Mam novu priatelku a rano isla na wc a ja som nevedel, ze tam je, tak som tam vosiel a ju strasne seklo od laku, povedala mi, ze ma taky problem, ze ked ju niekto pri cikani vidi alebo vyrusi, tak sa nemoze vycikat. Byvala kludne vosla do kupelky, kde sme mali aj wc a ja som si napr. umyval zuby a ona sa kludne vycikala. Tato nova priatelka mi pride taka akoby bojazliva a strasne hanbliva, no v sexe je skor naruziva, nepride mi hanbliva. Ani by mi nenapadlo, ze jej take nieco moze vadit. Zeny vy sa dokazete vycikat pred svojim partnerom? Napiste mi aj ako by ste sa povahovo definovali, ci ste napr. nesmela, hanbliva, neverite si, pripadne mate depky a pod. alebo ste opak tychto veci...
Cikanie pred partnerom
A taktiez vacsina ludi ma zachod oddeleny od kupelky? No prečo asi.
Dvere do zachodu tam nie su preto aby nam nefučalo na zadok z vedlajsej miestnosti alebo aby sme pocas potreby menej poculi okolite zvuky z inych miestnosti. Takze tie dvere tam maju svoju funkciu, kazdy by pri urcitych osobnych veciach mal byt sam. To ze mam partnera neznamena ze sa bude divat na vsetko co robim a ze bude za mnou liezt aj na zachod. To mi v zivote ani nenapadlo. Dakujem ze mame dvere a kluc strceny v nich.
Presne ako pise takajepravda.
Ked uz sa bavite o tom ľakani tak nieco na uvolnenie :D
youtu.be
Ludia sa uvedomte, tu nejde o ziadnu hanblivost ale o normalnu reakciu. Vylucovanie je biologicka potreba kedy sa clovek zbavuje odpadovych latok a vtedy sa urviye nechce s niekym delit o pozornost ..ze "aha pod ku mne na hajzel plide mocit alebo kakat"
Kazdy to chce robit osamote a nie v spolocnosti niekoho. Ved aj ked idete niekam na turu tak osoba ktora zo skupiny alebo z dvojice potrebuje mocit sa vzdiali a najde si tiche miesto medzi stromami ci v krikoch aby si ulavila a nesti predsa pred vsetkymi.!
Ja s kamosmi ked idem tiez chcem curat tak sa vzdialim a nie ze stiahnem na pol gate a stim pred partiou priamo.
Tvoja priateľka je zrejme hamblivý typ človeka, ja som taká tiež. Ale mala som priateľa ktorého to napríklad vzrušovalo, ale mna nie. No som sprostá že som mu vždy šla pri sexe po vôli, lebo na mňa aj dosť tlačil, ale to aj v iných veciach tak som sa s ním rozišla lebo mi to prišlo velmi zvrhlé, čo všetko odomňa chcel. Teraz mám priateľa, s ktorým bývame v spoločnej domácnosti a sme spolu už 5 rokov, ale každy mame aj chvílky pre seba, ktoré zahŕnajú tieto ľudské potreby, pri ktorých nepotrebujeme niekoho za chrbtom, ak to teda nie je nutné, napríklad ak je partner odkázaný na starostlivosť druhého partnera pri nejakom úraze alebo tak. A tiež mám teraz blok, aj keď sa mi minule stalo že mi partner vbehol na záchod omylom, tiež ma miklo. Potom som sa s ním aj dosť pohádala kvoli tomu ale to je asi blok z predošlého vzťahu. No u tvojej priatelky ide hlavne o to že je hamblivy typ a možno že sa iba zlakla že si otvoril dvere keď to nečakala. Takže tolko
A ked sa ti terajsia frajerrka preto zda byt bojazliva a hanbliva tak si najdi taku co bude susedom otvarat dvere v podprde a nohavickach a potom sa nediv ked taku raz nachytas v spalni s tvojim kolegom ci susedom...
Lollka ty si z ktorej *ite materej vycitala, ze sa ide s frajerkou kvoli tomu rozist???????
Frajko oises ze tu vsetci robia velke halo z toho ale ved ty z toho robis halo, ty si zalozil temu lebi sa ti frajerka zlakla ked si vletel na zachod. Tak kto robi halo z toho, to mam ja zalozit tiez temu ked aa mi decko zlakne ak vojdem do izby? Preco si zalozit taku temu ked riesis uolne beznu reakciu ludi ked im niekto z nenazdania vtrhne na zachod ked stia.
Tak kto tu zvelicuje? Preco sa nad tym vobec chlapce pozastavujes a chces sa s nou rozist len preto ze sa zlakla?
Si nezrely na vztah. Take pi*ovinky ludia neriesia vo vztahu pokial su samozrejme zreli na vztah. Rozist sa s frajerkou lebo sa zlakla. Si v poriadku? To uz deb*lnejsi dovod si si najst nemohol?
Dozrej najprv. Jej bude lepsie bez teba ty decko!
Toto riesit. Panabeka. Sa uvedom! Decko!
Frajko gratulujem, si asi jediny chlap co sa ide rozist s priatelkou za to ze pred nim odmieta cikat. A ze sa o svoju partnerku odmietas starat a odmietas jej v comkolvek pomoct a byt jej oporou svedci len o tom ze si sebec. V normalnom vztahu je normalne ze si partneri navzajom pomahaju a su si oporou a nie ze ty mas problem, mna sa to netyka, vyries si to sam/a, len ma s tym neotravuj. Mne si dobry/a len na sex ale inak si zi svoj zivot a s nicim ma nikdy neotravuj. Tvojej priatelke bude lepsie bez teba, urcite si najde niekoho empatickeho a tebe odporucam dat si inzerat kde presne popises co hladas, teda samostatnu parterku ktora od teba nikdy nic nebude chciet, nebute ta obtazovat svojimi problemami, bude pred tebou cikat, kakat, prdet, grgat, menit si vlozky a tampony. Good luck