Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moje pokusy o vzťah sú akoby v začarovanom kruhu bez úspechov

Príspevok v téme: Moje pokusy o vzťah sú akoby v začarovanom kruhu bez úspechov
Knight Rider

Ahojte.
Ide o to, že vo svojom veku 26 rokov sa mi stále nedarí nájsť babu s ktorou by som mohol mať trvalý vzťah, i keď sa takto oň pokúšam už dlhé roky ...tento problém ma preto nemálo trápi, lebo nie som proste nejaký kvasimódo a som celkom šikovný a rozumný chalan si myslím, keď teda aj na vysokej škole študujem a darí sa mi ...viem teda, že výzorom by to nemalo byť, lebo si ma aj nejaké všímajú, čo si tak všímam najmä v škole, a pokecať s babou tiež nemám problém o hocičom alebo keď sa ma niečo opýta ...ale tak no jediné čo stále mám, tak to sú len obdobia, kedy sa mi viac darí spoznávať baby buď na zoznamkách alebo naživo a obdobia kedy to proste stagnuje a nechá ma osud vyžierať osamelosťou ...rád by som to zmenil, ale ja neviem čo sa to deje, že stále nič sa na mňa nenalepí

Knight Rider

Sunrise12:
Áno, aj ja mám pocit, že je veľa takých dievčat, čo by si len tým výberom horších mužov chceli len niečo dokazovať, pritom majú takých, čo by ani ženu nebili, venovali sa jej a vážili si ju ako na podnose :/ ...škoda ...tak čo sa týka nevýraznosti, tak hej som nevýrazný chalan ...no a ďakujem ti krásne, snáď ma už láska nenecha dlho čakať :)

Aliss

Jo, jo, je to tak. Znie to možno zvláštne, že ak je niekto moc slušný, že čo je vlastne na tom také zlé...No napríklad to, že taký človek často nevníma svoje pocity, chce aby bolo dobre všetkým naokolo, keby ho niekto požiadal, tak aj svoje orgány v sekunde daruje...Určite každý z nás pozná takého človeka, aspoň jedného. S posledným by sa podelil, vždy je pripravený pomôcť, nevie povedať nie, je úslužný, najmä k tým, čo si to ani nezaslúžia...ale keď on potrebuje podporu, nie je tu nikto, na koho by sa obrátil. Extrém nie je nikdy v ničom dobrý. Svet tiež nie je len biely alebo čierny. Nie sú len dobrí alebo len zlí ľudia. Pokiaľ človek pozná svoju hodnotu a vie asertívne odmietať to, čo je v rozpore s jeho pocitmi, druhí ľudia po ňom nebudú skákať. Zrejme si slušný dobráčisko...Čož by bolo vo svojej podstate aj super. Ale treba si vedieť dupnúť, stanoviť hranice

fuuha

Celkom zbytocne sa otvaras kope zien, ktore za to ani nestoja, a ostavas tak prazdnym pre taku s ktorou by si mohol mat aj nieco viac. Takto "rozkuskovan"i muzi nie su pritazlivi, lebo ti najlepsie kusky zo seba uz davno darovali, postracali, ci po sklamaniach odhodili pricom si ich mali uchovat pre tu, ktora by za to aj stala a videla v nom cosi vynimocneho, no kde je ta jeho vynimocnost, ked uz vsetko po citovej aj myslienkovej stranke rozdal? Toto neprekryje ani najkrajsi zovnajsok, bohuzial.

Slusnost

Nemyslim si,ze zivot je o extremoch.ak si vyberies tuto cestu(ci uz prehnana slusnost alebo grazel)pritiahnes k sebe zenu s uplnymi protipolnymi vlastnostami.ja som s velmi slusnym chalanom chodila,nie je to len o otvarani dveri a pomoci sa obliect do kabata.prehnani slusaci si nevedia dupnut nohou v spravnej chvili a ludia ich vyuzivaju.naopak,ked je niekto primerane slusny,tak sa nenecha vyuzivat,ale zaroven je aj prijemny spolocnik.zenu to hned pritiahne.ja som prehnanemu slusakovi dala sancu ale zistila som,ze som urobila chybu.naopak,keby si nenechal skakat po hlave tak by bol dotycny uplne fajn,ale ked sa slusak stale podriaduje,klesa mu sebavedomie,psychicka aj fyzicka odolnost.pre zenu ziadna opora.nic.nehovorim,ze musis byt uplny priklad toho,ale neprehanaj to so slusnostou a nezakladaj si na tom predstavy o partnerstve.

fiiha

Sa ti divim, ze ta bavi sa s nimi kamosit, ja by takeho chlapa odpalkovala na mile daleko, ktory sa hra na kamosa, zvlast v tomto zvratenom svete plnom pretvarok, takeho teda nepotrebujem, ale hentie zeny asi hej, takze mas co chces.

nepanikar

Prides mi ako chalan akych poznam vela. Najlepsi kamosi zien, vzdy po ruke, gentlmani, mily, zlaty ale na veky kamosi :D

Aliss

Suhlasim s Lollkou a este dodam, preco to vela dievcat ukonci po druhom stretku (z mojich a zo skusenosti kamosiek) - 1. muz sa im v skutocnosti fyzicky nepaci, ale nechceli byt za blbe a nechat ho po prvom stretku. 2. chlap prilis tlaci. Okamzite spravy po stretku, spravy na dobru noc, spravy na dobre rano, k obedu, k praci, bla bla. Neustale dozadovanie sa pozornosti 3. vyskytol sa niekto "lepsi". 4. necitia sa v jeho pritomnosti dobre, chemia nic moc alebo ziadna. 5. rozhovor s nim viazne, pripadne nema svoj vlastny nazor. Inteligentna zena vie vycitit, ak sa muz pretvaruje a pritaka jej na vsetko, atd atd. Je toho fakt dost. A najhorsie je, ak si muz mysli, ze z jeho strany je abaolutne vsetko v poriadku. No asi nie, ak sa neustale dookola opakuje jeden a ten isty problem :)

Lollka

Tazko povedat ci robis v niecom chybu, mozno robis a neuvedomujes si to ale to moze byt kopa veci a to tazko zistime. Z toho co si napisal vyzeras idealne, v tomto urcite ziadna chyba nie je. Napisem ti len par veci kde muzi casto robia chybu, teraz netvrdim ze sa cokolvek z toho teba tyka: rozpravaju o svojej ex na prvom rande, rozpravaju len o sebe, nevenuju dostatocnu pozornost tomu co zena hovori, pripadne nerozpravaju vobec a cely rozhovor teda monolog vedie zena, nedivaju sa jej do oci, pozeraju furt na mobil alebo na hodinky, ocumuju ine zeny v miestnosti, a pod. Skus do inzeratu napisat presne aky si a co hladas, nech sa ti trebars neozyvaju zbytocne nejake party dievky co chcu chodit po diskotekach a z lesa maju hrozu a pod. Nema zmysel snazit sa zaujat take, musis k sebe hladat taku s podobnymi zaujmami a zivotnymi hodnotami ako mas ty.

Sunrise12

Praveze je to velmi pekne, ze sa snazis byt gentleman a urcite s tym pokracuj... ano, urcite su nejake skupinky dievcat, ktore lakaju viac taki ti “grazlovia” , ktori sa nespravaju ku dievcatam s velkym respektom. Ale tak moj nazor vzdy bol na to, ze bud su tie dievcata neskutocne zalubene, nevazia si samy seba , teda neuvedomuju si svoju hodnotu ,alebo si potrebuju daco dokazovat... Lebo kazde dievca chce pre seba to najlepsie a pokial nema dovod, tak sa nebude znizovat pod uroven ...
Sice som od teba mladsia , ale poznam velmi vela dievcat, ktore hladaju taky podobny typ muza ako ty, stale sa stazuju, ze nikde nevedia nikoho takeho najst... Mozno aj to je chyba, ze ste nevyrazni a malokedy oslovite dievca...
Este by som na tvojom mieste skusila nejake krestanske spolocenstva, skupinky, dobrovolnictvo , povacsine sa tomu venuju dievcata a ako nahle tam je nejaky mlady muz, tak si ho hned vsimnu ...

Ale drzim palce, zostan taky aky si :-)

Knight Rider

Slusnost:
No ale to je ako nebyť ani slušný a nebyť ani grázel.. ...tak ja ako nejaký, že by som teraz začal konať zlobu neviem byť ...otváram babe dvere keď príde, pustím ju, proste troška gentleman som ...myslíš, že by som to nemal robiť?