Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moje pokusy o vzťah sú akoby v začarovanom kruhu bez úspechov

Príspevok v téme: Moje pokusy o vzťah sú akoby v začarovanom kruhu bez úspechov
Knight Rider

Ahojte.
Ide o to, že vo svojom veku 26 rokov sa mi stále nedarí nájsť babu s ktorou by som mohol mať trvalý vzťah, i keď sa takto oň pokúšam už dlhé roky ...tento problém ma preto nemálo trápi, lebo nie som proste nejaký kvasimódo a som celkom šikovný a rozumný chalan si myslím, keď teda aj na vysokej škole študujem a darí sa mi ...viem teda, že výzorom by to nemalo byť, lebo si ma aj nejaké všímajú, čo si tak všímam najmä v škole, a pokecať s babou tiež nemám problém o hocičom alebo keď sa ma niečo opýta ...ale tak no jediné čo stále mám, tak to sú len obdobia, kedy sa mi viac darí spoznávať baby buď na zoznamkách alebo naživo a obdobia kedy to proste stagnuje a nechá ma osud vyžierať osamelosťou ...rád by som to zmenil, ale ja neviem čo sa to deje, že stále nič sa na mňa nenalepí

simiona

Lollka, súhlasím s tebou od slova do slova.

Chlapi si všímajú a randia s peknými ženami. My, priemerné, máme veľmi malú šancu. Preto som sa už vzdala šance na vzťah a rozhodla sa, že radšej budem sama.

Ešte dodám, že práveže muži to majú pri balení ľahšie. Lebo keď žena pozve muža na rande, na 99 percent ju odmietne. A začne sa jej vyhýbať. Prípadne známym porozpráva, ako ho tá žena uháňa. Len preto, že sa ho tá žena priamo opýtala, či by s ňou nechcel chodiť. Vlastná skúsenosť.

baradu

veru tak, chlap sa musí o ženu snažiť a žena sa snažiť nemusí, tak to proste je a s tým sa treba zmieriť.
na druhej strane, v prírode je rovnováha a vekom sa to otočí, v istom veku sa už musia viac snažiť ženy, keďže záujem mužov o ne klesá.

Miga

Zas zufali chlapi co budu dookola trepat, ako zeny mozu za ich nizke sebavedomie....Ako su vsetky zeny krasne a beru ich o iluzie. Lebo ked si krasna zena uziva pozornost muzov, tak je najhorsia na celom svete! Poliat ich kyselinou :D :D Chlapci moji, zaklad vasho sebavedomia zacina v detstve. Ak ste ho vela nepobrali, staci prva-druha zena, ktora vas odkopne a vase uz nizke sebavedomie ide este nizsie. Co ste to za chlapov, ze sa cudujete, ze musite bojovat o zeny? Co ste za chlapov, ze nevydrzite chvilu byt sami len so svojou rukou? Co ste za chlapov, ze vas zena opusti a vy sa zrutite k zemi jak solne stlpy? Kto by chcel cloveka, ktoremu este aj z usi lezie, aky je zufaly? Lebo nemal dva roky romantiku....A kto za to moze? Krasna zena...Vy nie, vy ste dokonali :D

Lollka

Knight Rider tak teraz uz je jasne v com je tvoj problem a bohuzial je to totozne so vsetkymi zufalcami z tohto fora ktori tu chodia vyplakavat ze nemaju zenu, nikdy nemali a zeny su zle a ziadna ich nechce. Tak pre teba definicia zena znamena: pekna tvar, dokonala postava, pevne prsia a pekne tvarovany zadok. A rozmyslal si niekedy nad tym co su tie, ktore toto nesplnaju? Su to muzi, tretie pohlavie alebo uplne iny zivocisny druh? Vies jak tazke to maju tieto zeny, priemerne alebo dokonca podpriemerne, ktore nik nechce a mnozstvo chlapov ako ty ich ani nepovazuje za zeny? Krasavice ktore popisujes maju na kazdy prst desiatky napadnikov, kazdy druhy co ho len stretavaju niekde na ulici je do nich zamilovany, mozu si vyberat a tam mas minimalnu sancu. Ked sa snazis zbalit len taketo prekrasne modelky tak sa nediv ze si furt sam a mozem ti prorokovat ze sam aj ostanes. Vacsina muzov si vybera partnerku len na zaklade vzhladu a skarede zeny to maju sakra tazke, lebo tie nikto nechce. Ale zato muzi maju vyhodu co sa tyka vzhladu, mozu vyzerat jak cert alebo Quasimodo, aj tak si najdu babu (ak nie su prehnane narocni ako ty), lebo zeny vzhlad muza casto neriesia. Ked som zila v Anglicku, mala som spolubyvajuceho Cecha a ten skutocne vyzeral jak Quasimodo, maly, zhrbeny, siroky, dost pri sebe a este mal aj nejake bradavice na tvari. Bol aj dost tichy, nepriebojny, vacsinou sa s nikym nebavil. No a raz sa vyjadril, ze na jude kam chodi ho bali nejaka baba ale on ju nechce lebo je tlsta. Vsak ok. Po nejakom case predsa len trocha povolil a pozval tu babu k nam do domu. A ked dosla, len sme zirali, mlada krasna baba, dokonala postava, krasna tvaricka, dlhe blond vlasy, konfekcnu velkost mohla mat tak 38 takze rozhodne tlsta nebola. Sme si hovorili ze co by on chcel? A mala o neho zaujem hoci ani peniaze on nemal. Jak to s nimi dalej dopadlo neviem lebo som sa odstahovala. Ale toto je prave ta vzorka prehnane narocnych chlapov, takychto zufalcov, maju proste neuveritelne naroky na krasu zeny a sami na seba sa vobec nedivaju sebakriticky. Mnohi chlapi aj totalne skaredi maju aspon sem tam nejaku napadnicku ale ak nesplna ich ideal krasy proste ju odpalkuju a budu dalej fnukat aki su nestatni, ubohi chudackovia ktorych ziadna nechce. Toto je podla mna sorta chlapov co ak sa nezmenia a nevstupia si do seba tak si nikdy ani ziadnu nenajdu a dopadnu jak Pilcuk. Velku vyhodu maju muzi, ktori az tak moc neriesia vzhlad zeny, ti si skutocne mozu vyberat z mnozstva odkopnutych zien ktore mnohym nie su dost dobre, resp. pre inych ani nie su zeny.

Aliss

Ach jaj, zlatinko, odporucam ti reagovat na autora temy, nie sa vyjadrovat k ostatnym ludom :) Za prve, riesenie mojej osoby nie je k teme a za druhe mna tvoj nazor vobec ale vobec nezaujima. Som strasne rada, ze som ta podrazdila, ale pred tym, nez zacnes urazat, sa nabuduce opytaj daneho cloveka na jeho zivot, az potom mozes zacat teoretizovat ty :) Co ty vies, ci som vzdy mala chlapov? Co ty vies na zaklade coho tu radim. Suhlasit so mnou nemusis, ani ma citat, ale nevyjadruj sa laskavo ku mne, pokial tema nie je o mne. Nikto vam nemoze za vase zivoty, mozete si za nich sami. Ale je mi jasne, ze pre niektorych ludi je heroicky vykon to pochopit :)

Ach jaj

Mudra teoreticka poradkyna Aliss:

Akou vnutornou zmenou si vobec ty musela prejst aby si mala chlapa ? Bola si vobec v situacii ze roky, nie 1-2, to je nic, ale cele desatrocie si vkuse sama, bez lasky, bez erotiky, bez akychkolvek spolocnych romantickych chvil s niekym, lebo nikdy nemas pri sebe chlapa ktoreho by si chcela a ktory by chcel aj teba ? Prezila si takyto zivot kde tak dlhu dobu sa nikto nikdy neobjavil a musela si to prazdno a neskutocnu frustraciu cely cas znasat ? Samozrejme ze taketo nieco si ty ako zena nikdy v zivote nezazila ! Ty si nikdy v zivote nezazila realnu romanticku dlhodobu osamelost ! Ty si chlapov mala a chlapa mas, takze je totalne neuvedomele ako tu vypisujes teoreticke zvasty o tom ako ma clovek na sebe pracovat a byt stastny a spokojny v dlhodobej samote a radovat sa z tohto stavu. V zivote si to nezazila, nemas ani ponatia co chlap v takej situacii preziva. Davas tu totalne zcestne a nerealne rady ktore si sama nikdy v zivote ani nemusela aplikovat, pretoze presne ako napisal Knight Rider - ty si nemusela urobit absolutne nic preto, aby si ako zena bola s nejakym chlapom. No povedz nam, co take narocne v osobnostnom raste si musela urobit, aby ta chcel chlap s ktorym teraz pravdepodobne si ? Chces nam povedat ze ked ta chlapi stretavali a ty si ich chcela, tak ta odmietali, lebo z teba citili zufalost z dlhodobeho romanticky osameleho zivota, ale kedze si presla obrovskou vnutornou zmenou na zaklade teoretickych rad ktore tu sama davas, tak po tejto zmene uz ta chlapi prestali odmietat a zacala si ich vsetkych od tejto zmeny zivocisne pritahovat ? hahaha...Poviem ti teraz realne ako to funguje: Chlap pritiahne zenu na zaklade genetickych vlastnosti ktore su usposobene tak, aby ju zivocisne a pudovo pritiahol. To je cely zaklad. A az potom sa zena moze rozhodovat ze aky ten chlap osobnostne vlastne je a ci ho akceptuje s takymi vlastnostami do zivota.

Takze problem ktory Knight Rider ma je iba ten, ze zivocisne nepritahuje zeny. A to po dlhodobom neuspechu u zien sposobi frustraciu a zufalost, co ma za nasledok este vacsie odpudenie zien od seba, takze je to dokonale zacarovany kruh. Zivocisne ich nepritahuje preto lebo dostal urcite geneticke/osobnostne vlastnosti ktore toto sposobuju - napr. moze byt prilis nizky, ma nedostatocne muskulativne/testosteronovo vyzerajuce telo, nie je naturalne priebojny a drzy, je dobrak, je to mily a dobry chlapec, nevie u zeny vybudit sexualne napatie, nema zeny u prdele (vidiet na nom ako sa o nich zaujima a mysli na nich), nevidiet ze je u inych zien ziadany a tak dalej...

baradu

to je jasné, ženy silne odpudzuje chlap, čo veľmi chce vzťah, čo je ale pochopiteľné, lebo to chcú muži, čo sú príliš mäkkí či slabí (nazývate to tu slušnosťou, ale v skutočnosti ide o slabosť) a ženy na mužoch slabosť neznášajú úplne najviac. žena ti skôr odpustí násilie, ako slabosť.

Aliss

Hahaha, to je mile :D Take mas predstavy o zenach? Ze kazda vnutorne vyrovnana zena ma dokonalu postavu, pevne prsia a fajny zadok? Jeej, aj ja chcem :D Hm...a co tie, co nemaju uzasnu postavu a vseobecne krasnu tvar? Myslis, ze su nestastne ako ty? Vyvediem ta z omylu, nielen prekrasne zeny maju zastup muzov za sebou ;) Poznam vela zien, ktore su stastne a vesele aj bez perfektneho zadku a neustaleho obdivu muzov. Uznavam, ze zena to ma asi v niecom jednoduchsie, ale nesuhlasim, ze kazda, ktora nasla stastie predovsetkym sama v sebe, je ziadana od rana do noci. A vobec si nemyslim, ze ti treba v zivote presne tak zlomenu ako si ty. Ale to je na dlho a nemyslim si, ze by si ma pochopil, kebyze ti to vysvetlim. Pretoze som tu napisala vela a len by som sa opakovala. Nech ti poradi niekto dalsi, ja som uz vycerpala toho dost :) Idem si poobdivovat tu krasnu tvar, dokonaly zadok a pevne prsia :D :D

Knight Rider

Aliss:
Viem aj ako to býva u žien a koľko správ im dennodenne muži posielajú a snažia sa s nimi dohadovať stretká ...ja som rád, aj za tie kamarátstva keď už nič, aj keď kamarátom každej ženy určite nechcem byť ...to ma unavuje a otravuje