Ahojte mam 29 a som stale sam, nikdy som nikoho nemal, muslite ze v roku 2019 si nejaku konecne najdem?
Chcem milovat a byt milovany. Zavidim ludom co si nasli niekoho alebo niekto si nasiel ich v roku 2018. Ze mali to stastie ci uz v realnom zivote na rozne sposoby alebo cez zoznamky.
Zavidim ze niektori mali to stastie a uz su milovani a miluju a ja nie. Na konci roku 2017,som pevne veril ze na konci roka 2018 bude zadany a milovany a nic. Zase som tam kde som bol na konci roka 2017 aj roka 2016 atd.
Naco sa praje vela lasku stastia ked mne sa to aj tak cez rok neujde?
Naco mi to praju ked stastie v laske nemam?
Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?
Zaujimavo sa to tu rozprudilo. Mne tak napadlo...Od isteho veku, dajme tomu od 25, by mala zena mat vzdy po svojom boku zabezpeceneho muza, s bytom a autom? A ked im to nevyjde a ona pojde do dalsieho vztahu, tak zas bude hladat muza s danymi kriteriami? A ked to ani s tymto nevyjde, tak zas bude hladat dalej len chlapa s autom, bytom a pracou? A s kym budu chodit nezabezpeceni chlapi, bez bytu, ci auta? :D Respektive, ak niekomu chyba napriklad byt, ci auto, ale pracu ma, uz klesa v ociach "normalnej" zeny? Treba mat na pamati, ze ludia sa aj vyvijaju. Ze pokial v tomto momente nemam pracu, neznamena to automaticky, ze som luzer a nehodny vztahu. Ak zrovna nevlastnim byt, neznamena to, ze ako chlap sa nedokazem postarat o rodinu. Jednoducho ak som sam bez partnerky, nechcem mozno zit sam a tak napriklad zdielam byt s niekym, pripadne zijem este u rodicov, ktorym platim jak keby som byval na Mallorke v hoteli Hilton, cize ziaden mamcin full servis :D Co tymto chcem povedat...som zena, ktora je zabezpecena a samozrejme, aj pri vybere partnera som pozerala na to, ci je ambiciozny a ci pracuje. Ale ak by som zrovna nasla skveleho chlapa bez auta, bytu a zrovna aj bez prace, neviem si predstavit, ze ho odkopnem len kvoli tomu, ze sa mu napriklad v tomto zivotnom obdobi nedari najst robotu. Lebo ani jeden z vas neviete ako, a mozete prist zo dna na den o pracu. Akurat mam pocit, ze ak o pracu pride zena, je to viac menej ok, lebo ved daky chlap sa o nu postara. Ale ak muz, tak je to pohroma...
Že zakladna vybava muža okolo 30tky :D
Tak konečne viem ako sa to volá!
Ale rozvedte to slečny, koľko izbový byt, aké auto aby sme vedeli čo je u vás štandard a čo už nadštandard.
Čistá komédia toto...
zase brrrrr. To, keď ide žena na materskú, tak je samozrejmosť, že chlap zabezpečí svoju rodinu finančne, pretože je to normálna vec, keď žena ostane na materskej s deťmi a stará sa rovnako ako one, tak aj o chod domácnosti. Tam nemôžem povedať jedno krivé slovo.
Ja píšem o tom, ako to chodí, keď si dnešné ženy alebo baby hľadajú chlapov s ktorými ešte ani len netušia koľko budú a či budú mať vôbec nejaké deti spolu a už hľadia nato, čo chlap má a podľa toho sa poväčšine rozhodujú či s ním ostať alebo si bude hľadať radšej ďalej.
bcw
musím sa zastať uvažuj nad tým. Tiež som toho názoru, ak sa chcem vydať, chcem aj dieťa. Považujem za samozrejmé, že budem mať kde bývať (ja už teraz mám), že budeme mať 1 auto, (ja už teraz mám, síce obyčajnú ojazdenú škodovku a kúpila som ju 6 ročnú, ale je funkčná), o domácnosť sa postarať viem, ale ak chcem deti, viem, že ostanem možno aj 5-6 rokov na materskej s nízkym príjmom, tak očakávam od budúceho manžela, že sa o mňa a o deti finančne postará.
A tá hygiena, sa tiež nespomína len tak. U nás v práci boli študentky neviem kedy bol medzinárodný deň zdravia, či zubov či čoho, a zistili, že 40 % našich pracovníkov si neumýva zuby pravidelne! (sme zmiešaný kolektív asi 120 ľudí - všetko kancelária nn spoločnosti - a anketa bola anonymná)
uvazujnadtym zase tie staré kecy dookola. Chlap musí mať prácu v ktorej dobre zarába, auto, bývanie a žena už príde na hotové však ? To by sa vám zachcelo. Nepohnúť ani prstom. Ale to je to vaše priemerné zmýšľanie. Ja si skôr vážim ženy, čo taktiež dokážu mať svoje vlastne auto, bývanie a nejakú prácu a vôbec nepotrebujú vypisovať tieto bludy, že chlap by mal mať toto a toto a potom sa oňho začnem zaujímať.
To sú ale ženy, čo trošku berú život iným uhľom pohľadu a nemusia sa priživovať na chlapoch, ktorí majú tieto 3 základné "ženské veci". V dnešnej dobe už nenapíše žena, že chce po svojom boku chlapa, ktorý sa v prvom rade správa ako chlap, nie je sebecký, namyslený ale ne naopak pozorný, milý, správa na na svoj vek primerane, nechová sa ako sedliak atď.
Vždy sa najprv musia spomenúť tieto tri veci (auto, vlastné bývanie, dobre platená robota). Keď toto chlap má, tak automaticky žene zasvieti v hlave varovná kontrolka, ktorá jej napovie, "tak tohoto chlapa by som mala spoznať, nemá sa zle a možno nie je ani zadaný, tak to veruže skúsim".
A nech mi teraz žiadna žena nenapíše, že to sú čisté výmysly, pretože chlap vidí iba takéto pipky, ktoré sa takto chovajú. Nemusíte mi písať, že v prvom rade pozeráte na chlapa ako na človeka, pretože to je čistý blud. Pozeráte naňho ako na svoje vlastné zabezpečenie do budúcna.
Samozrejme, že dávam česť výnimkám. Také sa vždy nájdu ale hľadajú sa veľmi ťažko, tak ako sa hľadajú ťažko normálne ženy, tak sa rovnako hľadajú ťažko normálni muži.
dúfam že aj ja si nájdem nejakú "lásku", hoc aj na jednu noc... je mi to úplne jedno
kup si byt a auto a budeš mat niekoho určite...ved na Slovensku len o to ide ku komu sa moze zenska nastahovat aby robila bohynu zo seba ze ma vlastne
Uvazujnadtym,
a si si ista, ze muz mal byt vzdy ten, co sa postara o svoju polovicku? Nemalo by to byt nahodou vzajomne, ze muz sa stara napr. o byvanie, zena o domacnost? By ma zaujimalo, ze kde chodis na take nezmysly. Splnas vsetky podmienky, ktore ty ocakavas od muza? Nie si nudna, nesmrdis ako drogeria, nepachne ti z ust?
uvazujnadtym: múdro si povedal. Som toho istého názoru, schopných mužov je čoraz menej, a hlavne takych, čo svoju lenivosť ospravedlňujú tým, že ženy sú zlatokopky, preto aj po tridsiatke sú neosamostatneni, vyhovuje im mama hotel, navarené, vyprane, upratané... A načo budú kupovať auto keď je lacnejšie jazdiť autobusom. Načo dať výpoveď a ísť do lepšie platenej práce, keď v tej starej práci to tak dôverne pozná a boji sa zmien. Nie ďakujem, o takého chlapa nestojím.
Oprava:
nie Tie ale Nie tam malo byt