Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tušenie budúcnosti

Príspevok v téme: Tušenie budúcnosti
daniela2

ahojte, čítala som jednu knihu, kde si hlavná postava kládla otázky ohľadne budúcnosti, a keď cítila prázdno, zistila, že to je tým, že nebude žiť. (Heinrich Böll:: Vlak prišiel presne)
Zistila som, že do istej miery to sedí. Stretneš sa s niekým, Cítiš, že naposledy. Cítiš, že niečo bude tak, ako to potom naozaj bude, bez adekvátnych dôvodov.
Zvykla som to cítiť správne.
A teraz sa mi nevysmejte.
Pred VŠ som chodila na kurz nemčiny a minule som sa na klzisku stretla s jedným chlapom, s ktorým sme tam chodili spolu. Vtedy sme sa o seba vôbec nezaujímali, teraz na klzisku, sme sa však pustili do rozhovoru, odviezol ma domov, pozvala som ho k sebe, pripravila večeru a ostal 3 hodiny, rozprávali sme a popíjali čaj.
O dva dni ma pozval na večeru, že teraz je na rade on, a išli sme spolu do reštaurácie. (chcela som ísť do posilky, ale vybrala som si radšej jeho). Znova veľmi príjemný rozhovor, potom ma odviezol domov, hore som ho teraz do bytu nepozvala.
Potom sms, že sa so mnou príjemne cítil, a či nemám chuť ísť s ním v sobotu pozrieť si výstavu obrazov.
Mám pocit, že to bude môj manžel a otec mojích detí. Zatiaľ sme sa ani nepobozkali, ani nič také, ale jasne to cítim, že tak bude.
Je to predtucha, tušenie alebo blbosť? Môže človek niečo takéto tak skoro vycítiť, veď v podstate ho ešte nepoznám...

hyrax

A teraz to neber v zlom. Mozno po tych detoch a svadbe tak velmi tuzis, ze ti z toho trochu sibe. :-) Ale ako zalezi na tom? Ved co, proste do toho chod a uvidis, ako to dopadne.

daniela2

defcon, a prečo som potom v predchádzajúcom vzťahu tušila, že sa niečo stane a že budem baliť priateľove veci a že tam bude moja sestra? Prečo som to vopred videla, keď som tomu vôbec nerozumela? A prečo sa to naozaj stalo? Tak isto, boli sme v mojej obývačke, mala som u seba jeho kufor a bola tam aj moja sestra.
A po vidine som si myslela, že som to videla preto tak, že si začne s mojou sestrou, alebo sa kvôli nej nejak pohádame, alebo som vôbec nechápala súvislosti. A potom o rok sa stalo niečo, on spal v obývačke, ja v spálni, zavolala som sestre, povedala, čo sa stalo, počkala som na druhý deň, kým odíde do práce, a potom som mu pobalila veci, vtedy som ešte nemala auto, a tak mi ich sestra odviezla na svojom k jeho rodičom. A ja som to vo vidine videla rok predtým, len som nevedela, prečo to bude.

Koliso

Ja verim na vnutorne tusenie a telepatiu.
Dnes sa mi stala znovu podivuhodna situacia. Nadranom sa mi snival sen o spoluziakovi zo ZS (ziaden mokry sen:P) na ktoreho som uplne zabudol ze existuje a nevideli sme sa 11 rokov. Dnes na obed sme sa nahodne stretli. Bezne sa mi stane ze si pomyslim na nejaku osobu s ktorou som uz nebol tyzdne, ci mesiace v kontakte a v tom mi napise spravu alebo mi zavola. A to sa mi deje aj s niektorymi osobami opacne, ktorym napisem ja po dlhsej dobe - ze na mna prave mysleli a v tom som sa im ozval.

Milo48

Fullhd, akoze co som nadobudol? Akoze materialne? Vsak nic, ja som bol student 1. rok na VS a ona bola stvrtacka na strednej. Obaja sme mali hole zadky a to doslova :)
Vsak po skole sme zacali pracovat az a potom to slo vsetko. Prvych 5 rokov sme pocitali kazdu korunu, aby sme mali co jest doslova.

Omen

Daniela, môže to byť intuícia. A môže sa naplniť. Nebola by si prvá, ani posledná. Poznám také páry. V jednom prípade to bola z mužovej strany láska na prvý pohľad. Videli sa prvýkrát v spoločnosti a on jej povedal, že bude jeho žena. Aj sa tak stalo a žijú šťastne už desiatky rokov. Zaujímavé na tom je, že ona bola jeho prvá a on jej prvý. Tak nech sa zadarí aj tebe! : )

Defcon

Daniela, prajem ti jasnovidectvo, ale zialbohu taka pravdepodobnost je skutocne len teoreticky nenulova.
Vysoko pravdepobne je len zidealizovanie rodiaceho sa vztahu.
Teraz to nerozhodnes, skus toto vlakno ozivit za 2-3 roky a napisat realitu

daniela2

tu nejde o zaláskovanie ani privolávanie si budúcnosti. Jasná vidina: sústreďujem sa na seba o 1 rok. A cítim. Niekto je pri mne. Neviem kto. Nič jasné. Sústreďujem sa na seba o 2 roky. A vidím. Som u rodičov, ležím na boku v posteli u nich v mojej izbe, pri mne leží bábätko. A počujem hlas môjho súčasného potencionálneho priateľa, že sa rozpráva s mojimi rodičmi.
Tak dedukcia, asi je mojím manželom a to bábätko je naše.
Pre niekoľkými rokmi vidina: balím priateľove veci, som veľmi otrasená, vidím moju sestru
Dedukcia: preboha, hádam si nezačne niečo s mojou sestrou, všetko je medzi nami ok, tak čo toto má znamenať?
Skutočnosť: o rok neskôr: dorazila sestra, balím priateľove veci sestre do auta, a veziem jeho mame... je koniec.
O takomto tušení tu rozprávam.

simiona

Autorka,

kľudne to môže vyjsť, je to 50:50. :)

Pag, ja tvoje príspevky zbožňujem. Tento predposledný je úplne skvelý. :D

Pag

Keď budete chcieť, tak si môžete pozrieť moje videjka na You Tube. Myslím, že niektoré sa mi podarili. Môžete prispieť aj nejakou malou sumičkou, keď tak uznáte. Peniaze budú použité pre ľudí, ktorí nemajú momentálne prácu. Za tie predošlé vtipy som nedostal ani cent a prisahám, že tomu tak je: www.youtube.com
Treba na to kliknúť ľavou stranou myšky a potom si treba vybrať video, ktoré si chcete pozrieť. Sú to videá o prírode, ktorú mám veľmi rád:-)