Ako 40rocny slobodny mam ake sance si najst partnerku?

Príspevok v téme: Ako 40rocny slobodny mam ake sance si najst partnerku?
uzneverim

Tak ake, mam pracu, mam byt, mam auto, som vcelku dobre vyzerajuci muz ale tuzim po normalnej, nenamyslenej, nie dnesnou dobou vymletej a zblbnutej partnerke, so zmyslom pre humor, dobrou povahou ktora ma bude milovat nie preto co mam ale preto lebo som.
Mam sancu si nejaku taku najst?
Podarilo sa to niekomu v mojom veku?

Carny

A este ma napadlo,mám kamarátky,ktoré sú rozvedené a pritom viem,že si poväčšine zle zvolili na prvý pokus. Nemajú žiadnu vadu ani zlu povahu... skratka im to nevyšlo.

Carny

Jasne, že mas šancu... ja sama poznám vo svojom najbližšom okoli 4 ženy,ktoré majú okolo 35 a sú nezadané... pritom sú velmi fajn a len nie sú ochotne byt s hocikým len aby neboli samé. Sú rozumne a nie zúfale... radšej budú samé ako s hocikým...
Potom tu čítame rôzne témy a len mi rozum zastáva, čo všetko sú ochotne niektoré ženy tolerovať.
Takze len hľadaj, neváhaj sa ženám prihovorit,osloviť ich. Aj zadaná žena rada prehodí slovo s upraveným fešákom. A istotne skôr ci neskôr nájdeš takú,čo tiež hľadá.

poradim38

Nooo na tom sa mi nieco nezda...... takto uspesny muz a este aj dobre vyzerajuci, ze nema partnerku??? Fuuuha tu nebude nieco v poriadku...... mozno az nebudes taky ako o sebe pises.... kolko si mal vztahov a ako dlho trvali???

Omen

Neveríš? Uveríš, láska je taká! : ) Aké máš šance? Tie najlepšie!
Možno sa v tvojom okolí aj taká pohybuje a ty ju každý deň stretáš, ale ju nevidíš. Možno sa nesprávne dívaš, možno ani netreba hľadať a ona si ťa sama nájde, možno...
Skús ísť na to opačne ako doteraz. Skús sa dívať srdcom a vnímať vnútro ženy, jej vyžarovanie, nie jej vonkajšok. Oči všetko nevidia, to čo hľadáš, nájdeš len tak. Tak sa tvoje túžba vyplní! : )