Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemám žiadnych kamarátov :(

Príspevok v téme: Nemám žiadnych kamarátov :(
Rikk9

Ahoj už som sem dávnejšie písal a keďže sa príspevky posúvajú dozadu tak píšem opäť. Som Peter mám 18 rokov a môj problém je ten že nemám žiadnych kamarátov :( V detstve som mal kamošov , chodili sme vonku no postupom času čím som bol starší bolo ich menej a teraz nemám vôbec nikoho. Som dosť špecifický typ človeka . Proste neviem komunikovať s niekým iným , neviem o čom sa s tým druhým rozprávať no neskôr až keď s tým človekom už nie som tak mi napadne čo všetko som mohol povedať. Prosim pomôžte mi :( Nechcem už takto žiť že všade som sám, ako keby som vyžaroval niečo čo druhým dáva impulz aby sa so mnou nebavili :( Vždy sa pýtam , prečo práve ja ? Prečo ja nemôžem mať veľa kamarátov ako niekto? Prečo žijú taký ľudia s ktorými sa nikto nechce baviť ? Nechápem . A určite to nie je o vzhľade ale o mojej povahe . Niekto ma berie aj ako introverta lebo som vždy sám, ale ja sa s ním nestotožňujem proste nechcem ním byť ale neviem ako si nájsť ľudí s ktorými by som si rozumel. Veľmi sa bojím že budem v živote sám, bez práce a nikto o mňa ani nezakopne :( Nechcem aby som tak dopadol :( Prosím pomôžte mi :(

Tomas12345

nehovorim :

A prečo ťa tak strašne trápi názor druhých ludí ? Ziješ kvôli sebe alebo žiješ pre druhých ludí ?

Zuna7

nehovorim - počkaj chvíľu, kým urobíš nejaký prenáhlený krok. Je tu na tomto fóre dosť ľudí, čo sa s tebou porozprávajú...
Vydrž to, čo ťa teraz trápi a bolí. Po každej búrke musí vyjsť slnko. Obstaraj si nejaké zvieratku z útulku, trebárs psíka. Ten ťa rozveselí, pomôže ti.

Nemaspravdu

Ak sa da jeho odbor vobec studovat externe.a denne studium ti umoznuje poznat,na co sa sustredit pri uceni na skusky,lebo viac poznas ucitela,pri externom toto moze byt nevyhoda plus vela veci si dobrat samostatne a este popri praci.no lahoda.

Nemaspravdu

Si robis srandu?pokial ma tazku vysku tak isto nema cas robit trikrat do tyzdna.zloz si ruzove okuliare z oci.

Tomas12345

Nemaspravdu :

Ano internat je lacnejsi ako spolubyvanie, ale kebyže pracuje aspon 3 krát do týždna po 8 hodín tak by mu peniaze na spolubývanie stačilo i bez pomoci rodičov.

Nemaspravdu

Internat je lacnejsi ako spolubyvanie v byte a clovek,co chodi na vysku casto nema cas na taku brigádu,co by mu pokryla byvanie v byte.jedine zeby rodicia suhlasili.ale to je individuálne.su rodicia,ktori povedia,ze zaplatia len intrak.neviem ako je na tom v tomto smere autor temy.

Pedofikida

Ja by som si skôr položil otázku či je normálny taký keď sa to dá nazvať človek ktorý znásilňuje deti túži po mužoch vo vyše päťdesiatich rokoch ho živí jeho matka nechce pracovať alebo je natoľko hlúpi že nevie nič robiť pretože sú šikovný rómovia ktorý ho malíčkom odrovnajú v remeslách sú šikovný robí ľuďom zle robí ho to šťastným je chorý a úchylný pretože to tvrdia ľudia ktorý ho poznajú od parchanta nevie pochopiť že keď je úchylný mal by sa liečiť.Hľadá dedinské pletky a pletkami živí svoju myseľ má úchylné spôsoby konania na to že je dospelý a nezmenil sa.Jeho výzor to je kapitola sama o sebe na silu sa sa dožaduje kamarátsva s ľudmi ktorý mu nie sú po vôli tak nemajú žiť lebo je sám bedár a chce zaťahovať ostatných do svojho premárneného života lebo sám má pesimistické výhliadky.Závidí mužom ktorý keď aj v detstve urobili chyby ale zmenili sa a snažia sa majú radi ženy páčia sa im ženy sú správne sexuálne orientovaný a dokážu sa s chýb poučiť vedia mať radi a sú šikovný tak keď toto je normálny človek potom ja som pápež.Jediné čoho sa vie chytiť sú intrigy pletky ohováranie v ničom sa nevie presadiť tak toto je dobrý človek?Onanuje nad detskou pornografiou nevie si s ním dať rady ani jeho mater kde sa vynorí tade chodí sám.Dospelý človek na takomto stupni vývoja on chce súdiť?a sám je primitívny sedliak úchylný.Psychosexuálny zdegenerovaný úchylák ktorý mal byť dávno pod zemou v tom lepšom prípade v ústave.