Cikanie pred partnerom

Príspevok v téme: Cikanie pred partnerom
Frajko46

Mam novu priatelku a rano isla na wc a ja som nevedel, ze tam je, tak som tam vosiel a ju strasne seklo od laku, povedala mi, ze ma taky problem, ze ked ju niekto pri cikani vidi alebo vyrusi, tak sa nemoze vycikat. Byvala kludne vosla do kupelky, kde sme mali aj wc a ja som si napr. umyval zuby a ona sa kludne vycikala. Tato nova priatelka mi pride taka akoby bojazliva a strasne hanbliva, no v sexe je skor naruziva, nepride mi hanbliva. Ani by mi nenapadlo, ze jej take nieco moze vadit. Zeny vy sa dokazete vycikat pred svojim partnerom? Napiste mi aj ako by ste sa povahovo definovali, ci ste napr. nesmela, hanbliva, neverite si, pripadne mate depky a pod. alebo ste opak tychto veci...

fatal

proste si urobil chybu a tvoja muzska jesitnost to nestravila, tak tu teraz budes splietat litanie o tom, ze ONA neni schopna sa pred tebou riadne vystat, pricom pravda je taka, ze ty si tam nemal VOBEC liezt

fiiha

si daj namontovat k wc nejaky signifikator, ze sa niekto blizi a ked ta tam parnerka bude cakat vzrusena, tak budes vediet, ze ta ocakavala a ked nie, tak sa zamkne, kedze jej dojde, ze sa k dveram blizis, inak by ta predsa aj sama zavolala, ze pod sa divat, ale to ti asi nedoslo, nabuduce budes vediet, ak este nejake nabuduce vobec bude, lebo mat tak nechapaveho partnera, po tom netuzi asi ziadna

dix

Frajko46, problém je, že tak ako ty si tam vstúpil nechtiac (nevediac, že tam je), ona zas nečakala, že tam vojdeš. názory iných ľudí na tému "cikanie pred partnerom" si tu už dostal, ale táto situácia bola predsa len trochu iná v tom, že 1. ste spolu len krátko, 2. je normálne, že sa človek zľakne, keď nečaká, že dakto vojde dnu. ty si sa nikdy nezľakol, keď sa náhle otvorili dvere hoci aj len do obývačky, kde si oddychoval? aj ona by to možno časom brala viac v pohode, hoci som presvedčená, že by mala mať možnosť povedať "nie, teraz nemôžeš vojsť" (tj. by si mal klopať alebo sa spýtať). to, čo tu daktorí písali, že keď spolu dvaja spávajú, už ju videl nahú atď.... to je pekné, ale je rozdiel medzi dobrovoľným sexom a medzi náhlym vstupom do intímnej zóny. tak ako nie je normálne vynucovať si sex, ak ten druhý nechce (hoci spolu predtým spali hoc aj tisíckrát), nie je normálne strhnúť z niekoho šaty proti jeho vôli (hoci ho aj tisíckrát predtým videl nahého), tak by si nemal vpadnúť za niekým na WC bez varovania a ešte sa diviť, že sa zľakla

Angelika3

Je to v pohode, ale vy ste spolu ešte krátko, píšeš, že je to nová priateľka, mohla sa cítiť trápne.....
Neskôr možno keď budete mať "zážitky" ako tu nižšie spomínané, už jej takéto niečo nebude vadiť.

Aliss

Frajko, to si nevsimaj....jeden clovek nieco zle pochopi a zvysok ludi to prosto poberie, bez toho, aby hladali vlastne suvislosti...Samozrejme, ze nie si uchyl, pointa je kdesi inde, ale neviem ci ma zmysel to tu vysvetlovat. Rimmel, ja som zas utierala zadok mojej mame, v jej 43 rokoch...Uz nemame problem sa vidiet nahe pri prezliekani, cikat pred sebou, preberat dost intimne veci. A s partnerom to mame rovnako. Aby mi bolo trapne cikat pred nim, ked ma bezne hlavu medzi mojimi nohami? Sorry za vyraz, ale je to tak...navyse, uz ma videl vo vsetkych moznych polohach, situaciach, momentoch...ked som grcala z alkoholu alebo pri brusnej viroze a vyzerala som rozne, len nie ako "ta jeho dokonale upravena". Hrat sa na panicku pred partnerom, s ktorym chcem prezit zvysok zivota, nema vyznam :)

Cikula

Nevidim na Tom nič čudné..:)my normalne so ženou pred sebou curame..aká predošlými partnerkami to nebol žiadny problém..samozrejme pri veľkej potrebe už nie.tam už treba to súkromie:)

Frajko46

Simiona, vycikat a spat, je vela hodin a prejavuje sa to tym, ze nezvladnes precitat, co pisem...
Nevzrusuje ma to, nie som uchyl, nerobil by som nikdy pissing, vstupil som tam nechtiac, ja uz neviem, ako to mam ludom povedat. Jedina Mrauka ma asi na to IQ, aby to pochopila. Ostatni by ste si mali poriadne aspon 3x precitat temu a potom este 2x nahlas a az potom tu pisat...

simiona

Ja sa prikláňam k tým, ktoré si myslia, že autor je uchyl, ktorého vzrušuje močenie. Jeho frajerke bude asi lepšie bez neho, keď mu vadí taká vec, že nemôže chodiť k nej, keď práve moči. To je taký problém zaklopať na dvere? Sú to činnosti, keď má väčšina ľudí rada súkromie. Niekde som čítala, že dáma si má zachovať aspoň štipku tajomstva. A čo keby si tam jeho frajerka menila/zavádzala tampón/menštruačný Kalisok?

Mrauka

Neviem, beriem to uplne ako beznu vec s partnerom, pred ktorym som sa uz odhalila a mala s nim sex. A to iste zrejme ocakaval aj autor temy, ze ked uz spolu zdielali tak intimnu vec, ako sex je, tak uz nic ostatne im problem robit nebude a nebudu pred sebou nic skryvat.

SofiaElla

Mrauka, nech to bolo akokoľvek, netreba sa robiť, že žijeme v dobe kamennej a miesto dverí máme zásteru. Dvere do kúpeľne a záchodu máme asi všetci, stačí zaklopať, dokonca aj vo vlastnom byte, ak tam máme nejakú "návštevu". To, že to je prirodzená biologická potreba, to tu nikto ani nespochybňuje, ale porovnávať to a brať automaticky, že k jednému partnerovi som vojsť mohol, tak môžem k hociktorému ďalšiemu, to je veľmi nesprávny názor a postoj.