Ahoj už som sem dávnejšie písal a keďže sa príspevky posúvajú dozadu tak píšem opäť. Som Peter mám 18 rokov a môj problém je ten že nemám žiadnych kamarátov :( V detstve som mal kamošov , chodili sme vonku no postupom času čím som bol starší bolo ich menej a teraz nemám vôbec nikoho. Som dosť špecifický typ človeka . Proste neviem komunikovať s niekým iným , neviem o čom sa s tým druhým rozprávať no neskôr až keď s tým človekom už nie som tak mi napadne čo všetko som mohol povedať. Prosim pomôžte mi :( Nechcem už takto žiť že všade som sám, ako keby som vyžaroval niečo čo druhým dáva impulz aby sa so mnou nebavili :( Vždy sa pýtam , prečo práve ja ? Prečo ja nemôžem mať veľa kamarátov ako niekto? Prečo žijú taký ľudia s ktorými sa nikto nechce baviť ? Nechápem . A určite to nie je o vzhľade ale o mojej povahe . Niekto ma berie aj ako introverta lebo som vždy sám, ale ja sa s ním nestotožňujem proste nechcem ním byť ale neviem ako si nájsť ľudí s ktorými by som si rozumel. Veľmi sa bojím že budem v živote sám, bez práce a nikto o mňa ani nezakopne :( Nechcem aby som tak dopadol :( Prosím pomôžte mi :(
Nemám žiadnych kamarátov :(
Ak máte niekto tu na záujem, tak si môžeme pokecať ;) Tiež som východ Sk a rád vám pomôžem :) 17 r.
Kontrol0r_mobil - Ja som tiež z východu. Mám rada turistiku, cyklistiku. Taktiež mám veľmi rada videohry a seriály/filmy/knihy (som obrovská fanúšička Harryho Pottera a Fantastic Beasts (spin-off H.Pottera). Onedlho to bude chodiť v kinách. Pravdaže, nepôjdem, jednak preto, lebo nemám vodičák a bojím sa sama večer chodiť po autobusoch.
Prepáč, trošku som sa tu rozpísala, priveľa myšlienok v hlave. Nemám nikoho s kým by som sa dôverne porozprávala a kto by ma chápal, tak toto je následok.
Lonelywolf, odkiaľ si a ake máš záľuby? Ja východ sk, venujem sa turistike, foteniu, lelezeniu
Ja som na tom tak isto, no narozdiel od teba, ja som nemala nikdy kamarátov/tky, nikdy som nebola s nikým von. Som introvertná, tichá a hanblivá a ako si už povedal, neviem komunikovať s ľuďmi, mám sociálnu úzkosť (a to som už dospelá (20r.). Priateľstvo - vôbec neviem, aké to je. Nikto o mňa ani len nezakopne.
Kiežby som stretla niekoho, kto má záľuby, ako ja.
Cez týždeň som na internáte kvôli škole ale ani tam nemám jedného kamoša s ktorým by som zdieľal voľný čas ..Proste keď idem po chodbe a oproti ide nejaký chalan iba si povieme čau a to je celé ... A veľmi mi je smutno keď vidím ako si druhý majú čo povedať a ja nič ..iba to jediné čau:(
:(