Ahojte.
Ide o to, že vo svojom veku 26 rokov sa mi stále nedarí nájsť babu s ktorou by som mohol mať trvalý vzťah, i keď sa takto oň pokúšam už dlhé roky ...tento problém ma preto nemálo trápi, lebo nie som proste nejaký kvasimódo a som celkom šikovný a rozumný chalan si myslím, keď teda aj na vysokej škole študujem a darí sa mi ...viem teda, že výzorom by to nemalo byť, lebo si ma aj nejaké všímajú, čo si tak všímam najmä v škole, a pokecať s babou tiež nemám problém o hocičom alebo keď sa ma niečo opýta ...ale tak no jediné čo stále mám, tak to sú len obdobia, kedy sa mi viac darí spoznávať baby buď na zoznamkách alebo naživo a obdobia kedy to proste stagnuje a nechá ma osud vyžierať osamelosťou ...rád by som to zmenil, ale ja neviem čo sa to deje, že stále nič sa na mňa nenalepí
Moje pokusy o vzťah sú akoby v začarovanom kruhu bez úspechov
Slusnost:
Tak viem aj podľa seba, že zoznamky nie sú tá najlepšia voľba a že mám na viac, ale čo už.. ...aspoň to, keď už nič ...a ja tým, že veľmi o mne nie je vidieť ani počuť a ani nenavštevujem bary ani diskotéky som viac-menej len na zoznamky odkázaný ...jediné čo navštevujem sú cez leto festivaly, koncerty atď ...tiež som tam nespokojný, lebo tam ženy to nemyslia tak vážne a ja to už s nimi vážne chcem myslieť a zas nerád by som sa sklamal
Na zoznamkach je dost neperspektivnych ludi.ja osobne odtial nemam dobre skusenosti aj ked som mala vztahy,ktore takto zacali cez net.ako internetovi kamosi este okey,ale realne si tam ludia kompenzuju nieco,co si nevedia zabezpecit v realnom zivote.mozno mas na viac a mal by si skusit v reale sa zapojit este do zaujmovych skupin.medzi veriacimi je tiez plno mladych,co maju svoje skupinky.
Ešte o sebe poviem info, že raz sa mi na tej zoznamke aj podarila nájsť baba, ale trvalo to veľmi krátko (asi mesiac), ale velmi rýchlo to zhaslo ...no a aj s docela dosť babami som sa z tade stretol, ale poväčšine to po jednom, dvoch stretkách skončilo
Skor ide asi o to ako sa pri tebe dievca citi.ak si prilis slusny tak si ta zaradi medzi kamosov.nesmies zene vo vsetkom prikyvovat(napr.uplne na vsetky spravy reagovat stylom poslusneho kamarata).nehovorim,ze mas byt grazel,to nie.
Lollka:
No lebo vo väčšine prípadov tie dievčatá tam na mňa aj zabudli, lebo zaujal ich zjavne nejaký svalnáč alebo niekto moc pekný a vysoký ...preto asi a niektoré zas prestali písať preto, lebo sa im možno nepáčili koníčky, možno nejaké slovo čo som napísal a tak sa odmlčali ...paradoxne to u nich končilo, ja stále odpisujem komukoľvek a nie som taký
Lollka:
No lebo vo väčšine prípadov tie dievčatá tam na mňa aj zabudli, lebo zaujal ich zjavne nejaký svalnáč alebo niekto moc pekný a vysoký ...preto asi a niektoré zas prestali písať preto, lebo sa im možno nepáčili koníčky, možno nejaké slovo čo som napísal a tak sa odmlčali ...paradoxne to u nich končilo, ja stále odpisujem komukoľvek a nie som taký
Aliss:
Ale chápeme sa ...len ty si proste nejako myslíš a zle vysvetľuješ, že ja ti to hovorím len tak, ale to nie je len tak, a snažím sa ti tým dopomôcť v čom by mohol tkvieť ten môj problém, keď som ti o mne povedal ako to mám ja u seba, že pre ženy som len dobrý kamarát, keď ja chcem viac a aké ženy si vyberám a majú záujem ...tak hej, správam sa slušne, ale zas verim, že zas nejaká by chcela slušného a že by mohla byť už po toľkých rokoch šanca
Pocuj a co sa stalo s tymi babami ktore si spoznal cez zoznamky ci nazivo, preco z toho nikdy nic nebolo?
Pocuj, my sa vobec nechapeme :) Ja ti davam priklady a ty namiesto uvazovania, co by mohol byt tvoj problem podobneho razu, mi tu vysvetlujes ci ty chces alebo nechces modelky :D Ja som dala opat priklad toho, ako nejaky typ cloveka, zlyhaval pri hladani partnerky, lebo mal poziadavky, ktore sam zdaleka nesplnal a vyberal si absolutne nevhodny typ zeny. To, ze som pisala o modelkovskych typoch nebolo preto, aby som si precitala, ci teba take zaujimaju. Ale aby si pouvazoval, ci si nevyberas aj ty "vo vodach, na ktore nejakym sposobom nemas". Rozumej, ci si nevyberas nevhodne partnerky. Celkovo, vseobecne. Lebo aby si doteraz nenatrafil aspon na jednu, s ktorou by si si rozumel, je zvlastne. Nehovorim, ze absurdne, ale zvlastne. Mozno tak, ako sa nechapeme my dvaja, sa nerozumies ani s tymi zenami. Chapes pointu a podstatu veci, ale si neustale aj pri tych babach hudies svoje? :) To nie je obvinovanie, ani konstatovanie, je to otazka
No a aby bolo jasné, tak som to tak s tými modelkovskými babami myslel, že pochybujem že taká je samotárskejšia ...preto s nimi som sa rozhodol nestrácať čas, lebo by som jej nesedel ...ja nie som nejaký rozhýračený typ, že by som na také vyhadzovanie z kopýtka mal chuť :D ...už žijem takým uvedomelým životom, rozumným, že myslím aj na budúcnosť :)