AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie.

Príspevok v téme: AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie.
GOING

AUTIZMUS (psychická porucha), ktorý si dieťa vyberie nevedome ako „nepriamy“ POTEST proti civilizácii, spoločenstvu, ktorej/ho vplyv preniká aj do rodiny vo forme nespracovanej agresie rodičov a „AUTIZMUS“ je ako prostriedok obrany/ochrany nedobrovoľne vybraný dieťaťom aby v rodine a v spoločenstve prežilo. Dochádza k zablokovaniu vedomia dieťaťa na rôznych úrovniach aj voči cudzím ľuďom/spoločenstvu lebo v rodinnom prostredí v ktorom dieťa žije sú jeho rodičia prví ľudia, ktorých dieťa spoznalo a psychicky vyhorelo.

Samozrejme citlivosť detí v súčasnosti na tieto vplyvy nie je rovnaká a deti rodia v porovnaní s minulosťou veľmi citlivé.
Existujú aj rôzne iné, hypotetické príčinné variácie AUTIZMU, napr. generované už počas tehotenstva matky alebo ako pridruženie k inej chorobe/bám až po narodení dieťaťa a pod..

Potakrv

Mi teda ľudia milujeme (teda myslíme si,že milujeme)budem to tak volať sebecky.
Tzn.Milujem ťa chcem ťa a ak si mimo mňa _už by som ťa nemohol vlastniť je po láske.Zamieňame pojmy milovať a byť na niekom závislý.Vidíš to tu presne dámy vypisujú .....žila som z xy 6-rokov sklamala som sa .......Keď niekoho milujem nemeriam to časom ani tym či už je preč odomňa alebo je z druhou.Nevieme milovanú osobu nechat žiť od seba lebo sa tak rozhodla,alebo v tomto prípade je to preňu lepšie.....
Neviem či som ti dobre vysvetlil čo som myslel.Ď

GOING

Potakrv,
lebo mal by som lepší pocit, pokiaľ by boli Autisti mimo rodiny v špeciálnej internátnej škole kde by prebiehali aj intervencie. Nebolo by treba riešiť rodinu a deti by neboli na internáte zaťažované rod. vzťahmi.

Potakrv

Rád som prispel......
Ak ťa zaujímajú veci a nevidel si OKOM BOHA HORA je to 10 častí a je to o Egypte,Atlantíde je to ezoterické a je tam vysvetlené načo boli pyramídy ,ako sa stavali ,odkiaľ pochádzame .

Potakrv

Nie samoničiaci!Pozor to je liečebný proces .
Choroba je vlastne odpoveďou na naše správanie.
Nie ,že sme zlý ,ale že vniečo v našom živote robíme nesprávne.
Ak ťa to zaujíma podrobnejšie a budeš mať čas tak 3-hodky na youtube je jedna beseda dr.Rusnák skutočné príčiny chorôb .Vysielal to Slobodný Vysielač

PROSO

FARM. PRIEMYSEL DUŚU NELIEČI IBA TLMÍ VONKAJŠIE PREJAVY TELA. CHÁPEM, POTOM SA ZASA U ČLOVEKA SPUSTÍ SAMONIĆIACI MECHANIZMUS.

Potakrv

Ok potešilo ma ,že si sa neurazil.Často ludia majú potrebu.......sa doťahovať.
V podstate ide o to ,že mi ludia liečime dôsledky a nie príčiny chorôb.Len málo kto to dokáže úplne prijať a ešte pochopiť ani nehovoriac.
Neviem nakoľko rozumieš rovnováhe medzi telom a dušou.Ak je chorá duša (dlhodobo )prejaví sa to na tele(choroba)vyliečiš síce telo ale duša zostane chorá .Choroba sa vráti alebo prejde na iný level,orgán,človeka,ďalší život.Ano správne si pochopil tý čo majú ťažké choroby a peniaze a náhodou sa im podarí sa vyliečiť ,ale nevyriešil sa skutočný problém tak len presunuli chorobu na(deti ,alebo ďalšie obdobie)......život.Ak nemáš zatiaľ "dané " tomu veriť ani sa neunúvaj ďalej to rozoberať .Preto tá otázka od GOING .U Autistov je rozbehnutý program sebazáchovy aby duša nebola viacej ešte špinená prostredím do ktorého sa narodila.Samozrejme je to aj karma rodi%ov atď .to je na dlho......