Keby sme tak mali problemy, ze nemozeme deti mat a stale by sa ma toto niekto pytal asi mu dam aj po papuli!

ahjaj

Pre mňa sú tiež najdôležitejšie moje deti, ale mam aj iné témy ako deti a človek musí byť zrelý na ne. Keď nie je, neprišiel ešte jeho čas. Stále lepsie, ako keby ten čas prišiel a človek túži, len bocian nechce chodiť. Každý má žiť tak, ako mu vyhovuje, nikto predsa nežije jeho životom, aby mu rozdával rozum,y alebo zaňho rozhodoval. Chcem dieťa preto lebo ja chcem? Sorry, decko, ja som ta nechcela, to len okolie na mňa tlačidlo. ?

Fullhd

PanSlovencynar srat celu gramatiku,co z toho ked je clovek mudry ale chudobny...tu su zufalci ani rodina,vsetko dlhy,splatky

Aliss

Vzdy si pri tejto teme spomeniem na sesterku. Ked jej decko spi, strasne rada ma poucuje o tom, ze deti su zmyslom zivota. Predstavte si, ze sedite u niekoho na navsteve, pokojne kecate a zrazu zacne dievca, mladsie o 5 rokov od vas hovorit, ako sa mate uvedomit, ze deti su to, pre co mame zit, ze byt matkou je to najuzasnejsie, co sa jej mohlo stat....A vy tam sedite a nechapete, preco sa zrazu zmenila tema, a vlastne ani co jej odpovedat, lebo posledne na co mate chut je diskutovat o detoch :D Tyzden na to, jej decko reve, vyvadza, je nepokojne, lebo ma koliky. Ona na pokraji zrutenia. Spytala som sa jej podpichovacne, ci nechce aj druhe, ked su tie deti takym zmyslom zivota. Na co som dostala odpoved - nikdy :D Viete, oni nam ma jednej strane zavidia nas pokoj, moznost vyberu, nepodriadovanie sa dietatu. Ze ked chcem ist von, bars len so psami na vylet, nepotrebujem sa chystat tri hodiny, zbalit sa, ako keby som isla na mesacnu dovolenku...Zavidia, ze si mozeme kedykolvek vyrazit a neprosikat siroku rodinu o pomoc s deckom. Netvrdim, ze su vsetci taki, ale ti v mojej blizkosti ano....Cize, rozmnozujte sa, kedy to uznate za vhodne. Ked nikdy, tak nikdy. A nedajte si pokazit svoje sny, predstavy, svoju realitu, ktoru zijete. Nema zmysel sa zaoberat niekym, kto si zariadil zivot diametralne odlisne od toho vasho, ale v kutiku duse ho to asi jemne "stve". Inak by do vas neskakal a nemal potrebu vas "tahat" smerom k sebe

dobreuz

Ovecky jj závidia nám slobodným a bezdetným našu slobodu a nezávislosť a furt nám budú nanucovať deti a záväzky, ach jaj. Dúfam, že aj mňa o pár rokov s tým nebudú fuet otravovať :D

Medea7

to je nic co si z toho robis ? ale kedze to riesis tak sa Ta to asi dotyka. Tu im treba dat taku odpoved aby sa Ta to viac nepytali. Lenze co ani podla mojich predstav nefunguju ludia tak ako by som chcela.

Ovecky

Inak to su taki dobroprajni ludia. Ked oni su vystresovane kopy nervov, co nespavaju, vadia sa doma o peniaze a maju poporodne depresie ci pomocovanie, tak nech aj ty mas. Nikto neda tolko lasky cloveku ako clovek cloveku :D