Moje pokusy o vzťah sú akoby v začarovanom kruhu bez úspechov

Príspevok v téme: Moje pokusy o vzťah sú akoby v začarovanom kruhu bez úspechov
Knight Rider

Ahojte.
Ide o to, že vo svojom veku 26 rokov sa mi stále nedarí nájsť babu s ktorou by som mohol mať trvalý vzťah, i keď sa takto oň pokúšam už dlhé roky ...tento problém ma preto nemálo trápi, lebo nie som proste nejaký kvasimódo a som celkom šikovný a rozumný chalan si myslím, keď teda aj na vysokej škole študujem a darí sa mi ...viem teda, že výzorom by to nemalo byť, lebo si ma aj nejaké všímajú, čo si tak všímam najmä v škole, a pokecať s babou tiež nemám problém o hocičom alebo keď sa ma niečo opýta ...ale tak no jediné čo stále mám, tak to sú len obdobia, kedy sa mi viac darí spoznávať baby buď na zoznamkách alebo naživo a obdobia kedy to proste stagnuje a nechá ma osud vyžierať osamelosťou ...rád by som to zmenil, ale ja neviem čo sa to deje, že stále nič sa na mňa nenalepí

Aliss

A to, co si odpisal pre uzivatela fuuha, mi neda neokomentovat. Uvedom si, ze to aky si, nie je a nikdy nebola chyba tych zien. Ak ta aj oklamali, ublizili ti, bola to vzdy tvoja chyba. Lebo ty si k nim pristupoval tak, ako si pristupoval. Prepac, ale ked ma odrbe vacsie mnozstvo ludi, su na vine oni? Lebo ja som co? Dilin, co nevie uvazovat a pouzivat rozum? Az clovek opravi v sebe rozne chybne nastavenia a myslienky, neublizi mu nikto. Ak sa aj o to ktosi pokusi, vie ako ma zareagovat a ak sa aj napriek tomu popali, nezruti sa z toho. Deju sa ti neustale tie iste veci, prezivas ten isty scenar uz roky. A to nie je chyba nikoho, len tvoja. Nemusis sa teraz ist obesit kvoli tomu, ani sa na tyzden ponorit do depky. Len prijmi to, ze si robil chyby a uz ich viac opakovat nechces. Veci sa ti diali preto, aby si ty ako bytost mohol na nich podrast a naucit sa pre seba nieco, co mozes neskor zuzitkovat. Mas tu dost vela naozaj trefnych a fajn prispevkov (nemyslim konkretne moje, ostatne haha), takze len nad nimi pouvazuj, usmej sa a povedz si, ze ides zacat inak :)

Knight Rider

Aliss:
Tak je to bohužiaľ tak, že my z dobrým srdcom schytáme najviac guliek od ľudí ...aj tento dobrý výrok to vystihuje

Aliss

To je absolutne v poriadku, ze ako prvy navrhnes stretko. Ja si myslim, lebo som "stara skola", ze iniciativa by mala prist od muza. Ale ci nie si moc urputny a nedozadujes sa prilis pozornosti. Ako casto po prvom stretku tu babu oslovujes? Mam na mysli sms, spravy na nete atd. Zas treba poznat zlatu strednu cestu a nepripominat sa stale, nepisat denne ako sa ma a podobne. A ano, je lepsie ak sa AJ po prvom stretku chalan ozve sam, ale je zle, ak sa neustale medzi stretkami dozaduje pozornosti. Najblizsie az nejaku oslovis (odporucam nazivo, nie na zoznamke), a pojde s tebou von, uvolni sa, bud prirdozeny, daj najavo, ze mas aj vlastne nazory, ale ze vies byt aj gentleman. Po stretku nepis hned, ani na druhy den. Oslov ju az po par dnoch, ze ako sa ma a ze by si ju znova rad videl, ak je to z jej strany mozne. Dalsia chyba je, ak kazdej oznamujes, aky si sam a smutnucky. S prepacenim, to ziadnu nezaujima. Nelutuj sa pred tymi babami a nedavaj najavo svoju zufalost. Ak zena vidi, ako sa muz strasne snazi a este jej aj opisuje, ako mu ziadne rande nevyslo a ako hlada od zoznamiek az po neviem co, bude od takeho muza podvedome uhybat. Zeny chcu rozhodnych a zdravo sebavedomych muzov. Neopisuj ziadnej ako si sa v minulosti pokusal o vztah, daj najavo, ze si volny ale nie zufaly. Osobne si myslim, ze tie zeny z teba citili toto. Zufalost...Clovek, ktory pozna svoju hodnotu, zufaly nie je. Lebo vie, ze jeho stastie nebude nikdy zalozene na druhej osobe. Stastie mas mat v prvom rade sam v sebe. Mal by si vediet byt sam so sebou spokojny a radovat sa zo zivota aj bez partnerky. Je to nieco, co ludia cely zivot hladaju a myslia si, ze to najdu v druhej osobe. Nie, treba to vydolovat najprv sam v sebe. Az pocitis to, co opisujem, nesmierne sa uvolnis a ak aj pojdes na dake stretko, nebudes posobit dojmom "potrebujem zensku polovicku". Budes posobit - "som stastny a viem byt stastny aj s niekym inym". A uvidis ako sa zacnu veci menit ;)

Knight Rider

Smutné aj je, že tie moje city som obetoval pre tú, ktorá si to nevážila a zakrátko potom opustila :/

Knight Rider

fuuha:
No s týmto ja u teba presne súhlasím ...po tých rokoch sklamaní, čo som zažil, kde som aj baby postretal, ale sklamal sa alebo oni sklamali mňa, sa už v mojich rokoch cítim dosť citovo prázdny a tá najbližšia baba, čo príde, ak príde ma musí niečim silno učarovať, aby som sa jej otvoril, lebo po tých všetkých sklamaniach už jaksi neverím žiadnej :/ ...s citmi je to už u mňa ťažšie, lebo ja už nie som taký, čo som prejavoval dakedy dávno prejavoval ešte v 21-ke ...som už citovo silnejší a ja radšej baby dobre preverujem

Knight Rider

Aliss:
No ja som zväčša ten, čo sa s babami túži stretnúť a navrhuje stretká ...verím, že to neunáhľujem ...ostatné u mňa akosi pohoda, len ten druhý bod u mňa taký kritický možno

Knight Rider

Lollka:
Veď tie charakterovo podobné ako ja by som ja rád aj mal, ale je ťažké sa k ním dopracovať, lebo oni možno tiež ako ja nemusia moc často chodiť von, čiže aj to môže byť kameňom úrazu ...tak v podstate z tých chýb pri rande také nejaké zlozvyky až nemám, okrem nadväzovania očného kontaktu, ktorý proste závisí od toho, či mi tá osoba sedí a cítim sa s ňou príjemne, no ale snažím sa aj na tom viac popracovávať, rovnako ako aj aby som neskákal do reči

Knight Rider

Sunrise12:
Ja myslím, že u mňa sa to ani nemá ako radikálne zmeniť, lebo to som proste ja, či sa to niekomu páči alebo nie. Budem to mať ale ťažké, to si uvedomujem veľmi dobre už teraz.