ahojte, čítala som jednu knihu, kde si hlavná postava kládla otázky ohľadne budúcnosti, a keď cítila prázdno, zistila, že to je tým, že nebude žiť. (Heinrich Böll:: Vlak prišiel presne)
Zistila som, že do istej miery to sedí. Stretneš sa s niekým, Cítiš, že naposledy. Cítiš, že niečo bude tak, ako to potom naozaj bude, bez adekvátnych dôvodov.
Zvykla som to cítiť správne.
A teraz sa mi nevysmejte.
Pred VŠ som chodila na kurz nemčiny a minule som sa na klzisku stretla s jedným chlapom, s ktorým sme tam chodili spolu. Vtedy sme sa o seba vôbec nezaujímali, teraz na klzisku, sme sa však pustili do rozhovoru, odviezol ma domov, pozvala som ho k sebe, pripravila večeru a ostal 3 hodiny, rozprávali sme a popíjali čaj.
O dva dni ma pozval na večeru, že teraz je na rade on, a išli sme spolu do reštaurácie. (chcela som ísť do posilky, ale vybrala som si radšej jeho). Znova veľmi príjemný rozhovor, potom ma odviezol domov, hore som ho teraz do bytu nepozvala.
Potom sms, že sa so mnou príjemne cítil, a či nemám chuť ísť s ním v sobotu pozrieť si výstavu obrazov.
Mám pocit, že to bude môj manžel a otec mojích detí. Zatiaľ sme sa ani nepobozkali, ani nič také, ale jasne to cítim, že tak bude.
Je to predtucha, tušenie alebo blbosť? Môže človek niečo takéto tak skoro vycítiť, veď v podstate ho ešte nepoznám...
Tušenie budúcnosti
btw. v to obdobie som mala depresie a uz som mala chut to skoncit :) tak som si vravela..co ak..nasla som jeho cislo ..hladal (nebudem pisat co:) ) a tak som sa mu ozvala :)
za tie 4 roky co sa pozname ma velmi zmenil vztah s nim k lepsiemu :)
daniela2 jeej to sa tesim s tebou :)
pred 4rokmi som mala tusenie o svojom:).. volali se spolu po telefone prvykrat...a mne dosla myslienka - to bude moj chlap :D..no a tak ked sme sa videli a rozpravali znova sa mi to vynorilo z cista jasna v hlave :) ...no a casom som ho strasne zacala chciet vies chticom :D a bolo to az sialene silne. sme spolu doteraz, pozname sa dokonale, dokonale si rozumieme, zboznujeme sa k smrti :p
daniela,
uvažujem, čo tu chceš počuť?
tvoje pocity a vízie sú len tvoje, je to priveľmi subjektívna záležitosť na to, aby ti tu niekto povedal, áno, alebo nie
na čo je dobré utvrdiť sa, či je to on, tvoj budúci manžel, alebo nie, nechaj veciam voľný priebeh a nemaj takú potrebu mať veci pod kontrolou :-) ako detektívna kancelária
Daniela, nerozumiem v com potrebujes pomoct alebo co od nas cakas....Ano, je to tvoj buduci muz :D To chces pocut? Mas zazracne schopnosti predpovedat buducnost :D Aj to si si chcela precitat? Vies....mna zarazaju na tvojom prispevku nejake veci. Varis veceru niekomu, s kym si sa stretla na klzisku ci na kurze, ci kde. Ze si schopna si dopratat do bytu uplne neznameho cloveka (to, ze sa ucil s tebou nemcinu, este neznamena, ze ho poznas). A on je asi tiez je trosku s konom zrazeny, ked sa ide krmit do bytu neznamej zeny :D Ale ked tak citis, ze to je tvoj buduci vyvoleny, tak si ho maaaj. To je super. Ale dam ti jednu radu. Kym si zacnes vytvarat v hlave predstavy, spoznaj poriadne toho cloveka. Lebo nie...Nie, ty ho nepoznas. Ani po dvoch stretkach, cumeniu na seba na klzisku a cumeniu na seba na nemcine. Ak sa chces vyhnut sklamaniu, nemaj hlavu v oblakoch a najprv ho poriadne spoznaj. Poriadne spoznat neznamena len pusinky otvarat pri kavicke, ale aj robit rozne fyzicke aktivity, rozne sporty....
daniela2
Predstav si že si neviem vymyslìm si
Na planéte Terra je to tretia planeta slnečnej sústavy ludia ju volajú tuším Zem.
Píše sa pozemský rok 2019 datovaný od narodenia božieho syna.
Na zemi žijú ludia .Je to posledné štádium hmoty vo vesmíre kde sa vtelujeme a potom už bez hmotných tiel plníme poslanie v božom pláne.
Ludia sa majú vyvíjať na zemi v tele aby sa mohli odpútať od svojej obmädzenosti ,ktorá súvisí z telom a v tomto štádiu nepoznajú to čo je v duchovnom svete bez tela samozrejmé ako je telepatia,jasnozrivosť,telurgia,telekinéza a iné pre nás bežné veci ,ktoré podliehajú kvantovej fyzike a zákonu hermetiký ,ktoré nâm dal boh pre fungovanie celého vesmíru.
Ludia okrem iného potrebného pre svoj rozvoj robia aj veci nepotrebné ,ktoré ich spomalujú vo vývoji .
Zdôverujú sa iným luďom o týchto daroch a tý ich nechápu a vysmievajú sa im a to len preto lebo o tom nič nevedia.
Koliso, veris, ze telepatia existuje?
hyrax, keby mi tak šibalo, liezla by som s ním do postele na prvom stretnutí. Dnes sa mi neozval, tak by som ho kontaktovala, že naňho myslím a že mi chýba. Ja sa držím na uzde. Predpokladám, že zajtra sa mi určite ozve, ak má tá sobota platiť, a pre istotu si aj na sobotu vypracujem plán a program B, keby z tej výstavy nič nebolo
A ešte raz sa pýtam, ako je možné, že som pred rokmi mala tú vidinu, o tom, ako skončí predchádzajúci vzťah a to v čase, keď som si myslela, že je všetko ok.
Daniela, dejavu.
Inymi slovami, zazila si nieco o com si myslis, ze si to prezila, alebo ze sa ti to zdalo.
Mikrosekundove oneskorenie jednej casti mozgu oproti inym sposobi taketo vidiny.
Co sa tyka vyuzivania mozgovej kapacity a famy, ze clovek ju vyuziva len na par % : takato varianta je pravdiva len u par ludi, hlavne u prispievateliek do tohto fora. Ostatni ludia vyuzivaju 100%. Fama vznikla tak, ze par percent skutocne vyuzivame na vedome riesenie problemov. Vacsinu kapacity vyuzivame podvedome napr na chodzu, koordinaciu svalov, rozne druhy pamäte a vela inych uloh, ktore si neuvedomujeme
A co to moze byt? cokolvek
1. Chyba v matrixe - denne stretavam tie iste alebo takmer identicke tvare s inymi menami. The Sims verzia 5 000 :D
2. Clovek vyuziva len male percento kapacity mozgu - zeby sa otvarali nove schopnosti?
3. Mozgova heuristika - clovek zaziva miliony realnych situacii a mozog sa uci predpokladat mozne nasledujuce.
...
Tipovanie sportky s dopredu znamymi vysledkami nie je telepatia ale jasnovidectvo alebo cestovanie casom :D
Telepatia je ked je clovek na niekoho myslou napojeny, napr. koho pozna alebo v zivote niekedy stretol.