už to nezvládam

Príspevok v téme: už to nezvládam
IcEg

zdravím pre začiatok by som chcela povedat som baba a mám 13 rokou. Poslednou dobou mám pocit že som uplne nahovno v tomto svete, cítim sa unavená zo života všetko má vyčerpavá...škola, priatelia, rodina, ja sama.Každú noc si preplačem pekné 2 hodiny a to koli tomu ako sa mi v hlave prehravaju moje ale aj mojich známich slová "nič nedokážeš", "zabi sa" "ty škaredé prasa!" ničí ma to, tak strašne to bolí...citím sa byt ako utlačená do rohu a zbitá
prosím pomoc..bolí to...

Harran

A či budem mať o 20 50 100 kíl viac nie je to tvoja starosť nie som tvoj syn dcéra muž ani žena.Nie si odborník na funkcie mozgu a i ja nie som preto čo sliediš touto debatou.Nebol si tam nežil si tam nevychoval si ma nie si môj otec ani matka ani môj priateľ neposudzuj.

Majka 15

Stlačila som túto tému a do mobilu sa mi dostal nejaký vírus ktorý otvoril asi 10 stránok a poslal mi sms. Používam mobilné dáta nie wifi.

Harran

Dobreuž a ty nemáš podiel na tvojom probléme?A nie nemám podiel na svojom probléme mám len 13 rokov nie som nádor a ty nie si lekár ani boh.

dobreuz

IcEg a určite nemáš aj ty nejaký podiel na svojom probléme? Nemáš 20 kg nadváhu alebo nerobíš somariny? Alebo sú k Tebe ostatní hnusní bez dôvodu. Len sa skús zamyslieť a úprimne odpovedať na túto otázku.