AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie.

Príspevok v téme: AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie.
GOING

AUTIZMUS (psychická porucha), ktorý si dieťa vyberie nevedome ako „nepriamy“ POTEST proti civilizácii, spoločenstvu, ktorej/ho vplyv preniká aj do rodiny vo forme nespracovanej agresie rodičov a „AUTIZMUS“ je ako prostriedok obrany/ochrany nedobrovoľne vybraný dieťaťom aby v rodine a v spoločenstve prežilo. Dochádza k zablokovaniu vedomia dieťaťa na rôznych úrovniach aj voči cudzím ľuďom/spoločenstvu lebo v rodinnom prostredí v ktorom dieťa žije sú jeho rodičia prví ľudia, ktorých dieťa spoznalo a psychicky vyhorelo.

Samozrejme citlivosť detí v súčasnosti na tieto vplyvy nie je rovnaká a deti rodia v porovnaní s minulosťou veľmi citlivé.
Existujú aj rôzne iné, hypotetické príčinné variácie AUTIZMU, napr. generované už počas tehotenstva matky alebo ako pridruženie k inej chorobe/bám až po narodení dieťaťa a pod..

Potakrv

Ak sa raz začnete zaoberať týmito knižkami začnite prvou.Je to veľmi dôležité !Uryvky neslúžia na účel na ktorý boli knihy napísané.
Keď sa čítaju knihy lazareva zároveň sa očisťujete.Znie to pre vás možno nezaujímavo a mi ludia sme taký,že si povieme z polovičným záujmom ......no dobe !pozrel som si to a ........
Samozrejme na všetko musí dozrieť čas.Ja tiež chápem viacej dnes ako pred dvadsiatimi rokmi a to už vtedy som sa zaujímal o veci medzi nebom a zemou.Myslím ,že všetko už bolo povedané .

smuntna

potakrv, je dobre, že je táto téma a príčina sa mi u syna na polovicu vyjasnila. Je to úplne iný pohľad na autizmus. Veľmi mi pomohlo a zaujalo ma čítanie tejto témy hlavne ťažké príbehy, ktoré píše GOING a budem sa vedieť už na veci pozerať a hlavne pomôcť môjmu synčekovi. Pozrela som si úrivky z knihy p.Lazareva, je to ťažké čítanie ako osud. Ďakujem pekne.

Potakrv

Milá pani.Ak nie dnes ani zajtra či o rok ,alebo aspoň niekedy v živote to spravte ..pre seba a syna.Prečítajte si volá sa to Diagnostika karmy od Lazareva.
Myslím že aj GOING somnou súhlasí.
Je ich asi 12 -násť.
Stačí vám minimálne prvé dve _ tri.
Garantujem vám že dostanete poklady života o akých sa vâm ani nesnívalo.....Samozrejme pokora je veľmi dôležitá ale zato budete mať nový pohľad a pochopenie na synčekovu chorobu.Dočítate sa konkrétne aj o Autizme.Budem na vás myslieť.

Smuntna

Ďakujem. Nebol teraz chorý a som s ním sama doma. V triede je z deťmi aj so synrómami. V rodine a zdravotne bol od prázdnin aj teraz bez problémov. Neviem čo sa stalo. Nič pozitívne mi o ňom v tejto škôlke nepovedali. Ako keby sa ho chceli zbaviť. Som z toho smutná. Tak rýchlo pred tým v škôlke napredoval predšil všetky deti a myslela som, že mu táto zmena prospeje. Inak sa do škôlky ráno teší, tomu nerozumiem. Pred tým písal svoje meno a teraz neobtiahne predtlačený krúžok. Rozmýšľam vybaviť pôvodnú škôlku ak to pôjde.
Som zúfalá. Poradte mi.

GOING

smuntna
Predpokladám, že je u vás doma sú rovnaké/stabilizované vzťahy a
a tiež jeho zdravotný stav a do novej škôlky váš syn nastúpil v mesiaci septembri 2018.
Príčinou jeho regresu, ktorý opisujete je prostredie škôlky a prístup v nej. Personál nie je špecializovaný na autizmus, inak by netelefonovali vašej terapeutke. Ďalej v bežných škôlkach sa poobede spí/leži dve hodiny čo autistom nevyhovuje.

Myslím si, že keď v špeciálnej škôlke s autistami písal a teraz nič
uvedený stav jeho zhoršenia je z prístupu a prostredia v novej škôlke. Odporúčam zmeniť škôlku, možno v tejto škôlke pri úlohách na vášho syna tlačia.

smuntna

Zmenili sme špeciálnu škôlku kde boli iba autisti na škôlku normálnu a v jednej triede sú deti z rôznymi diagnózami spolu 8 detí a iba dvaja autisti. Pri probléme z mojim 5ročným synom učiteľka telefonuje nie mne ale našej terapeutke čo má s ním robiť. Začal byť agresívny aj fyzicky napáda deti. Doma je dobrý. Učiteľka sa stále sťažuje že nič nerobí. Je chyba v ňom ? Lebo v škôlke pred tým aj vedel písať a napredoval.

GOING

Áno, dievčat so znakmi je minimum. Videl som jedno aj to len so slabým skoro nepozorovateľným prejavom.

Vysoký nepomer AUTIZMU u chlapcov,
môže byť niečo rodové, napr. aj ako prostriedok na zastavenie populácie alebo napr. aj ako ochrana sveta pred krachom pred stupňujúcou sa agresivitou aby sa nenásobila / nezosilnela a nešírila, nespracovaná agresia z rod. prostredia ďalej cez dieťa (ako cez zväčšovacie sklo rodičov) a cez jeho rod ďalej do sveta.
Podľa Lazareva vo väčšine prípadov ide hlavne a ťažší osud/karmu matky pokiaľ sa narodí syn ako prvé dieťa. Čo sa v praxi aj reálne potvrdilo.

Potakrv

Tak ti nemusím odpovedať zdĺhavo na tvoju otázku ohľadom izolácie Autistov.....Ja to teda chápem tak že všetko sa deje pre niečo a my sme maličký na to aby sme to vedeli pochopiť v tak širokom spektre.Stav dietata je aj na zmenu pre rodičov!Mi sa na to pozeráme príliš jednostranne.