Moje pokusy o vzťah sú akoby v začarovanom kruhu bez úspechov

Príspevok v téme: Moje pokusy o vzťah sú akoby v začarovanom kruhu bez úspechov
Knight Rider

Ahojte.
Ide o to, že vo svojom veku 26 rokov sa mi stále nedarí nájsť babu s ktorou by som mohol mať trvalý vzťah, i keď sa takto oň pokúšam už dlhé roky ...tento problém ma preto nemálo trápi, lebo nie som proste nejaký kvasimódo a som celkom šikovný a rozumný chalan si myslím, keď teda aj na vysokej škole študujem a darí sa mi ...viem teda, že výzorom by to nemalo byť, lebo si ma aj nejaké všímajú, čo si tak všímam najmä v škole, a pokecať s babou tiež nemám problém o hocičom alebo keď sa ma niečo opýta ...ale tak no jediné čo stále mám, tak to sú len obdobia, kedy sa mi viac darí spoznávať baby buď na zoznamkách alebo naživo a obdobia kedy to proste stagnuje a nechá ma osud vyžierať osamelosťou ...rád by som to zmenil, ale ja neviem čo sa to deje, že stále nič sa na mňa nenalepí

Knight Rider

Aliss:
Mne to aj docvakáva, len ja mám akurát otázku na teba jednu, ktorú neviem či si aj uvedomuješ :D ...nemyslíš si, že je ako dosť v nepomere porovnávať teba ako dievča, ktorá vie zaujať viac vecami ako chalan a je celkovo z pohlaví žiadanejšia?! ...lebo ja ti aj presne rozumiem, chápem prečo sa cítiš spokojne a šťastne, keď sa na teba nevalí taká ťarcha ako na mňa, aby si musela uloviť ženu, lebo v takmer 100 %-ách dôvodov to žena za chlapa nespraví ...dievčaťu stačí, ak má peknú tvár, dobrú postavu, pevné prsia a pekne vytvarovaný zadok a nejeden muž slintá :D ..stačí v mnohých prípadoch len pekná tvár a má vyhraté ...zatiaľ čo chlap, ak má proste v génoch nižšiu výšku, nejaké menšie vady na tele alebo je len priemerný, čo sa týka vzhľadu a neosvalený ako z titulky časopisu, tak to má proste ťažké, lebo na chlapa sú podľa mňa kladené oveľa vyššie nároky ako na ženu, nehovoriac o tom, aké náročné niekedy býva si vydobývať ženu, keď mu všetky tieto nedostatočné atribúty zrážajú sebavedomie ...človek je potom skormútený a snaží sa usmievať cez vnútorný smútok
Ty si baba, ty to možno tak nevnímaš ako ja, keď máš možno o spoločnosť mužov stále postarané aj keď sa nemusíš ani snažiť

...no a na tú tvoju otázku by som odpovedal, že v tom lepšom prípade by mi s tým mohla pomôcť podobne nejaká sklamaná a nešťastná baba, aj keď mrzí ma, že to takto musím povedať, lebo zrejme by som sa s týmto mojim stavom v akom som, sa dostal do ich nepochopenia ma, že som čudný, že som nemal vzťah a ani teda sex, keď nechcem mať sex bez lásky ...no a ak by ani to neprišlo tá nejaká baba, tak potom jedine psychologička, ale dobrá, ktorá mi v tejto oblasti bude vedieť odborne poradiť, čo aj zvažujem dlhodobo, len neviem nájsť tú dobrú psychologičku :D

Qwerty

Ja sa nesnazim vôbec a ani nemám záujem ,a núdzu nemám .A nejedna žena má chcela,ale nemôžem si pomôcť ja jednoducho akosi nemam chuť na ženy.

Aliss

No huraaa, zacina ti to hadam aj docvakavat :D Presne tak, chybne programy, nastavenie, myslenie, videnie sveta. Ale opravim ta, nemyslim si, ze som na ludi vyslovene tvrda, hoc, mozno len neviem, v akom zmysle to myslis. A este otazka - vravis, ze nevies v sebe vydolovat "byt iny". Za prve, take veci sa nedeju zo dna na den. Neda sa lusknut prstom a byt iny. To nie je mozne, pretoze je to dlhodoby vnutorny proces. A slubena otazka - kedze vravis, ze si toho nazoru, ze to v sebe nevies vydolovat, ako to chces riesit? Respektive ako to vidis, kto to z teba ma akoze vydolovat? :)

Knight Rider

Aliss:
Tak lebo ty si zjavne zdravo sebavedomá, si veríš a si tvrdá na ľudí, čo u mňa pokrivkáva a preto je to tak

Knight Rider

Aliss:
Tebe sa to povie zmeň sa, ale ja už ani neviem ako?! ...som proste nejak naprogramovaný charakterovo a správaním a už nejaké veliké zmeny bude veľmi náročné urobiť ...jedna nevýhoda bola a to je toto moje dlhé nešťastie v láske, ktoré ma zničilo prakticky

Aliss

Dobre, opytam sa takto. A skus najprv porozmyslat, kym odpises - preco ja, zienka s dobrym srdieckom, neschytavam gulky do srdcoveho svalu? Nepotrebujes ma poznat, aby si vedel odpoved. Staci vnimavo citat co pisem...nuz, co myslis, preco ma nikto neodrbava, preco stretavam naozaj skvelych ludi v zivote? Preco aj ked som bola dlhsie sama bez partnera, bola som stastna? V com je to tajomstbo? LSD to nebolo....

Aliss

Prepac, ale vyroky typu "my s dobrym srdcom" a "spolocnost je aka je", su zufale. Co ma celkovo spolocnost s tebou a s tvojou neschopnostou chapat suvislosti? Podla mna sa zmenit nechces, chybu budes hladat od prveho dievcata az po posledne, ale co robis ty zle, si neuvedomujes :) A budem sa opakovat, ale naozaj ma bud nechapes, alebo si uz tak zniceny, ze chapat nechces. Aka kolvek zmena, dokonca aj celospolocenska, sa deje najprv u jednotlivca v jeho vlastnej hlave.

Knight Rider

Aliss:
Tak jasné, určite že reagujem už inak ako keď som mal 20 rokov ...už som silnejší, ale jediné nepochopím, prečo už konečne nestretávam tých solventných ľudí, ale stále nejakú spodinu, ktorá je škodoradostná a má záujem o odrby

Knight Rider

Aliss:
Ja sa neľutujem, ja len hovorím, že asi nepatrím do tohto sveta, lebo spoločnosť je taká aká je v mnohých prípadoch

Aliss

Prosim ta....ake "my s dobrym srdcom"? Vies kolko je ludi s dobrym srdcom a ziadne gulky neschytavaju? Vobec si nepochopil podstatu. Nelutuj sa tolko a nepis tu vyroky zufalych ludi :D Lebo takto sa absolutne nikam nepohnes. Ak sa chces vobec pohnut....