Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hpv

kaťa28

Ahojte,aj môj priateľ má na penise dve bradavice a má ich tam už dávno(minimálne 5 rokov,mal ich tam už keď sme spolu začali chodiť) lenže teraz sa mi zdá, že začali rásť.Ako ho mám dostať k lekárovi a ku ktorému vlastne? Môže to byť nebezpečné aj pre mňa? V januári mi robili testy, cytológia mi vyšla I.

vrrrrrrrr

moja skusenost s HPV bola: pred rokom mi gynekolog po x... vysetreniach (chodila som tam kazdy mesiac ako na klavir :o)) oznamil, ze mam HPV. Napriek tomu, ze 2tyzdne pred tym mi testy vysly negativne..). Strasna panika, stres...ale povedala som si,ze sa nebudem stresovat, trapit.. a prestala som k tomuto doktorovi chodit. Cyto som mala II/III. Po cca 8-9 mesiacoch, co som do seba tlacila vsetko mozne na posilnenie imunity (acidko, kyslu kapustu..ovocie)..nasla som si novu lekarku, moje vysledky su skvele. Skratka,nic mi nieje!telo sa vysporiadalo, alebo som mala zle spravene testy-ved nase zdravotnictvo. Nemusi to byt vzdy to najhorsie co clovek ocakava, treba byt hlavne silny a nad vecou a kopec energie!

j

Ahoj m.k.,
dakujem Ti za podporu. Myslime rovnako.
Aj ja chcem skusit najprv poprosit o pomoc prirodu. Mas pravdu. Mne lekar povedal, ze ked uz mam dieta a dalsie neplanujem, ze s HPV nebudem mat problemy ked si dam vybrat celu maternicu a smozrejme aj krcok. Strasne som sa zlakla. Ja chcem bojovat s tym virusom. Doporucujem Ti caj s vilcacory - predavaju ju v cajovom dome na Mierovej ul. v Bratislave. Podporuje imunitu a posobi protivirusovo.

J.

m.k.

milá j
vieš, nečudujem sa tvojmu dokotrovi.On je alopat.Homeopatickú liečbu alebo lieky na prírodnej báze neuznava.Všetko, čo nemá materialisticky "vedecky"potvrdené, to skrátka neni.Všetci sú rovnaký.Ten môj sa dokonca hlaboko urazil, ked som sa na jeho odporučenie nenechala z vnutra "pre istotu" hned celá vykuchat, hoci nemal este ani test na HPV, len cytologiu medzi 2-3.Ale dovolila som si poprosíť o zváženie môjho stavu iného gynekologa.Nedaj sa a skusaj vsetko, co je podla tvojho vnútorného ja , možné a pre teba prospešne.

m.k.

Indol-3-karbinol (I3C) je látka pôsobiaca na zmenšovanie uzlín, cýst a nádorov v prsníkoch a ženských pohlavných orgánoch.
Zdroj: Yuan G.Chen D.Z., Anticancer research, 1999.

Indol-3-karbinol znižuje riziko tvorby nádorov, vrátane karcinogénnych, ktoré vznikajú a rozvíjajú sa na tkanivách závislých od estrogénov. Sú to orgány reprodukčného systému oboch pohlaví, napr. maternica, vaječníky, prsníky, varlatá a prostata a takisto na orgánoch zažívacieho traktu, ako je žalúdok či hrubé črevo. Indol-3-Carbinol blokuje rast nádorov vyvolaných vírusom HPV, ako aj papillomatóznu infekciu týchto orgánov.
Zdroj: Moscow Medical Academy, prof. Kiselev V., 2004 viac...
Viac informácii na www.indonal.sk

...za

ale pomôže jaksi som sa nedopracovala ku klinickým štúdiam
lebo to treba urobit ako v biblii
ver a tvoja viera ťa uzdraví

mili

jasmina, BRADAVICE na genitaliach - xod gynekologovi, mozu to byt i pohlavne prenosne condylomata, ktore sa odstranuju tekutym dusikom, alebo lokalne xirurgicky. treba vidiet. HPV virus pokial ja viem sa vyskytuje vnutri na krcku maternice a sposobuje eroziu krcka s pozitivnou cytologiou-stery, gynekolog ix pravidelne odobera

mili

INDONAL neublizi. ucinne obsahova latky su latky z brokolice a inych krikokvetych rastlin, nepamatam presne ktore, ale su ucinne, aspon na cysty vajecnika urcite a pravidelnost cyklu.mne pomohol

dikina

Uf, tak teraz som sa fakt vyplašila... Ak mám ranku, musím mať aj HPV? To preto ma toľko otravuje gynekológ, aby som prišla na kontrolu? Mám to snáď od 17, ani neviem, najskôr mi to lekár ani nevravel.
A nakazila som aj partnera? Aké sú jeho príznaky?
Občas nejaká vyrážka nie je hneď príznakom HPV, však? Možno raz za mesiac-dva sa mi jedna urobí a pak zmizne bez stopy, ale celkove mám problematickú pleť, tak som to spájala s tým a s hygienou v tej časti tela, predsa tam len nezabezpečím sterilitu...

j

Ahoj "mk",
mna moj gynekolog "poucene vystrasil- resp..informoval", ze Indonal neprijala ako certifikovany liek Amerika, co vraj v odbornych kruhoch nie je dobra " reklama". Udajne najviac postihnutych HPV 16,18 je v USA a v Kanade. A tam v lekarniach nie je .Indonal dali len na farmaceuticky "trh" v strednej a vychodnej Europe.... takže mne ho neodporucil.
Prosim Ta ak mozes napis vsetky latky, ktore pribalový leták uvádza.
Ak je pravda, ze je pripraveny cisto na prirodnej baze, bolo by to skveleeee a vykaslem sa na vakcinu a idem hltat indonal.
Dakujem
J.