Nie je kozmetika ako kozmetika. To platí i pre prírodné produkty.

Táto diskusia patrí k článku: Nie je kozmetika ako kozmetika. To platí i pre prírodné produkty.
Nie je kozmetika ako kozmetika. To platí i pre prírodné produkty.

Človek si dáva veľký pozor na to, čo vloží do úst, no veľakrát pri kozmetike taký obozretný nie je. No mal by byť, keďže až 60% látok obsiahnutých v kozmetických produktoch sa vstrebáva do tela. A veľmi ľahko sa stane, že človek zamorí svoje telo škodlivinami.

janinia

levandulova voda je hydrolina na akne, redukuje akne a hlbkovo cisti pory a zabranuje opakovanemu vyskytu akne a harmancekova voda je hydrolina na ekzemy a podrazdenu pokozku, ktora obnovuje prirodzenu schopnost pokozky hydratovat, vyzivuje ju a upokojuje. kludne sa pytaj, co ta este zaujima, rada odpoviem

janinia

ahojte, aj ja pouzivam tuto kozmetiku, momentalne tieto dva produkty, tak ak by ste chceli v niecom poradit, kludne mozem:)

hrudacka

@dubsicka dakujem za pomoc a chcem sa ti pochvalit, ze kratko na to som si ju objednala a uz vidim aj vysledky. necakala som, ze tak rychlo zaberie, skoda, ze som o nej nevedela skor. kazdopadne som rada, ze si mi kozmetiku Ina Essentials poradila, dakujem este raz a prajem pekny zvysok dna.

zdencha598

dakujem ti velmi pekne. mas pravdu, ze online objednavka setri kopu casu a aj ja vela objednavam tymto sposobom, len tuto kozmetiku som chcele ovoniat, lebo dost mi vadi, ked kozmetika "smrdi" a nema peknu vonu, tak preto som sa spytala, ci maju aj kamennu predajnu

hrudacka

@dubsicka pre celu rodinu? to znamena, ze aj pre deti a babatka? kukla som, aku kozmetiku ponukaju a oslovila ma ta harmancekova voda hydrolina. ja totiz cely zivot bojuje s ekzemom a hlavne takto na jesen a v zime, ked sa ochladi.

dubsicka

zdenka co sa tyka mna, tak ja plne vyuzivam ich e-shop, kedze celkovo nie som typ cloveka, co sa rada flaka dlhe hodiny po obchodoch. ked si to viem ulahcit, tak si to ulahcim, objednam cez net a pride mi to rovno domov. ale predava sa tato kozmetika aj v predajniach, na webovej stranke najdes vypisane predajne, ktore maju v ponuke znacku INA. a aj si si pozerala, ake produkty maju v ponuke a ktory by ti tak vyhovoval?

zdencha598

ak by som sa mohla zapojit do diskusie, tak aj mna zaujala ta kozmetika a rada by som vedela, ci maju len e-shop alebo maju niekde aj kamennu predajnu?