Uvedomte sa konecne!!!!!!

Príspevok v téme: Uvedomte sa konecne!!!!!!
nenormalne321

Zdravim... chcem sa vas podaktorych opytat, myslim si ze vacsiny kedze si to teraz vsimam velmi... tyka sa to jednej veci... preco sakra chodite chory medzi ludi?? Ved ste dospely ludia, decko tiez neposlete do skoly ked ma virus a kazdych 5 sekund kasle ako keby malo tuberu, sopli, kycha!!! Mne to pride ako keby teraz v tejto dobe ludia nevedeli normalne lezat 3 dni a aspon sa ako tak vyliecit aby to nebolo infekcne uz a nenalazili tak aj inych ludi. Je normalne, ze ked cestujem mhd (teraz som bohuzial na nu odkazana lebo som bez auta), ktoru si este aj platim a nie su to male peniaze, tak co len iba nastupim, tak samozrejme polovica elektricky alebo autobusu chori ludia, ktori kaslu, nevedia si dat ani ruku pred hubu co je uplne zakladna vec slusnosti!!! A kazde 2 minuty kychanie, posmrkavanie... ja neverim ze ked ste takto chori tak zvladate vobec pracovat, ale nejde o to, ide hlavne o to ze si neuvedomujete ze v tej elektricke, alebo autobuse su aj ini ludia, ktori nepotrebuju byt kvoli vam chori!!!! Samozrejme vsade okna pozatvarane, lebo zima, elektricky preplnene, ked chce clovek vyvetrat a otvori iba male okienko, tak polka elektricky ide ukamenovat toho cloveka, ze co si dovolil otvorit okno ked tam bude zima, ale to ze su na nom natlaceni 5 chori ludia, tak to mu uz nevadi... fuj je mi z toho zle, berte ohlad aj na inych ludi laskavo a ked ste chori tak ostante doma a dajte sa dokopy, nie ist do takeho prostredia kde mozte inych nakazit, alebo si chorobu este zhorsit... tu ide aj o vase zdravie... a nehovorte ze musite pracovat a nemozte vylezat chorobu lebo vas vyhodia, lebo vacsiu kravinu som nepocula, ja som robila vo vela robotach a nikde aleze nikde nemali problem ze by som tam 4 dni nebola!!!

Nechapeeem ich

Tak dnes som presne takúto slečnu videla v autobuse. Ja cestujem ráno do práce a vedla mňa si prisadlo dievča čo každú chvilu prisahám bohu aj každých 10 sekúnd kašlalo, kýchalo, smrkalo a neviem čo ešte, ruka pred ústami to jej nič nevravelo. Otvorila som aspoň okienko nech prúdi vzduch a dýchala som cez šál. Potom jej niekto volal, ešte sama vravela že aká je chorá že jej je strašne zle a že má aj teplotu ale prosím pekne : “ALE IDEM DO ŠKOLY”.... Myslím si, že komentár k tomu netreba.

printemps

bzw
keď v MHD necestuješ, potom neviem, ako sa ťa táto téma týka??? A ešte aj obhajuješ aby chorí ľudia chodili medzi zdravých a neboli na PN, ty musíš mať ozaj vážnu psychickú poruchu. Už si dnes užil lieky?
A zbytočne sa tu rozčuľuješ, ale aspoň som sa na tebe dobre zabavila :))

bzw

Pritemps,

taka tupana, ako ty ma neurazi. Tema sa tyka kazdeho. Ci podla tvojej chorej hlavicky sa k nej mozu vyjadrovat len urcity jedinci? Chod si radsej uz zasmrkat do MHD.

printemps

bzw
Ty magor, tak potom prečo reaguješ do témy, ktorá sa ťa údajne netýka??? Povedz svojmu psychiatrovi, aby ti predpísal silnejšie lieky.

zufalazoSR

Tototo aj mna serie a este viac, ze ma poslali po vymenny listok a bola som uplne zdrava na jedno vysetrenie, v cakarni som ochorela a uz týžden aj napriek atb sa neviem z toho dostat, ze dakujem týmto pico..m v zdravotnictve, ze som prisla o termin na ktorý som dlho cakala a zase budem cakat dalsie dva mesiace a este ktovie co mi je, ked ani liecba nezabera!!! :( a ano chori bezohladni ludia su vsade, ja uz tyzden sedim doma na zadku!

bzw

Printemps,

v tovarni? A co ti j.be? V akej tovarni? Trepes nezmysly. Daj sa liecit.

Nemusis sa bat, V MHD nechodim uz roky. Mozem si to dovolit.

printemps

Tak ak prácu v továrni na smeny, bez možnosti byť na PN nazývaš "dobrou prácou", potom nie si v poriadku. Čo je vlastne zrejmé aj z tvojich nelogických príspevkov.
A keď sa nabudúce chorý potrepeš v MHD do tej svojej "práce", kde si taký "potrebný a nenahraditeľný", aspoň si daj rúško na ústa, aby si nenakazil nás, zdravých.