Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cikanie pred partnerom

Príspevok v téme: Cikanie pred partnerom
Frajko46

Mam novu priatelku a rano isla na wc a ja som nevedel, ze tam je, tak som tam vosiel a ju strasne seklo od laku, povedala mi, ze ma taky problem, ze ked ju niekto pri cikani vidi alebo vyrusi, tak sa nemoze vycikat. Byvala kludne vosla do kupelky, kde sme mali aj wc a ja som si napr. umyval zuby a ona sa kludne vycikala. Tato nova priatelka mi pride taka akoby bojazliva a strasne hanbliva, no v sexe je skor naruziva, nepride mi hanbliva. Ani by mi nenapadlo, ze jej take nieco moze vadit. Zeny vy sa dokazete vycikat pred svojim partnerom? Napiste mi aj ako by ste sa povahovo definovali, ci ste napr. nesmela, hanbliva, neverite si, pripadne mate depky a pod. alebo ste opak tychto veci...

vasastolica

Frajko
daj sa liecit ty a tebe podobny ..si podobny tym uchylom co hadzali tu na svk v BA po zenach svoje hovna a ostievali ich.
Uchylny a zvrhly ..normalny urcite nebudes
Kolko mas rokov?
Mrauka ty si natom podobne ..

Frajko46

Boze baby, to je uplne super, ake ste rozne :)
Su tu princeznicky, ktore sa pomaly tvaria, ze na velkej potrebe z nich idu vonave ruzicky a potom su tu baby, ktore sa s nicim neserinkaju a su prirodzene, co aj mne viac vyhovuje. Dnes ma priatelka poprosila, ci s nou neskocim na klientske centrum, lebo stratila obciansky a chce mat niekoho pri sebe, ked si pojde vybavit novy... Je pekna, ale rozmyslam, ze to nema cenu, ja potrebujem pri sebe akcnu babu, ktora ma sebavedomie a nie je fajnova. Ja sa nepotrebujem starat o ustrachanu princeznu. Urcite tie baby, ktore sa hanbia (aj na tom wc) su menej priebojne a bojazlivejsie v zivote. Vidno to aj podla stylu, akym tu jedny aj druhe pisete.

Aliss

Mam to podobne ako Mrauka. Velka potreba je nieco, do coho si "nezasahujeme" :D Ale cikanie je normalne. Kolko raz som sa ponahlala a keby cakam, az sa doumyva, tak mi aj bus utecie...A to iste plati aj u doktora. Tam mi je absolutne jedno, ci idem s mocom cez celu chodbicku plnu ludi. Neprisla som tam na modnu prehliadku, ale na vysetrenie...kto je zvedavy na moje cikanice, nech sa pokojne cumi :)

Mrauka

Vsak na tom zachode sedi, cikulu jej uz asi videl, ked spolu spavaju a pri cikani nevydava zvuky a smrad, ako pri kakani. Niektore z toho fakt robite vedu.

sibkasibka

Frajko46
pochop ze toaleta je miesto kde aj kral alebo prezident chodi sam bez ochrankarov. Je to intimna vylucovacia miestnost kde sa robi potreba a vtedy clovek chce byt sam. Spravanie tvojej frajerky je normalne. To nieje o hanblivosti ale o normalnosti.

Mrauka

Normalne sa pred nim vycikam, kym sa on sprchuje po sexe.
Ale kakat nie, tam chcem mat klud a sukromie, len ja a moje hovienko.
Teda riesite veci...

dix

PS: ja som od malička hanblivá pred inými ľuďmi, neznášam sa napr. aj vyzliekať u doktora. pred priateľom ale absolútne žiadny problém (až ma to samú prekvapilo :-) ), pri vykonávaní potreby však svedkov nepotrebujem a to platí aj pre neho (a ako som už písala, je to obojstranné)

dix

Ehm, no asi by som to vedela, keby som musela, ale nerobím to. Sme spolu 4 roky, bývame spolu rok, ale ani by mi nenapadlo vojsť za ním do kúpeľne, keď je na WC, alebo tam ísť čúrať, keď si umýva zuby napr. A vôbec by som nemala radosť, keby to robil on (ak by to bolo veľmi urgentné, tak samozrejme v pohode, ale inak...). A keď píšeš, že ste spolu len krátko, tak sa nečudujem, že jej bolo nepríjemné, keď si jej tam vtrhol.

Monika1984

Nie, neviem sa vycikat pre partnerom, proste sa mi to zaekne a nejde mi to, nech ma ktoove vyrusi neviem to, detto v praci.

bzw

Moze sa hrat len fiflenu pred tebou. Inak nechapem ako moze mat dospely clovek takyto problem. Ako chce v zivote riesit zlozitejsie problemy, ked jej aj stanie robi problem.