zdravím pre začiatok by som chcela povedat som baba a mám 13 rokou. Poslednou dobou mám pocit že som uplne nahovno v tomto svete, cítim sa unavená zo života všetko má vyčerpavá...škola, priatelia, rodina, ja sama.Každú noc si preplačem pekné 2 hodiny a to koli tomu ako sa mi v hlave prehravaju moje ale aj mojich známich slová "nič nedokážeš", "zabi sa" "ty škaredé prasa!" ničí ma to, tak strašne to bolí...citím sa byt ako utlačená do rohu a zbitá
prosím pomoc..bolí to...
už to nezvládam
:D akom mojom probléme? Ja žiadny nemám :D
A či budem mať o 20 50 100 kíl viac nie je to tvoja starosť nie som tvoj syn dcéra muž ani žena.Nie si odborník na funkcie mozgu a i ja nie som preto čo sliediš touto debatou.Nebol si tam nežil si tam nevychoval si ma nie si môj otec ani matka ani môj priateľ neposudzuj.
Stlačila som túto tému a do mobilu sa mi dostal nejaký vírus ktorý otvoril asi 10 stránok a poslal mi sms. Používam mobilné dáta nie wifi.
Dobreuž a ty nemáš podiel na tvojom probléme?A nie nemám podiel na svojom probléme mám len 13 rokov nie som nádor a ty nie si lekár ani boh.
Nie nemám syndróm betlerskeho idioteka.
Neže budeš zbabelý a tam visieť ako starý.
IcEg a určite nemáš aj ty nejaký podiel na svojom probléme? Nemáš 20 kg nadváhu alebo nerobíš somariny? Alebo sú k Tebe ostatní hnusní bez dôvodu. Len sa skús zamyslieť a úprimne odpovedať na túto otázku.
Benedick ta ne do prdele bedzgaj Idu..Sa čuduješ že sa pred tebou skrýva v rohu ako zbitá?
No a takto krásne vyzerám.