Tak ake, mam pracu, mam byt, mam auto, som vcelku dobre vyzerajuci muz ale tuzim po normalnej, nenamyslenej, nie dnesnou dobou vymletej a zblbnutej partnerke, so zmyslom pre humor, dobrou povahou ktora ma bude milovat nie preto co mam ale preto lebo som.
Mam sancu si nejaku taku najst?
Podarilo sa to niekomu v mojom veku?
Ako 40rocny slobodny mam ake sance si najst partnerku?
zws, teba taka necaka tu a ani v zahranici
Pýtal si sa, či poznáme niekoho z okolia, kto sa našiel aj v takomto veku. Áno našli sa. Aj v neskoršom veku. Treba veriť a neprestat hľadať. Hlavne bud aktívny a ver si. Prídeš mi, akoby si uz rezignoval. A nehľadaj zas zúfalo. Vtedy to z človeka priam až srší. Skôr sa sústreďuj na iné a práve vtedy, keď to už budeš najmenej očakávať ak vôbec) to pride
Neviem, co vy dvaja riesite. On uz Zenu ma a nehlada nieco lepsie, ked im to tak obom vyhovuje. Nie kazdy je vo vztahu taki vychcani, ze klame partnera, kym si hlada nieco lepsie, len ci na to lepsie aj ma, je otazka.
ha-ha,
a co ked kesuorech stretne skor zenu s velkym Ž. Ale nie taku, ako ty?
kesuorech: vorechu, si pre nu len docasnz a akonahle sretne muza s velkym eM, da ti pusu na rozlucku a vyda sa zanho
Presne tak, ja so svojou randim u sest rokov, nerieisme svadbu ami ona ani ja, takto nam to vyhovuje, ona ani ja deti nechceme, sme tak pracovne vytazeni ze deti by to len komplikovali, zato spolu radi cestujeme. Obcas u man prespi niekedy ak cely yyzden a potom ide k svojim aby sme si nesli na nervy :D
Chodime na tury, do kina, sportujeme obcas a takto nam to vyhovuje. Ona ma 38 ,a ja 42 mam jednoizbovy a sme v pohode :D
Mozem jeb*t co si kto o nas mysli ja ich mam vsetkych v p....
Zijeme ako to yhovuje nam nie ako s a paci druhym. Kazdy nech zije ako chce nie ako druhi chcu.
ved to je v pohode, nemusis sa ani zenit, len randit, kolko sa ti chce, ber si priklad z takych. ak si z dediny a tlacia na teba, tak sa odstahuj.
garsonka je strasne malo pre dvoch...ja som tak s frajerom byvala a jedine miesto kde sme sa nevideli bolo wcko s kupelkou.... garsonku je fakt dobre kupit len vtedy ked ju chcete niekomu prenajimat ale zit v jednej miestnosti natlaceny uff to je zle.
Co tu niektori riesite deti a byvanie?
Moze byt rad ze ma vlastne byvanie ved je sam tak staci garsonka co je natom? Aj dvom garsonka staci.
A deti co ak nechce mat deti? A aj ked cche tak.muzi.mozu mat deti aj v sestdesiatke lebo spermia sa.im tvoria stale.
Je lepsie ked ma garsonku nez ako byvat pri mamicke.
Orol1
To vazne zase bude dalaia svadba v buckhimene? Ona 37 a on41
No vidis autor sanca je vzdy neboj. Aj starsi od teba sa zenili uz. Osobne mam v rodine jedneho co sa zenil sice uz druhykrat ked mal 47 rokov
zaujímavé čítanie :)