AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie.

Príspevok v téme: AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie.
GOING

AUTIZMUS (psychická porucha), ktorý si dieťa vyberie nevedome ako „nepriamy“ POTEST proti civilizácii, spoločenstvu, ktorej/ho vplyv preniká aj do rodiny vo forme nespracovanej agresie rodičov a „AUTIZMUS“ je ako prostriedok obrany/ochrany nedobrovoľne vybraný dieťaťom aby v rodine a v spoločenstve prežilo. Dochádza k zablokovaniu vedomia dieťaťa na rôznych úrovniach aj voči cudzím ľuďom/spoločenstvu lebo v rodinnom prostredí v ktorom dieťa žije sú jeho rodičia prví ľudia, ktorých dieťa spoznalo a psychicky vyhorelo.

Samozrejme citlivosť detí v súčasnosti na tieto vplyvy nie je rovnaká a deti rodia v porovnaní s minulosťou veľmi citlivé.
Existujú aj rôzne iné, hypotetické príčinné variácie AUTIZMU, napr. generované už počas tehotenstva matky alebo ako pridruženie k inej chorobe/bám až po narodení dieťaťa a pod..

Apokryft

Going.Som rád ,že si sa somnou podelil o zážitok.
Škoda ,že sa nepoznáme osobne.....
Mám trošku predstavu o čom hovoríš psychológia je moje hobby.Zaujímalo by ma či idete aj do prenatálneho veku či až zaň....vieš kde.!

GOING

potakrv
bol som na kurze regresnej hypnózy. Je to účinná metóda lebo pri regresnom procese sa spúšťajú emócie. Veľmi ma to zaujalo, lektorka to na praktických ukážkach prezentovala s vysokou efektivitou.

VZŤAHOVÉ VECI generujú (psychické/zdravotné problémy) z nevysporiadanej minulosti. Pokiaľ sa nevyrieši minulosť táto logicky blokuje prítomnosť a aj budúcnosť / progres.

Myslím si že ak človek po regresnej hypnóze neprehodnotí svoje postoje v kľúčových záležitostiach z blízkej minulosti/neuvedomí sa, efekt nemusí byť trvalí. Ďalej tam zohráva úlohu aj povaha človeka
aby nespustila opäť negatívne emócie/samoničiaci mechanizmus.
Choroba sa dá vyliečiť ale človek nie.

Vo všeobecnosti platí, že je vhodné sa v prítomnosti zbaviť vlastnej dôležitosti aby nám neblokovala budúcnosť.

Uvažujem nad ročným Eriksonovským výcvikom.
V Amerike je hypnóza uznaná školskou medicínou od roku 1957.

Potakrv

Ludia som z vás nadšený a držím palce aby boli úspešné vaše ďalšie stretnutia.Going ovi prajem aby to čo dosiahne predčilo očakávania .

GOING

To nie je cieľom robiť pre nemocnicu tam je iná filozofia. Vedia o mne
aj v Piešťanoch, mal som rokovanie s konateľom. Cieľom bude v ďalekej budúcnosti zriadenie sirotinca pre deti so psychickými poruchami. Všetko materiálne ak sa dožijem dôchodku pôjde tam.

Ešte mám v hlave myšlienku, hlavne u 1-3 ročné deti zbaviť/zmierniť Dn., ktoré by ovplyvnili ich fyzický a mentálny vývoj ak sa u nich prejavy v tomto veku objavia (neskoré stavanie na nožičky, chôdza, pretáčanie na chrbátik a iné).

leilakichit

pán , neuveriteľné. Pani je zo synčeka veselá a plná optimizmu
a rozumeli si aj z mojim synom. neskutočná zmena videla som aj film ich chlapčeka z mája tohto roka. Taký skok,normálne robíte zázraky, mali by Vás vyvážiť zlatom. Som z toho ete plná emócií. Pani mi nechala na seba kontakt zabudla som si od nej na Vás vypýtať a ozvem sa. To si Vás ešte žiadna nemocnica nevšimla ?

GOING

leilakichit, dnes o 17:00 Vás budú čakať pri pošte na Wolkrovej. Pani pride so synom, syn nosí čiapku. Bývajú 100m od pošty.
Pozrite si u nich video z pred troch mesiacov ako mu psychika blokovala jeho fyzický vývoj. Uvidíte tu neuveriteľnú zmenu ako sa fyzicky priblížil svojim rovesníkom.
Srdečne Vás privítajú.