Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cikanie pred partnerom

Príspevok v téme: Cikanie pred partnerom
Frajko46

Mam novu priatelku a rano isla na wc a ja som nevedel, ze tam je, tak som tam vosiel a ju strasne seklo od laku, povedala mi, ze ma taky problem, ze ked ju niekto pri cikani vidi alebo vyrusi, tak sa nemoze vycikat. Byvala kludne vosla do kupelky, kde sme mali aj wc a ja som si napr. umyval zuby a ona sa kludne vycikala. Tato nova priatelka mi pride taka akoby bojazliva a strasne hanbliva, no v sexe je skor naruziva, nepride mi hanbliva. Ani by mi nenapadlo, ze jej take nieco moze vadit. Zeny vy sa dokazete vycikat pred svojim partnerom? Napiste mi aj ako by ste sa povahovo definovali, ci ste napr. nesmela, hanbliva, neverite si, pripadne mate depky a pod. alebo ste opak tychto veci...

simiona

Ja by som to tiež nedokázala a áno, som hanblivá a introvert.

Ja mám aj taký problém, napr. sme na výlete, autobus zastaví a ideme všetci na WC. Prídem na rad, vojdem na WC. A nič. Hoci mi trebalo cikať, keď viem, že niekto čaká za dverami a cítim, že je netrpezlivý, kedy už vyjdem, nemôžem sa vycikať. A ešte keď sa niekto opýta: Už? Alebo: Ešte dlho? To je potom ešte horšie. Ako väčšinou sa neskôr vycikam, ale nejakú tú chvíľu to trvá.

Aj som rozmýšľala dávnejšie, že na to založím tému.

Defcon

Je to rovnake ako ked lekar na teba vybafne aby si sa isiel vymocit na nejaky odber....-))))
To byva tiez problem mnohych ludi, vratane mna.

Kami91

To je úplne bežné, že sa ľudia nevedia vymočiť v niekoho prítomnosti. Proste to nejde. Jedná sa o psychický blok.