zdenka co sa tyka mna, tak ja plne vyuzivam ich e-shop, kedze celkovo nie som typ cloveka, co sa rada flaka dlhe hodiny po obchodoch. ked si to viem ulahcit, tak si to ulahcim, objednam cez net a pride mi to rovno domov. ale predava sa tato kozmetika aj v predajniach, na webovej stranke najdes vypisane predajne, ktore maju v ponuke znacku INA. a aj si si pozerala, ake produkty maju v ponuke a ktory by ti tak vyhovoval?
Nie je kozmetika ako kozmetika. To platí i pre prírodné produkty.
ak by som sa mohla zapojit do diskusie, tak aj mna zaujala ta kozmetika a rada by som vedela, ci maju len e-shop alebo maju niekde aj kamennu predajnu?
ano, je to prirodna kozmetika vyraba z rastlinnych ingrediencii, ako je napriklad Rosa Damascena, harmancek a plus esencialne oleje, ktore posobia upokojujuco, hydratacne a maju ochranne vlastnosti. neobsahuju ziadne chemikalie a co je super, tak tato kozmetika je vhodna pre celu rodinu. pytaj sa, co ta este zaujima
@dubsicka o aku kozmetiku ide prosim ta? je prirodna, ci?
podla toho co pises, tak by som ti chcela poradit levandulovu vodu od inaessentials, posobi velmi dobre na akne. osobne ju pouzivam uz nejaku dobu a velmi sa mi polepsila plet. keby si videla moju plet pred a teraz, tak to je nieco neskutocne. ide o prirodnu kozmetiku, ktoru aj hladas, tak skus pozriet
a predpokladam, ze by si chcela nejaku prirodnu kozmetiku, ze? inu by som ti vlastne ani neporadila. a cenovo si ako na tom, kolko si ochotna dat za kozmetiku?
Áno, presne niečo také zháňam, čo si budem môcť každý deň dávať a popritom ak by mi to pomohlo na akné, tak to by som bola len rada
a aku kozmetiku hladas, na co by mala sluzit? nieco, co budes pouzivat kazdy den alebo na nejaky konkretny problem zhanas?
Som veľmi opatrný človek čo sa týka kozmetiky a celkovo všetkého, čo si dávam na seba. Teraz momentálne som už trošku zúfala, lebo vôbec neviem nájsť kozmetiku, ktorá by mi vyhovovala. Ak máte nejaké overene, dajte mi prosím tip. Doma už mám niekoľko značiek ale zatiaľ nula bodov :-/
Človek si dáva veľký pozor na to, čo vloží do úst, no veľakrát pri kozmetike taký obozretný nie je. No mal by byť, keďže až 60% látok obsiahnutých v kozmetických produktoch sa vstrebáva do tela. A veľmi ľahko sa stane, že človek zamorí svoje telo škodlivinami.