Ako 40rocny slobodny mam ake sance si najst partnerku?

Príspevok v téme: Ako 40rocny slobodny mam ake sance si najst partnerku?
uzneverim

Tak ake, mam pracu, mam byt, mam auto, som vcelku dobre vyzerajuci muz ale tuzim po normalnej, nenamyslenej, nie dnesnou dobou vymletej a zblbnutej partnerke, so zmyslom pre humor, dobrou povahou ktora ma bude milovat nie preto co mam ale preto lebo som.
Mam sancu si nejaku taku najst?
Podarilo sa to niekomu v mojom veku?

orol1

Buckinghamský palác chystá ďalšiu svadbu!
Lady Gabriella Windsor (37), dcéra princa Michaela z Kentu, si vezme svojho partnera Thomasa Kingstona (41).

tak ked oni maju cas, mas aj ty :)

orol1

pravdaze pozname. tak nahodne, jeden je na tom tak ako ty, ma skoncenu atraktivnu skolu, ma plno konickov, cestuje, snad niekoho este stretne
druhy ma tiez tolko rokov co ty, tiez atraktivnu skolu a zoznamil sa v praci s kockou, co cerstvo skoncila to iste, co on a za chvilu sa im narodilo babo. je tam teda vekovy rozdiel, ale nebadat ho nijako.
a poznam aj inych, ale su stale single a vyzeraju ze su v pohode.

uzneverim

A je tu nejaky muz alebo niekto z vas pozna niekoho kto si priblizne v mojom veku nasiel partnerku a klape im to. Su spolu uz nejaky cas? Vyslo to niekomu?

uzneverim

Oprava vo vete dom byt a auto malo byt praccu byt a auto. Vas citam tak ste ma zmiatli :D
Uviedol som to v uvode temy len preto lebo aj ked toto.mam tak kde je problem?
Niesm teda nejaky nezamestnany mamickin synacik ale samostatne existujuci muz. Byt mam len garzonku ale na jedneho vloveka to staci nie? Pracu mam vzhladom k mojmu vzdelaniu primerane ohodnotenu a som spokojny, vyzijem z platu aj nieco nasporim. Auto mam sice ojazdene zo zahranicia ale takych je vela na slovensku predsa co nrkupuju nove ale ojazdene. Mne to staci. Ma 8 rokov ale nemam voci nemu vyhrady. Tak nenarodil som sa v rodine podnikatela ci nejakeho riaditela alebo lekara ze mi na vsetko prispeje otec.

uzneverim

dakujem za reakcie.
Pravda je taka ze mal som dva dlhodobejsie vztahy ale nevysli mi. Jedna ma podviedla ked som bol odcestovany a druha zacala mat problemy s alkoholom vdaka svojim kamaratkam. Takze som oba vztahy ukoncil ja. Ta druha a mi vyhrazala aj samovrazdou a tak som teraz k zenam opatrnejsi. Potom to boli kratkodobe vztahy tzv. partyzdnove kde mi nesadla dotycna povahou nazormi postojom k zivotu ci vyzorom a spravanim. Alebo som dotycnej nesadol ja a neozvala sa viac.
A este k tomu ze som sem uviedol to ze mam dom byt a auto. Neprisiel som sa sem chvalit ci hladat si tu partnerku a lakat ju nato. Nechvalim sa tym ani pri prvom zoznameni. Ale casom ked aa clovek s niekym stretne treti stvrty krat tak to v reci spomenie pri nejakej konverzacii.

hiihihj

Ahoj, poznám niekoho ako ty, ibaže má 37, pracuje na Ministerstve vnutra, celý týždeň je v práci a cez víkend obeháva celé SVK, má kopu fotiek na instagrame, veľa zarobí a cez vikendy či dovolenky si svoje peniaze vždy užíva či už doma alebo v zahraničí. Práca ho baví, má krásny, voňavý, perfektne zariadený byt a nie je lakomý, navyše rád pomôže, ak druhý niečo potrebuje. Bol by to ideálny chlap, ale...je tu jedno ALE.

Kedže ma balil, mala som si ho možnosť vyskušať. Je chladný a viditelne smutny z toho že nenachadza spriaznenu dušu ale občas mam pocit, že mu chyba empatia, robí či hovorí veci, čo sa žene nemusia páčit (len tak si ma začal fotiť a tiež moje nohy, kedže ma footfetish) a nikdy sa nespýta, či to chce aj ona, či s tým suhlasi. Na svoje uspechy je patrične hrdý, voči istym ludom povyšenecky a nevzhliada na ženu/partnerku ako na rovnocennú (NAJVACSIA CHYBA - podľa mňa). Mám pocit, že je trochu zufaly a že by vhupol do vztahu len na zaklade fyzickej pritazlivosti, kt. je pre neho najpodstatnejšia. Nemali sme spolu sex, raz som však mala česť u neho prespať. Pustil mi skvely film, ma ich tam stovky, a on zatial pisal niečo do práce. Objednal mi skvelu pizzu podla mojho vyberu. V posteli žiadne objatia a nežnosti, chcel by len sex, otočiť sa chrbtom a zaspať, ked som mu nedala, tak presne tak urobil. Nikdy by som si nedovolila mu povedať o mojich slabostiach či prehreškoch, o mojom detstve či minulosti, citila by som sa pri nom nevidena, neprijata, nepochopena a osamelá. Proste inštinkt intuicia - necitila som sa pri ňom uvoľnene, necitila som, že by som sa mohla pri nejakej ťažkosti o neho psychicky oprieť, povedať mu čo naozaj citim. Citila by som, že som s nim len pre materialne pohodlie, a bude mat rad len kym budem dobre vyzerat. Prišlo mi to tak prazdne a chladne. Hoci veľmi mu prajem, aby ju našiel. Ja som všetko, čo som kedy chcela, už našla. U iného. Menej úspešného. Menej atraktívneho. Ale zato citliveho, empatickeho, ktory ma o 80% viac vedomosti ako ja, ale vzhliada na mna ako na rovnocennu, ma skvele pozorovacie schopnosti a vždy sa pyta či mi niečo nevadi, nevadilo, ked citi, že to už prehnal s tym čo povedal či urobil. Okrem toho absolutna dovera, neha, porozumenie a prijatie.

Poradim ti:
1. Nechváľ žene len vzhľad
2. Dávaj si pozor, ako pred ňou hovoríš o iných ľudoch, či náhodou priliš nemaš hlupe a povrchne reči, prípadne či neohovaraš
3. Dávaj si pozor, ako hovoriš o sebe a svojich uspechoch
4. Dávaj si pozor, čo jej povieš či urobiš, stačí jeden chybný krok a žena stráca pri tebe akusi dôveru, istotu (že ju nezraniš) a uvoľnenosť, čo znamená že prepne na mod strojeného správania a pretvarovania
5. Vzťah sa nebuduje na tom, že sa jeden pred druhym pretvaruje a ukazuje mu svaly a len dobré a silne stranky. Naopak. Vztah sa buduje pri zamilovaní sa do jeho/jej slabostí. Vzťah, ak je o dôvere, tak sa v nom ludia NEBOJA ukazovať či priznať, že vedia byt občas nasrati, spraviť hlupost, uplne niečo posrať, depkarčiť, triasť sa od strachu, byt nerozhodni, osamelí, beznadejni. Ano, v spoločnosti treba byť len vkuse pozitivne slniečko, ale človek potrebuje to 1 miesto, toho 1 človeka, pri kt. može byť autenticky bez strachu, že ho zrani. Ak to tam nie je, tak je len dalši cudzi človek. Taky vztah je bezvyznamny a neperspektivny.
6. Skus mat v sebe aspon malu davku pokory

Nikky093

Všetkým single nad 40-rokov - nevzdávajte sa ale pokiaľ ten/ta prava nepride, pracujte na sebe, chodte do fitka, užívajte si zivot. .
Z vlastnej skusenosti vam potvrdzujem, že po velmi turbulentnom a tažkom zivote, kde som si musela vela veci preskakat a hlavne pozriet sa na seba do zrkadla a priznat si vlastne nedostatky, som našla po 11 rokoch turbulencie muža, ktorý snád z neba spadol. Sme spolu už 10 mesiacov, na vzahu samozrejme pracujeme a taktiež na vlastných chybach.. Viem sa vzit do vašej kože, ked ste single a tak velmi tuzite :-) aj ja som tam bola a nadavala " kedy už pride"....zufalo cakala az do momentu ked som už fakt bola spokojna iba sama so sebou...zacala som si uzivat, cestovat, jednoducho mi bolo fajn samej ...a vtedy bác....no a od vtedy sa delím o postel a spoločné zážitky až si na to už neviem zvyknúť

Prezyvka23

Ja mam 23 rokov a mam pocit ze mi uz usiel vlak. Vsetky bud zadane alebo skarede... nemam sancu najst si partnerku, uz som to vzdal, naco sa trapit.... a ty? V 40 rokoch? To musi byt iny hardcore... neviem co ti poradit, asi len to aby si sa zmieril so samotou, ved aj sam mozes byt stastnt, nezakladaj si svoje zivotne stastie na vztahoch, lebo stastny nikdy nebudes

Prezyvka23

Ja mam 23 rokov a mam pocit ze mi uz usiel vlak. Vsetky bud zadane alebo skarede... nemam sancu najst si partnerku, uz som to vzdal, naco sa trapit.... a ty? V 40 rokoch? To musi byt iny hardcore... neviem co ti poradit, asi len to aby si sa zmieril so samotou, ved aj sam mozes byt stastnt, nezakladaj si svoje zivotne stastie na vztahoch, lebo stastny nikdy nebudes