Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moje pokusy o vzťah sú akoby v začarovanom kruhu bez úspechov

Príspevok v téme: Moje pokusy o vzťah sú akoby v začarovanom kruhu bez úspechov
Knight Rider

Ahojte.
Ide o to, že vo svojom veku 26 rokov sa mi stále nedarí nájsť babu s ktorou by som mohol mať trvalý vzťah, i keď sa takto oň pokúšam už dlhé roky ...tento problém ma preto nemálo trápi, lebo nie som proste nejaký kvasimódo a som celkom šikovný a rozumný chalan si myslím, keď teda aj na vysokej škole študujem a darí sa mi ...viem teda, že výzorom by to nemalo byť, lebo si ma aj nejaké všímajú, čo si tak všímam najmä v škole, a pokecať s babou tiež nemám problém o hocičom alebo keď sa ma niečo opýta ...ale tak no jediné čo stále mám, tak to sú len obdobia, kedy sa mi viac darí spoznávať baby buď na zoznamkách alebo naživo a obdobia kedy to proste stagnuje a nechá ma osud vyžierať osamelosťou ...rád by som to zmenil, ale ja neviem čo sa to deje, že stále nič sa na mňa nenalepí

Knight Rider

Aliss:
Je diskutabilné ktorá je aktívna baba, lebo jedna môže byť viac, druhá menej ...ja čo mám kamarátky, tak by som povedal, že nie sú také modelkovské typy až, a tiež sú to typy báb podobné ako ja, že ich nelákajú bary a diskotéky, takže by som povedal, že poväčšinou som kamarát s takými podobnými ženami povahovo ako ja ...modelkovské typy už nejako podvedome som si zvykol obchádzať, lebo oni sú moc náročné i keď áno, sú pekné a páčia sa mi ...no lenže ja som introvertná povaha a aj vydržím sám, veď svedčí to aj o tom, že som 26 rokov vydržal bez vzťahu, i keď som sa oň snažil, lebo mi baba podvedome chýba, ale teraz nemyslím len kvôli sexu, ale kvôli tomu, že chcem mať niekoho rád a prejavovať mu lásku ...sex mi už až tak nechýba, i keď som panic, keďže dáke jednorázovky ma nelákajú a skôr tá baba bytostne mi chýba a prejavovať jej city

Aliss

Juuuj, to bol priklad :D priklad zlej komunikacie, pri ktorej si clovek neuvedomuje, ze robi nieco zle. Nepisem nikde, ze je to tvoj priklad. Citaj s porozumenim :) Tak potom neviem, kde je problem. Nevyberas si zly typ zien? Vysvetlim - jeden kamos si vyberal vyslovene modelkovske typy. On sam bol "antimodelovsky" typ. To je ako ked chce muz s vyssou vahou, doma sed, malo aktivny, zenu aktivneho typu, vymalovanu, akcnu. Nebudu sa hodit k sebe. Ich zaujmy budu totalne v rozpore. Az tento kamos zacal hladat zenu svojho typu, podarilo sa mu najst perfeknu partnerku. Zmieril sa s tym, ze ziadna modelka ro nikdy nebude, lebo daleko viac si vazi jej vlastnosti, nez vyzor, ktory ho koniec koncov aj tak pritahuje. Takze?

Knight Rider

Aliss:
No a čo sa týka komunikácie, tak viem čo sa sluší a nedávam babe sexuálne návrhy alebo ich neurážam nadávkami

Knight Rider

Aliss:
Ale to nie je môj prípad, že by som baby ohuroval peniazmi a vykladal im koľko ich mám ...tak medzi moje koníčky patrí v mnohých prípadoch príroda, lebo rád mám prechádzky, turistiku, návštevu historických pamiatok, bicyklovanie, čo aj mnohé ženy mávajú podobné, čo si všímam a našli by sa aj iné koníčky u mňa zo zameraním na prírodu

Aliss

Jedna vec je ta, ako sa vidis ty. A druha, ako ta vnimaju zeny. Mozes si mysliet, ako je vsetko v poriadku z tvojej strany, ale evidentne nie. Pozitivum je, ze hladas odpovede. Ale tie ti neda nikto tu, nakolko ta nepozname. Neviem, aky je tvoj sposob komunikacie so zenami. Neviem ake mas nazory, myslienky, ako sa prezentujes....Dam ti priklad z mojho zivota. Bola som raz ako kamoska vonku s muzom. Rozvedeny, velmi dobre zarabajuci, celkom pekny chlap. Ja som nic viac riesit nechcela a tak to naozaj bolo kamaratske stretko, bol na to upozornovany viac raz. Cely cas sa ma nespytal kde pracujem, co ma bavi, ako travim volny cas. Naopak, mal potrebu ohurovat ma svojimi peniazmi, vykladom, co vsetko babam kupuje, kam chodi na dovolenky. Po jedle som sa podakovala, zaplatila za seba a sla domov. Na druhy den mi vyvolaval, ze uz som hore predsa dve hodiny, tak preco som sa mu este neozvala....Vysvetlila som mu ZNOVA, ze ak hlada partnerku, musi ist "o dum dal". Spytal sa, ze preco, ved nie je skaredy, ma vysokopostavenu funkciu, vela penazi...a ze toto mu uz niekolko dievcat spravilo, ze po prvom stretku zmizli. Nechapal to. Co myslis, kde bola chyba? V jeho ociach bolo absolutne vsetko v poriadku. Pokial sa on "neopravi", neprehodnoti svoj hodnotovy rebricek, sposob komunikacie a podobne, bud bude narazat na zeny ako ja, alebo na take, co budu chciet len jeho prachy :) Takze pouvazuj, kde v komunikacii a v spravani robis chyby :)