Defcon ty si uz natri radsej chlieb niecim prirodnym.Idealne vazelinou.Mne je uplne jasne jak to myslia a ego ma nenuti to rozoberat.Proste ta kozmetika obsahuje zlozky ktore niesu az tak skodlive pre cloveka a dokazu poskytnut podobny ba lepsi ucinok ako parabeny a produkty ropneho priemyslu.Aj igelit je prirodny vsak..ked je z ropy.Hlavne ze sa rozklada vecnost.
Nie je kozmetika ako kozmetika. To platí i pre prírodné produkty.
Makavele, tak mi prosim vysvetli rozdiel medzi prirodnymi a NE-prirodnymi zlozkami v kozmetike. Lebo vsetky zlozky tak ci tak pochadzaju z prirody a rovnako vsetky su tvrdo fabricky spracovane. Ci si myslis, ze napr olivovy olej v kozmetike je v kvalite extra virgin ? Sklamem ta, aj suprove znacky pouzivaju ten najlacnejsi olivak . A asi vies ako sa ziskava najlacnejsi olivak, po tom co z oliv stecie extra virgin a potom virgin. Tak mi Makavele vysvetli toto, kedze to vsetci chapu ,len ja ee. Kde je ta hranica medzi prirodou a umelinou ? A hlavne v kozmetike ..... este som vo fabrickom kreme nenasiel aspon kusok rastlinky....
Vsetko su to prirodne zlozky fabricky upravene a spracovane. Len samotne firmy vymysleli taketo delenie a to kvoli penazenke a modnej vlne.
Súhlasím s Defconom, ropa je čisto prírodný produkt, tak nechápem, ako "to bolo myslené".
idealne je, ak sa zaujimate o zlozenie kozmetiky, a celkovo tomu rozumiete. Potom nie je problem najst dobru prirodnu kozmetiku :) mne sa po nej zlepsila velmi plet.
Všetci dobre vedia ako je to myslené..len Defcon musí písať do každej témy tú istú kravinu :D :D
A ropa nie je prirodna zalezitost ? Ci ju dovazame z Marsu ?
Vsetky zlozky vsetkych pripravkov pochadzaju z prirody a rovnako vsetky zlozky su fabricky spracovane.....
No neviem či má oriflame a mary kay čo k tejto téme povedať..ak majú 20% prírodných ingrediencíí tak vravím priveľa.Mary kay je predražená ropa.
Ja nedám dopustiť na oriflame a mary kay.. vždy už od mala som dostávala z rôznych prípravkov alergické reakcie a pri týchto značkách sa mi to ešte nestalo.. v katalogoch napríklad tu www.kimbino.sk majú všetko čo z kozmetiky potrebujem a do drogerie ani nemusím chodiť
Neogranitolar~ondrejka/
Človek si dáva veľký pozor na to, čo vloží do úst, no veľakrát pri kozmetike taký obozretný nie je. No mal by byť, keďže až 60% látok obsiahnutých v kozmetických produktoch sa vstrebáva do tela. A veľmi ľahko sa stane, že človek zamorí svoje telo škodlivinami.