Mam novu priatelku a rano isla na wc a ja som nevedel, ze tam je, tak som tam vosiel a ju strasne seklo od laku, povedala mi, ze ma taky problem, ze ked ju niekto pri cikani vidi alebo vyrusi, tak sa nemoze vycikat. Byvala kludne vosla do kupelky, kde sme mali aj wc a ja som si napr. umyval zuby a ona sa kludne vycikala. Tato nova priatelka mi pride taka akoby bojazliva a strasne hanbliva, no v sexe je skor naruziva, nepride mi hanbliva. Ani by mi nenapadlo, ze jej take nieco moze vadit. Zeny vy sa dokazete vycikat pred svojim partnerom? Napiste mi aj ako by ste sa povahovo definovali, ci ste napr. nesmela, hanbliva, neverite si, pripadne mate depky a pod. alebo ste opak tychto veci...
Cikanie pred partnerom
Uplne prehnane reakcie. Jasne ze cikanie je normalna potreba ale kazdy reaguje inak. Kazdy je inak otvoreny a nemusi byt hned fajnovka. Niekomu to nemusi byt prijemne, nevie sa uvolnit, ma blok. Mne by to asi tiez nebolo prijemne cikat pred priatelom. Su urcite veci v ktorych chce mat clovek sukromie. Nemusi byt niekto hned vadny lebo ma na to iny pohlad ako ten ktoremu to nerobi problem
Vam tu teda dobre hrabe. Z komara robite somara.
Treba sa naucit citat, on na nu necumel, nechcel na nu cumiet, ani ju nenutil pred nim cikat, on jej omylom vbehol na zachod a ona sa strhla ako keby tam robila neviem co.
Vazeni, cikanie nie je uchylka, ale ludska potreba. Ci teraz vsetci, co cikaju su uchylni?
Ked je zachod spojeny s kupelnou, tak sa to inak ani neda, ked niekto potrebuje ist, ten druhy na neho necumi, ale robi si svoje. Sa tvarite, ako keby, to bolo nieco tabu, nechutne, je to normalna ludska potreba a kazdy cika, kaka, grga, prdi. Fajnotky, co sa hraju na neviem co. Urcite to nikto nerobi naschval, ani nasilu, ale tiez sa netvari, ako primadona. Vsak ked uz kaka, tak ho zvrtne sameho prec, nebude cuchat smrad predsa. Chlap, ked cika, tak stoji chrbtom, zena, ked cika sedi, takze nic nie je vidno. Neviem, co z toho robite taku vedu.
Myslím, že toto je každého osobná vec a nie je fér porovnávať bývalú s aktuálnou. Tiež z toho netreba robiť žiadnu super otvorenosť alebo naopak puritánstvo.
Ja som pissing ako sexuálnu praktiku robila, lebo ma to vzrušuje, ale, len v rámci sexu, zato, aby mi partner liezol do osobnej hygieny, to mi vadí. Uvádzam ti to, aby si videl ten protiklad, samotné čuranie vadiť nemusí, ale to, že tvoja frajerka berie záchod ako niečo intímne, kde nemáš bez jej dovolenia vojsť, to jej vadiť úplne legitímne môže.
Rimmelma- to nieje o hanbeni. Jasne ze ked ma niekto zdravotne problemy tak vtedy sa mu má pomoct a vsetko ide bokom. Lenze zakladatel temy mi pride absolutne divny. On sa asi chce pozerat na priatelku ktora cika? Pride vam to normalne ze cikate pride za vami priatel a diva sa na vas ? Ved to predsa dokazete aj sami pokial ste zdravi .. ja by som sa nehanbila ved ma videl ale citila by som sa teda fakt neprijemne keby sa len tak na mna diva .. az raz budem chora alebo on tak nepoviem vtedy bude dovod preco sa divat, prebalovat atd
Vy ste tu niektori riadne, ale riadne vadni....Hanbite sa cikat pred partnerom? A este trepete nieco o tom, ze je to asi uchylka, ze to asi dakoho vzrusuje?? Ste fakt, ale fakt na hlavu prave vy a nie niekto, kto cika pred partnerom. Co urobite, az raz budete musiet partnera prebalovat??? Uz nebude pre vas pritazlivy a vy pre neho?? Ze to bude ine, lebo budete stari? Tak ja vam nieco napisem. Ani neviem preco som klikla na tuto temu, asi zo zvedavosti. Ale riadne ma podrazdila. Vydata som 7 rokov. Ked mal moj muz 28 rokov, nestastne sa zranil a ostal ochrnuty. Kedze mu nemocnica neprospievala, zobrala som ho domov. Potrebu najprv vykonaval v posteli. A ano, ja som mu utierala zadok! A nie, ani na sekundu neostal pre mna menej pritazlivy, alebo aby som sa hanbila, ci citila zvlastne? Viete co znamena v dobrom aj zlom? Asi nie. Dnes, po dvoch rokoch sa dokaze moj muz pohybovat sam, pomaha si barlami. Pri velkej potrebe si dvere neotvarame na vecku, ale ak cikame, nemame absolutne ziaden problem pred sebou. Normalne sa vycuram, kym si on umyva zuby. Nebudte presmradeni, lebo vas to v zivote velmi rychlo dobehne. Nerobte z kazdej ludskej cinnosti nieco abnormalno neviem ake. Ak sa hanbite pred partnerom vycurat, davajte bacha, aby vam raz nemenil plienky. A vobec nehovorim o veku nad 70....Nehovorim, ze mate teraz hufne curat pred partnerom, len sa trosku uvolnite a prestante byt tak ujaty. Lebo zivot nie je skutocne len o krasnych veciach....verte mi. Neprdim partnerovi do tvare, negrgam mu poza ucho, ale nikdy, uz nikdy sa nebudem pred nim hanbit vyzliect do naha len tak, alebo cikat a pri tom sa s nim rozpravat. Lebo viem, ze zivot je neskutocne krehky...a ak vas dokaze takto vyprovokovat jedna tema, co urobite, az by ste zazili to co ja? Zlozite sa? V dobrom aj v zlom...
taaak trochu sa zabavme ked uz je tato tema taka cudnaaaa :-D
youtu.be
Pako aj Frajko su uchyllovia a mozno je to ta ista osoba :D
Ale co uz ludia maju rozne uchylky a chutky.
Frajko pochval sa este co mas rad? ;D
Ano mas pravdu nechaj ju ist. Bojazlivu ustrachanu a vernu si ty nezasluzis. Treba taku akcnu ktora sa nebude bat ist po ulici nahá a prijme kazdu vyzvu, mozno bude mat aj viacero chlapov...
Btw tato otazka ma nikdy nebapadla. S priatelom odjakziva to mame tak ze ten kto ide do kupelky (sprchovat sa alebo cikat) tak sa jednoducho zamkne lebo je normalne ze kazdy clovek chce mat chvilku pre seba. Iné je to pri spoločnom sprchovani... a zachod mame oddeleny a fakt by nám nenapadlo otvorit dvere ked je tam niekto. Zrejme mas moc divnu uchylku
Ti muzi co tuzia stat pred nejakym obecenstvom maju mozno podobnu poruchu ako ti dvaja z BA ktori sťali po zenach na ulici a hadzali oo nich svoje vykali. Mozno to ma nieco spolocne s exhibicionizmom.
Kazdopadne je to zvrhle.