Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cikanie pred partnerom

Príspevok v téme: Cikanie pred partnerom
Frajko46

Mam novu priatelku a rano isla na wc a ja som nevedel, ze tam je, tak som tam vosiel a ju strasne seklo od laku, povedala mi, ze ma taky problem, ze ked ju niekto pri cikani vidi alebo vyrusi, tak sa nemoze vycikat. Byvala kludne vosla do kupelky, kde sme mali aj wc a ja som si napr. umyval zuby a ona sa kludne vycikala. Tato nova priatelka mi pride taka akoby bojazliva a strasne hanbliva, no v sexe je skor naruziva, nepride mi hanbliva. Ani by mi nenapadlo, ze jej take nieco moze vadit. Zeny vy sa dokazete vycikat pred svojim partnerom? Napiste mi aj ako by ste sa povahovo definovali, ci ste napr. nesmela, hanbliva, neverite si, pripadne mate depky a pod. alebo ste opak tychto veci...

monamini

niekto je proste hanblivejsi a myslim si, ze ked budete spolu dlhsie tak ju to prejde...mne tiez napriklad vadi niekde na verejnom wc, ze ma tam ostatni pocuju...

Anto

A prečo si nezoberie radšej mobil a nepustí hudbu?
1.spraví to väčší hluk ako voda
2.nebudete mať nedoplatky

.. Inak nechápem a asi nepochopím čo je na tom, keď si čistim pred partnerom uši, alebo aj tie nechty.. Pripadá mi že niektorí tu sú hodne fajnovi.. Cikanie mi tiež nepríde nič strašné, u nás s tým nemáme problém obaja, ale to sa dá ešte ako tak pochopiť že veľa ľudí s tým problém má a kakanie tam neni o čom, tam by súkromie malo byť

Feri765

Toto mi robi priatelka, byvame v garsonke, kde vsetko pocut. Ona ide na wc a pusta vodu, aby ju nebolo pocut a trva to aj 15 minut, mame stale nedoplatky za vodu a stava sa, ze ani tak sa nevycura a ja musim ist von a ona sa zamkne v byte sama a necha kluc zvnutra. Posielal som ju k urologovi aj k psychiatrovi, lebo toto nie je normalne, ale hanbi sa ist na take vysetrenie. Viete ako mi tym otravuje zivot?!

Ovecky

Cikat pred partnerom je este ok, ale kakat, to EE. NIKDY... celkovo by niektore veci mali zostat v intimite tej danej osoby. Napriklad strihanie nechtov, cistenie usi a pod...

Simi31

Tak ja mám problém aj na verejnom WC, keď tam niekto je. Alebo u niekoho a viem, že je blízko dverí. Nemávala som to pred tým, to tak nejak samo prišlo po rokoch. Pred priateľom nemám problém, ale niekedy to nejde a musí mi pustiť vodu z kohútika, aby to išlo :D :D

Gregor

Rozid sa s nou. Vsimni si povahy vsetkych tu pritomnych netykaviek a ber to ako memento, ze raz takou furiou bude aj ona a bude ti nadavat do uchylov.