Tak ake, mam pracu, mam byt, mam auto, som vcelku dobre vyzerajuci muz ale tuzim po normalnej, nenamyslenej, nie dnesnou dobou vymletej a zblbnutej partnerke, so zmyslom pre humor, dobrou povahou ktora ma bude milovat nie preto co mam ale preto lebo som.
Mam sancu si nejaku taku najst?
Podarilo sa to niekomu v mojom veku?
Ako 40rocny slobodny mam ake sance si najst partnerku?
Len si davaj pozor na take, co kricia ake su nezavisle. Vacsinou su to byvale slapky, alebo ich uz nikto nechce.
To zalezi od toho aku mas povahu. Ak si mily k zanam, gentleman ktory nevyvolava hadky a vazi si zeny tak si nejaku najdes aj v 60, aj bez bytu, auta. Ak si zakoplexovany a riesis si svoje komplexy na partnerke tak ta skor ci neskor kazda opusti jedno v akom veku. Inak nechapem naco tu pises co vsetko mas a potom zahlasis ze nechces taku co ta chce preto a o sebe aky si si nenapisal nic. Ak budes na rande vypravat toto, miesto toho aby si povedal nieco o sebe budes hovorit co vsetko mas, dobru zenu tym odradis a pritiahnes prave nejaku taku co jej ide len o to.
v tomto veku uz nemas az taky problem ak mas realisticke naroky. 30tnicky bez partnera znizuju rapidne svoje poziadavky.
samozrejme ze mas sancu len treba chodit do spolocnosti poprípade skusit aj zoznamky nikdy nevies ci prave tam nenatrafis na fajn zenu pre teba. Len sa treba fakt snazit a spoznavat :) Inak tie komentáre tu nemaju chybu :-D V dnesnej dobe uz zena nieje na nikoho odkazana a ako zufalky mi pridu skor muzi . Zena si dnes byvanie zabezpeci skor ako chlap co ostane u mamicky ktora sa o neho stara az do vysokého veku . Mladi muzi si dnes vyberaju starsie lebo tie uz maju byvanie aby sa nemuseli o nic starat. Preto im nevadi ani slobodna mamicka pokial ma svoj byt. Zeny dnes tahaju aj dve roboty aby sa o vsetko postarali a vsetko uplatili. Muzi sa len stazuju doma u rodicov a nic nespravia. Cest vynimkam tych je strasne malo.
Nesnadko. Mozno je aj autor prispevku, ako ty pises, "super" clovek. No svojim vekom je uz podla tvojho uvazovania - "odpisany"?) Vies kolko vela super ludi do 25r nemuselo vobec stretnut toho praveho ci pravu? Alebo az to ich "druhe" manzelstvo ci partnerstvo sa im mohlo vydarit a su spolu az kym "nepomru"?) Podla statistik sa rozvadza kazde 3-4manzelstvo. Dost vela NEsuper ludi)
Pocuvaj nechcem ti brat nadeje, ale uvazuj logicky. Ak je zena naozaj super, tak spozna vhodneho partnera tak do 25 rokov max a vydrzi s nim a on s nou. Pokial sa rozvedu, uz tam je nejaky problem avteda ani jeden z nich nie je moc vhodny do dalsieho partnerstva, je tam velka sanca, ze to zas bude iba docasne. Podla mna si zmeskal sancu, mal si nad tymto rozmyslat pred 20 rokmi...
Fuffi, pisala som to jemu. On to zrejme pochopi) On hlada, nie ja. No isto chapes aj ty, ze medzi muzmi aj zenami je to rovnake. U oboch pohlaviach su zastupene odpady stoky a zas aj to dobre hodnotne skvosty drahokami
Tym si chcela povedat, ze ty si klenot a vsetko ostatne je odpad, stoka?
Ahoj. Samozrejme, ze mas velke sance. Pre muza mas ten najlepsi vek, ale uz zas prilis necakaj) Muzi po 30tke su naj)) A ani nemas vysoke poziadavky na partnerku. Len treba selektovat odpad stoku od klenotov. Urcite ti je jasne, ze je viac toho odpadu nez klenotov. Ale da sa to. Skus zenu spoznat najskor cez kamaratstvo priatelstvo. Aby si ju lepsie blizsie spoznal a hl. v roznych situaciach. Takze skus to bud cez konicky zaujmy cestovanie ai, ake mas ty sam, ci priamo si dat inzerat. Keby bola daka vhodna pre teba v tvojej praci ci v susedstve, asi by si si ju uz nasiel ci aspon zaregistroval. Hlavne bud akcny a snazivy. Proste skusaj a aktivne ju hladaj. Strasne vela ludi sa spoznava cez net. Byt tebou, nezatracovala by som tuto cestu. Lebo budme k sebe uprimni, vonku nema nikto na cele vycapene, ze je single ci zadany. Takze ak aj chodis von na rozne akcie (sport kultura umenie turistika ai), tak sa nebudes predsa kazdej hned pytat, ci je volna, ci niekoho ma, alebo co je vlastne zac)) Ja som sa napr. skoro s kazdym spoznala bud cez net ci nieco podobne :D ale tak ja v reale malokomu davam sancu
mas sancu na normalnu zenu pokial jej na prvom rande nevyklopis tak ako tu ze mas byt, auto, si zabezpeceny atd. Ak toto urobis nalepi sa na teba len zena co sa chce zaistit. Toto robi velmi vela muzov a potom placu ze preco je kazda je taka krava a zlatokopka.