Mam novu priatelku a rano isla na wc a ja som nevedel, ze tam je, tak som tam vosiel a ju strasne seklo od laku, povedala mi, ze ma taky problem, ze ked ju niekto pri cikani vidi alebo vyrusi, tak sa nemoze vycikat. Byvala kludne vosla do kupelky, kde sme mali aj wc a ja som si napr. umyval zuby a ona sa kludne vycikala. Tato nova priatelka mi pride taka akoby bojazliva a strasne hanbliva, no v sexe je skor naruziva, nepride mi hanbliva. Ani by mi nenapadlo, ze jej take nieco moze vadit. Zeny vy sa dokazete vycikat pred svojim partnerom? Napiste mi aj ako by ste sa povahovo definovali, ci ste napr. nesmela, hanbliva, neverite si, pripadne mate depky a pod. alebo ste opak tychto veci...
Cikanie pred partnerom
Pako, a co som ja pes, aby som sa vycikala pred manzelom? :D. Dik za radu, ale my si uzivame sex aj bez uchylky pissing. Ak ta to vzrusuje, tak to rob zo svojou. A my o tych gatiach dole len cisto srandujeme, tiez davam manzelovi akoze dole gate a srandujem cikaj, a vobec ho nechcem vidiet cikat. Manzelia maju byt pre seba pritazlivi. A pritazlivost nevytvara, cikanie pred sebou, ani kakanie, ani prdenie a pod. A inak musis byt ozaj pritazlivy :D, stis pred zenou, to je ozaj pritazlive :D
Pako
vyzeras byt dost extremny v nazoroch intimneho charakteru. Ked je podla teba cikanie pred frajerom normalne asi ta to vzrusuje dedukujem z toho co pises. Dosahujes pri tom aj erekciu ci masturbujes pritom?
Vzrusuje ta mocenie?
Co este extremne ta vie rozpalit lebo mas zvlastne nazory. Mas asi dost tolerantnu frajerku ci manzelku?
A kolko ste s priatelkou spolu?? Ked ste spolu par mesiacov tak sa necuduj ze je takato......ale aj tak, tiez si myslim ze aj ked si ludia spolu 20 rokov tak maju mat nejake sukromie pre seba.......
Janiesomprasa - ja netvrdim, ze to je jedine po com tuzi, len to, ze podla mna a popisu (akoze zo srandy ti stahuje gate...), tak si myslim, ze by privital, aby si pred nim bola vo vsetkom viac zivocisna... Vsak urob to, co som ti pisal, ze sa pred nim vycikaj, ze ci sa s hnusom odvrati alebo povie nieco v zmysle, ze No konecne... Nemas co stratit, tak preco nevyskusas a nenapises sem, ze ako si dopadla?
Bojis sa? Cize sa vyhovor, ze to je take nechutne, ze to neurobis princezna :)
Pako, ty si riadne divny. Ano moj manzel sa pretvaruje a jedine po com tuzi je cikat predo mnou, a ja pred nim
Janiesomprasa - vies, vela chlapov sa boji zene povedat, co skutocne mysli, lebo zeny su urazlive a preto sa to pytaju akoze zo srandy. Ak s niecim chlap naozaj nesuhlasi, nepyta sa to ani zo srandy a ani na tie temy nesranduje. Skus sa pred nim vycikat, iba ako pokus, mozno budes prekvapena (sklamana) z jeho reakcie. Ludia sa velakrat pred partnerom hraju na nieco, co v skutocnosti nie su, aby pred nim vyzerali lepsi, ako v skutocnosti su. A pamataj moje slova - nikto sa nedokaze pretvarovat cely zivot, raz ho to prestane bavit. Preto je lepsie, ak zena nema radikalne nazory a najma ak je vysoko tolerantna, tak vtedy sa chlap citi pri nej slobodne a stastne. Vies velakrat sa mi stalo, ze som bol na wc v roznych nakupnych centrach, cikal som do pisoara a vosla tam upratovacka a zacala umyvat (potvrdte mi to chlapi), no a ak by to chlapom vadilo, tak by si to nakupne centra nedovolili robit takto. A to je cudzia zena ta upratovacka...
pri sexe sa nehanbím a spoločné sprchovanie milujem, takže robiť nejaké závery v tomto smere je podľa mňa dosť mimo. cikať a kakať budem naďalej osamote (kým ma napr. zlomenina oboch rúk nedonúti prijať partnerovu pomoc ;-) )
No niektori ste riadne nechutni. A pisat, ze ked zena pred partnerom cika je lepsia aj v posteli, je ozaj chore. Pred manzelom by som nikdy v kupelni necikala, a ani on predo mnou. My si skor z toho robime srandu, ze ked je v kupelni a potrebujem cikat, tak mi zo srandy vravi, pod kludne cikat a stahuje mi gate aby som cikala. A to iste aj ja jemu. Ale opakujem necikame pred sebou, nie sme zvierata. A milujeme sa, a sex mame skvely. Ani neprdime, a nekakame pred sebou. Som zvedava kolko vam tie prasacie vztahy vydrzia, co este aj pozerate ako chlap sti, a prdi vam do ucha...
Jeej dakujem :)
Ale slecinky prosim vas, ved ked mate spojeny zachod s kupelnou, tak nebudete cakat narad predsa. On ju neocumoval, chcel si len umyt zuby a prislo mu to normalne. S partnerom zdielate intimitu nie iba v sexe, ale aj v inych veciach. Zeny, ktore sa nehanbia su lepsie partnerky aj milenky. Ides na to spravne.
Pred partnerom spravne by sa nemalo nic robit c sa tyka vylucovacich procesov. Treba si zachovat aj urcitu dostojnost tak napr. pride mi nechytne si pred partnerom cistit usi, umyvat zuby, sparat sa v nose, grgat, prdiet, vylucovat, strihat nechty na nohach ci lakovat ich, menit si vlozku v case menzesu, apod
Je jedno ci ste spolu pol roka ci pat rokov ale dostojnost a uctu voci druhemu je potrebne mat.