AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie.

Príspevok v téme: AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie.
GOING

AUTIZMUS (psychická porucha), ktorý si dieťa vyberie nevedome ako „nepriamy“ POTEST proti civilizácii, spoločenstvu, ktorej/ho vplyv preniká aj do rodiny vo forme nespracovanej agresie rodičov a „AUTIZMUS“ je ako prostriedok obrany/ochrany nedobrovoľne vybraný dieťaťom aby v rodine a v spoločenstve prežilo. Dochádza k zablokovaniu vedomia dieťaťa na rôznych úrovniach aj voči cudzím ľuďom/spoločenstvu lebo v rodinnom prostredí v ktorom dieťa žije sú jeho rodičia prví ľudia, ktorých dieťa spoznalo a psychicky vyhorelo.

Samozrejme citlivosť detí v súčasnosti na tieto vplyvy nie je rovnaká a deti rodia v porovnaní s minulosťou veľmi citlivé.
Existujú aj rôzne iné, hypotetické príčinné variácie AUTIZMU, napr. generované už počas tehotenstva matky alebo ako pridruženie k inej chorobe/bám až po narodení dieťaťa a pod..

GOING

Spýtam sa konateľa tohoto webu či mi dovolí uviesť moje meno v téme AUTIZMUS -ako protriedok na prežitie, ktorú som tu založil.
Aby sa nenahneval.

esmalko

GOING, napíšte mi prosím Vás Vaše meno .
Či touto cestou nemôžte ? Veď autistov s takými výsledkami nerobí nik v okolitých štátoch čo mám zatiaľ informačný dosah a s takým rýchlim efektom . Neuveriteľné a čítala som, že ste dávali aj kontakt na rodiny s autistickými deťmi s výsledkami. Môj synček má 3,5roka.

Preteba

esmalko, príčina sa hľadá konkrétne na dieťa, nie všeobecne na diagnózu. Každé dieťa je individuálne. Koľko má dieťa rokov? Aj autistické dieťa môže napredovať tak ako zdravé dieťa, len sa mu treba individuálne venovať. A rodičovi/om tiež.

GOING

deti nepotrebujú racionálne poznanie sveta ale CITOVÉ
(príroda, potrebujú farbičky, premýšťať, čo najmenej hovoriť)
rodičia by mali pozorovať s čím sa rád hrá a to rozvinúť.

Ak dieťa nerozpráva, príčina vo väčšine prípadov bola:
napr. matka nespokojná s okolitým svetom, mužom a je závislá na svojich ideáloch. Má svoj scenár života aj pre svoje dieťa.

Ak je napr. dieťa rodičmi tlačené do závislostí (cieľ ridiča aby bolo šikovné) a rodičia nepočúvajú čo dieťa chce. Aj dieťa má svoj vlastný osud/karmu a nepotrebuje byť zaťažované karmou rodičov aby z neho robili cvičenú opicu, teda to, čo chcú rodiča.

Toto nie je pravidlom, niektoré deti chcú ísť rýchlejšie preto treba dieťa počúvať ale nie vždy je to dobre a vo všetkom.

Protesty dieťaťa: niečo podpáli, tečúca voda, môže byť kruté ku zvieratám, ľuďom.

Ľudia/rodičia prestali cítiť, ľutujú minulosť, sú zaťažovaní minulosťou (čo mohli urobiť inak), nežijú v dôležitej PRÍTOMNOSTI, riešia a idealizujú si budúcnosť. Prítomnosť im UNIKÁ preto ľudia prestali cítiť.

Takéto dieťa potrebuje žiť v "prítomnosti" užívať si detstvo medzi svojimi škriatkami a nie aby bolo detstvo ideálmi kazené.

Civilizácia: v 3 roku života dieťaťa organizovať PC kurzy ??????
Toto chce 3r. dieťa ??????

GOING

zajtra tam budem do 14:00, kontakt mám v Mníchove. Treba sa potom rozhodnúť či budete vlastník a majiteľ Vy alebo automobilka, nech si oni hradia patentové náklady. Oni budú chcieť byť logicky vlastníkom aby neriskovali náklady spojené s novým dodávateľom a zmenou výroby s rizikom konkurencie. Vy môžte byť autorom.
Myslím si, že najlepšie je sa dohodnúť na jednorázovej odplate alebo na percentách z výroby.

hodek

GOING, v sobotu by sme sa mohli stretnúť na Savke a o koľkej? Máte ešte priamy kontakt na patentovom úrade v Mníchove ? Budem potrebovať Váš názor na jedno posúdenie priemyselnej úžitkovej hodnoty , obhájenie a možnosti zavedenia do výroby.

hodek

GOING, poznáme sa z minuloročného Kurzu Hypnózy l zo vzdelávacieho inštitútu pre verejnú správu v Bratislave.
Kedy budete v BA ?
Na pripomenutie, sedeli sme vtedy spolu na kurze.

GOING

Apokryft,
vzťahové príčiny v rodine zisťujem intuítivne v prítomnosti aj v minulosti preto sú také výsledky a logicky aj poznatky inak sa to prečítať nedá a nehovoria o tom resp. málo kto ale prípadne iba blízku minulosť. Každý prípad je v rodine vzťahovo špecifický a aj generačne.
Potakrv Ti odporučil dobré riešenie a odporúčanie na tvoj dopyt aby si to mal komplexnejšie a ucelenejšie ako by som Ti napísal. Včera som Ti chcel odpovedať, nevedel som od kiaľ začať je to dosť zložité o tom písať tak mi to Potakrv uľahčil jeho odporúčaním.
Kľudne sa môžme stretenúť. V zime chodím na športové strelecké súťaže po celom Slovensku od BA po KE.