Mne na "dospelacke" akne po rokoch trapenia pomohla kozmetickou odporucena kozmetika Dado sens je to nemecke a drahe ale fakt mi to pomohlo uz som bola zufala.Maala som aj kadeco od koznej a jediny akneroxid,lieky som nechcela ale akneroxid sa neda stale.Potom az ta kozmetika uplne zmizli zapaly a vycistila sa plet ale aj fajcit som prestala tak mozno preto ale kozmetikya taka ze sa mi uz plet nemasti co je fest vyhra pre mna
Nie je kozmetika ako kozmetika. To platí i pre prírodné produkty.
Takze ficis na perfektnej prirodnej kozmetike v ktorej vies poradit a napriek tomu ta trapi akne a kadeco.kde je chyba? :)
Sonicka potvrdzujem, Soaporia je velmi dobra, mne od nich sedia vsetky produkty a je aj cenovo dostupna. Ak mas moznost, radsej pohladaj kamennu predajnu a skusaj, skusaj.. ale zlozenie vsetkych vyrobkov by mali mat uvedene aj na webstranke. Ak by si chcela tipy este na nejaku prirodnu kozmetiku od slovenskych vyrobcov, napis, poradim ti (uz niekolko rokov ficim len na nej, tiez ma trapi akne a ine veci..)
ďakujem, popozeram :) značku som nepoznala, nevidela som ju ešte.
ano- urcite :) ja nedam dopustit na zancku soaphoria, da sa kupit na notine co je pre mna vyhodne, ked robim velky nakup a vyzdvihnem si to v meste :)
suhlasim. Ako žena dost trpim na citlivu pokožku so sklonom k akne a aj vlasy mi dost nastneju. Moja kozmetička mi poradila bio kozmetiku a odkedy ju použivam vidim na sebe obrovske zmeny. Takže doporučujem.
Ja nedam dopustit na annemarie borlind.Jedina kozmetika čo mi po tolkych rokoch trapenia nerobi zle.A to som si presla kadecim aj prirodnym aj drahsimi znackami maslami bio 100 % ultra olejmi a pod...Hlavne sa tam da tarfit presne čo potrebujete.Ja som mala suchu utrapenu pleť az taku atopicku.
jessica, naozaj má taký super vplyv na problematickú pleť? je na čase asi prejsť na niečo prírodnejšie ;-)
Su viac menej prestizne cerrtifikácie na základe ktorych sa do tejto kategorie vyrobok zaradi. Je certifikat VEGAN na zaklade ktoreho sa produkt vyhodnoti ako taky, ktory neobsahuje živočíšne zložky, je certifikat eco control(tam je zachytene aj či su pri výrobe zohľadnené všetky enviromentálne dopady na prostredie (nepoužívajú sa látky z ropy, atď), je certifikat green brand.natrue,leaping bunny..da sa dohladat, kedy je udeleny a čo musi vyrobok splnat.Nic zloziteho.Dalsia vec ktorá "mi je jasna".Ved to mas na kazdom vyrobku vycapene a ako som si davnejsie vsimla sam sa tu certifikatmi ohanas.
Zanettte, tak daj nazov predpisu , ktory to urcuje ...... zas dalsi nazor predajcu typu: ja predavam toto a to je to prave orechove prirodne, zbytok je bordel
Človek si dáva veľký pozor na to, čo vloží do úst, no veľakrát pri kozmetike taký obozretný nie je. No mal by byť, keďže až 60% látok obsiahnutých v kozmetických produktoch sa vstrebáva do tela. A veľmi ľahko sa stane, že človek zamorí svoje telo škodlivinami.