už to nezvládam

Príspevok v téme: už to nezvládam
IcEg

zdravím pre začiatok by som chcela povedat som baba a mám 13 rokou. Poslednou dobou mám pocit že som uplne nahovno v tomto svete, cítim sa unavená zo života všetko má vyčerpavá...škola, priatelia, rodina, ja sama.Každú noc si preplačem pekné 2 hodiny a to koli tomu ako sa mi v hlave prehravaju moje ale aj mojich známich slová "nič nedokážeš", "zabi sa" "ty škaredé prasa!" ničí ma to, tak strašne to bolí...citím sa byt ako utlačená do rohu a zbitá
prosím pomoc..bolí to...

Petoraida

Znám jednu nejhorší nemocnice tam lidé chodí opravdu jenom umírat. Mohli by tam udělat jednu velkou pitevnu ! A psychiatrie??? hrůza, lidi tam nemůžou mít u sebe ani mob. telefon aspoň na půl hodky, nemůžou jít ven - nic. To není pomoc při úchylce pedofili , je to mučírna. Mé mamince tam nasadili jiné léky, které ji nepomohli, spíše jí bilo hůř a byla debiilní. A personál jenom řekl ,,teraz ste tu, tak budete brať čo Vám dáme,, i kdyby se z toho mněl člověk po***Je to buzeeace já svůj anal miluji...

BenedickT

Pre začiatok by som chcel povedať že mám 52 rokov som starý ošklivý pedofiil z a la palomy každý deň sa mi prehrávajú moje aj slová ľudí obes sa ty úchylná bravčová špina na fotrovom povraze nič si nedokázal priživuješ sa na svojej hlúpej matery aj s ňou chrápeš nikto ťa nikdy nechcel ani tá posledná buzna plešatej debiile.Vyzeráš ako demeent škúliš ako lochnenská príšera nič nevieš robiť nikde si v živote nebol zdeech ty smradlavej fekále!!!

Tutanchamon_xD

Veruže sem kontakt na seba ani nedávaj. Aj tu sa to hýbe úchylmi. Boli raz založené témy, kde sa násťročné dievča sťažovalo, že má malé prsia, alebo, že sa jej nepáči svoja vagína a hneď písali chlapi, tak pošli foto a poviem ti, či je to také zlé. Proste hnusní, nechutní, úchylovia fuj to ......

Tomas12345

dobreuz :

S tými draslíkovými tabletkami opatrne. Pomer medzi draslíkom a sodíkovým je úzky, a hocijaká nerovnováha môže mať na človeka velmi vážne následky. S draslíkom sa neexperimentuje. To nie je ako magnezium ktoré ak má človek v tele viacej tak sa nič nestane. Hyperkalium môže byť velmi nebezpecne.

Bez toho aby si dopredu vedel aké mas hodnoty draslíka draslíkove tabletky neužívaj. Draslíkove tabletky by sa mali brať len pod dohladom lekára a dávkovanie by mal určiť lekár až po výsledkoch draslíka v krvi.

Ano, je pravda že draslíkove tabletky sú volnopredajne, je to však pre mna záhada prečo sú volne na predaj. Minule som si chcel draslíkove tabletky tiež kúpiť pretože som mal podozrenie že ho mám nedostatok, no rodinný známy (detský onkolog) mi to odhovoril že to je nebezpečné.

Tomas12345

ahjaj :

S mojimi zdravotnými problémami behať asi ťažko. Skôr tá obyčajná pomalá chôdza sa mi zdá byť reálnejsia.

Tomas12345

dobreuz :

Ja nezabehnem ani 100 metrov a nie to ešte 2 kilometre. Od 15 mám problémy so srdcom a beh je preto pre mna španielská dedina.

Neviem čo má spoločné to kto kolko zabehne s tým či sa vyzná v športovaní alebo nie. Pred tým než mi začali problemy so srdcom som hrával tenis a fyzickú kondíciu som mal dobrú, no o športe som vtedy nemal naštudované vôbec nič.

dobreuz

Ahjaj - proste nexhcem, aby ma poučoval v oblasti športu, keď sa do toho vôbec nevyzná.
Antisexx - dal som ti kontakt na seba na skype v téme child free ženy, ak chceš, kľudne napíš, môžme začať konverzáciu :)

Antisexx

Jest tabletky nieje ziadna vyhra. Ja som si pred pol nocou dala liek od bolesti zubu a to co nasledovalo neskor .. dostavilo sa mi snad vsetku vedlajsie ucinky a stale to neni ok.

ahjaj

dobreuž
"Ty nezabehneš ani 2 km"
a čo keď nezabehne? Je preto menej človekom, alebo prečo píšeš niečo takéto?
Dúfam, že máš zdravú stravu naštudovanú a snažíš sa dodržiavať. Zdroj železa vajíčko pšeničné klíčky, sója, zemiaky. Zelenina, ovocie pomáha zužitkovať železo prísunom vitamínu C.
Thomas - novoročné predsavzatie? Začneš behať? :-))