levandulova voda je hydrolina na akne, redukuje akne a hlbkovo cisti pory a zabranuje opakovanemu vyskytu akne a harmancekova voda je hydrolina na ekzemy a podrazdenu pokozku, ktora obnovuje prirodzenu schopnost pokozky hydratovat, vyzivuje ju a upokojuje. kludne sa pytaj, co ta este zaujima, rada odpoviem
Nie je kozmetika ako kozmetika. To platí i pre prírodné produkty.
prosim ta Janka na co su tie produkty dobre?
@dubsicka dakujem za pomoc a chcem sa ti pochvalit, ze kratko na to som si ju objednala a uz vidim aj vysledky. necakala som, ze tak rychlo zaberie, skoda, ze som o nej nevedela skor. kazdopadne som rada, ze si mi kozmetiku Ina Essentials poradila, dakujem este raz a prajem pekny zvysok dna.
Zdenka, pekne vonia to serum, nemusis sa bat :-)
dakujem ti velmi pekne. mas pravdu, ze online objednavka setri kopu casu a aj ja vela objednavam tymto sposobom, len tuto kozmetiku som chcele ovoniat, lebo dost mi vadi, ked kozmetika "smrdi" a nema peknu vonu, tak preto som sa spytala, ci maju aj kamennu predajnu
ano, presne tak to je, ze je vhodna aj pre babatka a deti
@dubsicka pre celu rodinu? to znamena, ze aj pre deti a babatka? kukla som, aku kozmetiku ponukaju a oslovila ma ta harmancekova voda hydrolina. ja totiz cely zivot bojuje s ekzemom a hlavne takto na jesen a v zime, ked sa ochladi.
zdenka co sa tyka mna, tak ja plne vyuzivam ich e-shop, kedze celkovo nie som typ cloveka, co sa rada flaka dlhe hodiny po obchodoch. ked si to viem ulahcit, tak si to ulahcim, objednam cez net a pride mi to rovno domov. ale predava sa tato kozmetika aj v predajniach, na webovej stranke najdes vypisane predajne, ktore maju v ponuke znacku INA. a aj si si pozerala, ake produkty maju v ponuke a ktory by ti tak vyhovoval?
ak by som sa mohla zapojit do diskusie, tak aj mna zaujala ta kozmetika a rada by som vedela, ci maju len e-shop alebo maju niekde aj kamennu predajnu?
Človek si dáva veľký pozor na to, čo vloží do úst, no veľakrát pri kozmetike taký obozretný nie je. No mal by byť, keďže až 60% látok obsiahnutých v kozmetických produktoch sa vstrebáva do tela. A veľmi ľahko sa stane, že človek zamorí svoje telo škodlivinami.